Tuhaf bisey ilaci yok tedavisi yok bebek buyumus hissediyosun diken ustundesin hayal bile kuramiyorsun etrafinda bebek gormeye dayanamiyorsun dua ediyosun hamileligin hayatinin en berbat zamani haline donusuveriyor birden .En kotusude bunun ilk hamileligin olmasi karnindakine bisey olsa sarilip agliycak bi bebegin daha yok. Tabi bunlar isin psikolojik kismi gecelim bu kismi
Bi yerde okumustum sigara icen varsa biraksin oda en buyuk sebepmis sigara icip de basina gelenler birakinca duzelmis dumanindan bile uzak durun. Birde armut suyu bi kac yerde gordum , hurma gordum yine bi kac yerde odem atiyomus bebege kilo aldiriyomus zaten seker bebege kilo aldirirmis oda cok saglikli degil ama alakali olabilir ben tatli normal hayatimdada yemezdim 20.haftaya kadar agzima bile surmedim bunlada alakali olabilir. Bir diger onemli konu omega3 icin hergun balik yenmiyor cunku doktorum yazmisti icmeye basladim ,gunde 1 tane yumurta yiyin , kemik kaynatip corbasini icin sut yine bol bol icin gunde 1lt kadar , kalsiyumun max seviyede bagirsaklardan emilimi icin mutlaka yesil biseylerde tuketin havuc suyu yarim bardak icin ancak azicik zeytin yagi veya sutle karistirin icinde yuksek miktarda a vitamini var yagda cozundugu icin sade icmeyin , gunde 3lt su icin ,doktorum bana bisry yapamazsin dedi ama ben yinede bu yazdiklarimi yaklasik iki haftadir uyguluyorum ise yararsa yine burdan paylasirim birde yedikten sonra bebegine cook yaradigini bebegin ve buyudugunu hayal edin ve buna inanin benim elimden gelenler bunlar insallah hepimizin bebegi duzelir