Rahim filminden sonra...

Asabi_kiz

Ne sen nede ben, sadece adalet kazansın...
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
137
64
48
Arkadaşlar 8 martta rahim filmi çektirdim ve 10 martta ilişki oldu, kasıklarımda yanma ve batma var. Sizce bu normal mi?

Bir süre acısını hissetmiştim ben filmin hala filmin acısı o:KK57::sus:

Canim bende subatın sonunda rahım fılmı cekıldım o ay korunmadım doktor 2 ay ıcınde olursun bır sorunun yok dedıı 1 hafta once halsızlık grıp bas agrısı bıgaz agrısı gecelerı uyuyamama doktora gttım 3 haftalık hamileymişim megersem rahım fılmı cekıldegım ay oldu Allaha şükür benım belırtılerım göğüs ucu agrısı göğüslerımın tamamının agrısı bel agrım vardı adet gunumden 10 gun once okdr zaten grıple ogrendım hamıle oldugumu inş senınde bebeişin tutunmusru❤️
İnsallah bitanem ya canım benim inşallah sende bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın... darısı benim başıma 😉 benim sol tüpüm tıkalıymış rahim filmiyle açıldı ve rahmimde yapışıklık varmış onlarda açılmış öyle dedi doktorum. Dün yine ilişkiden sonra rahmimde batma ve kasıklarımda ağrı hissettim. Sen adet günün geçince mi gittin doktora?

Adet günümdeydim sabah olmadım doktora öğleden sonra gtiim olack gbı de deıldım farklı oluyo bence gebelık ve adet belırtılerı bende oleydıı bence sende hamilesin gbıme geldı bendede yapısıkılık bardı sanırım ıns olur yaa ben cok ıstıyodum hep hayrandm hamılelere Ama sonunda oldu dualarım senınle ❤🙏
Böbreklerinde ağrı varmıydı canım

Yok benim belirtileri bel ağrısı ve göğüslerim ve göğüs uclarım acıyordu bide baş dönmem çok oluyodu göz kararmam ayaga kalkınca başka olmadı cnmm
Anladım canım benim ama hamile bile olsam benim ki daha çok yeni. İki hafta var daha adet olmama

Rahim filminin etkisi olabilir. Fakat kafaniza takmayin acaba acaba diye. Ben rahim filminden 3 ay sonra hic bir umidimin olmadığı, cok alakasiz günlerdeki tek tuk iliskilerimin oldugu ay gebe kaldim. Rabbim gönlünüze gore versin.

Back