Gebeliğe Hazırlık Rahim fiomi çekilip Pkolu olup hamile kalan varmı ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beyzanur53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2018
136
45
48
27
Kizlar bende doktor pko olduğunu söyledi çok hafif kilo ver dedi rahim filmi çekildim temiz çıktı Pkolu olup rahim filminden sonra hamile kalan varmı Ağustos 20 de çekildim bat 10 Eylül

Kizlar bende doktor pko olduğunu söyledi çok hafif kilo ver dedi rahim filmi çekildim temiz çıktı Pkolu olup rahim filminden sonra hamile kalan varmı Ağustos 20 de çekildim bat 10 Eylül
Merhaba canım bende pkoluyum doktor glukofen verdi insulin direncine bağlı olabilir dedi 3 aydır içiyorum bi sonuç yok ilk defa bu ay düzenli adet oldum dün gittim klomen verdi 5 gün icip cuma tekrar gitcem yumurtaya bakacak iğne verecek çatlaması için senin doktor hiç ilaç vermedi mi

Hayır canım sadece zayıfla dedi bana

Anladım zaten zayıflamak çok faydalı ben 52 den 62 oldum birden ve yıllarca kilo alamiyordum pko yüzünden almışım ideal kilomdayim ama bende 3-4 gündür zayıflamaya çalışıyorum
Kiraz sapı çayı çok iyi diyolar zayıflamaya yardimciymiymis ondan denicem bakalım sonuclari yazarım ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…