Burayı okuyana kadar rahattım ama şu an şok olmuş vaziyetteyim. Doktorum çok sakin ve rahatlatıcı biri. Hic korkma diyor sürekli. Her bebek tosun gibi doğmak zorunda değil diyor. Plesentasi iyi, suyu iyi, bebeği besleyen damarlarda bir sorun görünmüyor. Ben standarta göre uzun bir kadınım. Ama eşim kısa. Acaba eşime mi çekti bebek diyorum. Doktorum da organlarında bir sorun olmadığını söylüyor. Ama burayı okuyunca kötü oldum.
22.haftada ayrıntılı ultrasonda 1 hafta geri demişti radyoloji doktoru. 24.haftada kendi doktorum da 4 5 gün kadar geri dedi. 26 ve 27 haftalar arası kilo alımını takip etti, önemli olan kendi içinde kilo alıyor olması dedi ve sorun yok dedi.
31.haftada fark 10 güne çıktı. Ama internete baktığımda bir çok sitede 31.haftadaki bebek kilosuyla tam uyumlu 1500 gram. Başka doktora gittim o da 10 gün geri dedi ama kilosunu 1360 gram ölçtü.
5 gündür deliler gibi yiyorum, inanılmaz derecede. 4 gün sonra kontrolum var. Inşallah bir ilerleme kaydederiz. Yoksa ne olacak hiç bilmiyorum
Sadece zayıf dogacaksa sorun yok. Ama zayıflıkla beraber hastalıklara açık ve zor büyüyen bir cocuk olacaksa korkuyorum