- 9 Aralık 2014
- 502
- 209
-
- Konu Sahibi lady gonca
Ben varımmerhaba arkadaşlar, bugün hsg çekildim anestezili olmadığı için çok acı çektim ve sadece 1 defa ilaç verildi. 2. defa ilaç vereceğini söyledi, yapışıklık olabilirmiş. ama dayanamyıp yarıda kestim işlemi. geçen ay kornual gebelik geçirdim bu yüzden hsg çekildim. bidahaki ay anestezili çekilcem ama çok yıprandım artık. birde yapışıklık çıktı yaşayan varsa yardımcı olursanız sevinirim. tedavisi nedir ?
peki tüp bebek denedin mi? bende aynı sıkıntıdan müzdaribim ve tedaviye başladımMerhaba bende hgs cekildim 5 kere denediler ilaç içeriye gitmedi laparoskopi ve histeroskopi oldum ve yapisiklik çıktı gebe normal kalmam imkansız dediler tüp bebek oda bi ihtimal dedi ler
benimki şiddetli yapışıktı 1 laparoskopi 4 histereskopi yapıldı. tüp bebeğe bu ay başladım ama rahim ideal değil bakalım sonuç ne olacakRahim içi yapisiklik ciddi boyutta değilse gebe kalmayı engellemez diye biliyorum.ciddi boyutu da adetin baya az olması yada hiç gelmemesi.bende bir kurtaj ve bir dis gebelik sebebj ile laparoskopi oldum.adetlerim normal oluyor korkmam gerekli mi acaba bilemedim
Canım Allah tez zamanda bebeğine kavuştursun insallahbenimki şiddetli yapışıktı 1 laparoskopi 4 histereskopi yapıldı. tüp bebeğe bu ay başladım ama rahim ideal değil bakalım sonuç ne olacak
merhaba, ben daha önce histereskopi oldum ama benimki yapışıklıktandı. genel anesteziyle oldu zaten sonrasında adet agrısı gibi bi kramp ve bikaç gün ağrı oluyo ama öyle gözün korkmasın ben 4 defa oldum :)Arkadaslar Merhaba. . bende tüp bebek tedavisine başladım. doktorum polip var histeroskopiyle alacaz dedi. zor bir işlem mi.yardimci olabilir misiniz
Ben varım
Benim de sol tüp tıkalıymış rahim de de yapışık olabilirmiş ya da var bilmiyorum tedavi ye gitmedim aşılama tutmadı bilmiyorum ne yapacağımı allah yardımcımıZ olsunArkadaslar Merhaba. . bende tüp bebek tedavisine başladım. doktorum polip var histeroskopiyle alacaz dedi. zor bir işlem mi.yardimci olabilir misiniz
Denemedim bi daha ameliyat olmam gerekiyor ordaki yapisikliklari açmak için ona göre tüp bebek deneyeceğimpeki tüp bebek denedin mi? bende aynı sıkıntıdan müzdaribim ve tedaviye başladım
Denemedim bi daha ameliyat olmam gerekiyor ordaki yapisikliklari açmak için ona göre tüp bebek deneyeceğim
Bu soyledınızı ben bı arkadasımda bızaat duydumMerhaba bende hgs cekildim 5 kere denediler ilaç içeriye gitmedi laparoskopi ve histeroskopi oldum ve yapisiklik çıktı gebe normal kalmam imkansız dediler tüp bebek oda bi ihtimal dedi ler