Rahim filminden sonra hamile kalan var mı?

*bahar*

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2007
466
585
Merhaba sevgili arkadaşlar.83 Doğumluyum .Agustos da 6. yılımız olacak evliliğimizin.İlk 2 yıl doğum kontrol hapı ile korunmuşduk.Sonra çocuk yapmaya karar verdik fakat henüz olmadı.Bu sene eşime ve bana bir çok test yapıldı,normal herşey...Sadece rahim filmi çekilecek.Doktorum rahim filiminde tüplerde tıkanıklık var mı yok mu bakıcaz,tıkanıklık yoksa 3 ay kadar bekliyeceğiz çünkü rahim filiminden sonra hamilelik rasladığımız bir durum dedi.Bende acaba böyle bir şey yaşayan var mı merakettim.Teşekkürler.

Ben varım canım ocak ayında hgs çekildi polip çıktı rahimde ameliyat oldum ve suan hamileyim (8 yıldır olmuyodu) Rabbim tez vakkitte sanada nasip etsin.

Ben de rahim filmi cekildim agustostaydi sanirim. Ama hala gebe olmadim. Bu isler nasip. Insallah siz kalirsiniz hayirlisiyla..

Ne çok istiyorum anlatamam,Kimsenin kucağı boş kalmasın.Henüz film için gün alamadım bir sonraki aya kaldı,bu ay 10 gün geciktim .Ağdet devam ederken gitmeliymişim.Peki canınız acıdı mı?benim ağrı eşiğim yüksek ama anestezi tavsiye ettiler,sizler nasıl çektirdiniz?

Ben agrisiz bir merkezde cektirdim. Istanbulda misiniz bilmiyorum ama Findikzade de Radyomar diye bir görüntüleme merkezi var. Ordan cektirdim. Onlarin ozel bir aleti var karnin ustune koyuyorlar ve aci hissetmiyorsunuz. Cok hafif adet sancisi gibi bir agrim oldu o siviyi verdiklerinde. 1 dakika sürdü yani o kadar az.

Bendende doktorum aşılama öncesi hsg istemişti. Yaklaşık 5-6 ay önce çektirdim çok şükür onda da bir sorun çıkmadı aşılama yapıldı ama maalesef gebelik olmadı. Sebepsiz benim durumum her ay bir umut bekliyorum. Ağrı için diyebileceğim, çok şiddetli bir ağrı değil anestezi almana gerek yok çok kısa süren bir işlem.

Bende şişli echomar da cektirdim dr cevat Bayraktar di Allah razı olsun ondan gerginligimi görünce önce benimle konuştu rahatlattı beni daha snr çekti bana bitti diyince şoka girmiştim çünkü hiç bişey hisetmedim icimden soyleniyodum nezaman basliycak ya diye :) dr çok önemli.

Ben 3 hafta önce çektirdim. Bugün regli oldum yok yani olamadım

Ben varım canım... ben özel bir hastanede çektirdim ama ömrümden ömür gitti çok kötü sancım oldu ama bazıları da hiç hissetmemiş bile sanırım doktor faktörü önemli. rahim filmi çekildiği ay hamile kaldım. ama benim tüplerim açık çıktı. sana tavsiyem rahim filmi çekildiğin gün bekle ertesi gün ağrın olsada ilişkide bulun sonra ayaklarını dik yat 1 saat inşallah tutar. benim öyle tutmuştu ama sonradan düşük yaptım. rabbim hayırlısını versin canım

ben de geçen hafta cektirdim.doktor 3 hafta korunacaksınız dedi.zaten antibiyotik de verdi..size korunma önermemişler miydi?

ben de geçen hafta cektirdim.doktor 3 hafta korunacaksınız dedi.zaten antibiyotik de verdi..size korunma önermemişler miydi?
doktorum hiç birşey söylemedi korunun yada korunmayın diye canım işlem sonunda antibiyotik iğne yaptı zaten birde düşük mg antibiyotik verdi. ben hep şansın yüksek olduğunu okuyordum o yüzden korunmadım

sisli echomarda cektirdim canim anlamadim bile bitti dediklerinde hissetmedim yani cok agrisizdi. Turkiyede bikac tane varmis bu cihazdan. 3 ay sonra hamile kaldim ben rahim filminden sonra. Toplamda denemeye basladiktan sonra 1 yil 3 ay sonra hamile kaldim canim.

Bana doktorum korunun demisti ama ben korunmamistim :) o ay olmadi zaten. Yok canim bizde bir sorun yoktu.ben her ay ayni gun yumurtluyodum yinede olmuyodu yunurtlama takibi yaptrdim kac kere olmadi. Sonra kendisi oldu o ay doktra falan gtmemistim.

Bende 1 seneyi doldurdum gebelik oluşmadı 2 ay klımen kullandım yumurtam oluşuo çatlıo ama gebelik oluşmuo dr adet bitiminde hsg çektir tüplerine bakalım dedi şimdi adetimi bekliyorum haftaya çekilmiş olurum büük ihtimalle

selam canım 5 yıllık evliyiz bize de sebepsiz kısırlık denildi ta ki tüp bebek merkezine gidene kadar bütün testlerimi götürdüm gösterdim her şey normal denildi ve aşılamaya başlandı aşılama kontrolünün 3, günü polip olduğu fark edildi bunun fark edilmesi tam 2 yıl aldı aşılama yapıldı ama tutmadı hemen polip için başka doktora gittim oda kesin var diyip kamerayla bakıldı ve ameliyat oldum size tavsiyem ofis histeroskopisiyle rahim içine baktırın hsg de ve ultrasonda her şey görünmüyor

Hsg çektirdim sakın korkmayın kızlar çok kolay bir uygulama cihazın ağrısız olanları var mutlaka araştırın derin Allaha şükür bende herhangi bir sıkıntı çıkmadı tek problem pko bu ay glifor başlattı drum adet olduktan sonra aşılamaya geçicez bakalım

Canım ben 3,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım. İlk 2,5 sene korundum son 1senedir de bebek olmuyordu. Doktorum herşeye baktı bi de hsg istedi. Şişli echomarda çektirdim. Hiç bir acı hissetmedim. Haziran ayında cektirmistim temmuzda hamile kaldım şu an hala soktayim inanamiyorum. Darısı başına ınş

Yaaa yazini okuyinca ne kadar sevindim umut oldu sanki. Bende echomarla gorustum haftaua gidip cektircem hsg. Bizde 1 sene korunduk 1senedirde deniyoruz ama olmuyor. Siz ole yazinca bir daha ki ay hamile kalcakmisim givi hissettim kendimi. Yalnız bor sey merak ettim filmi cekip bize veriyorlar bizde diktorumuzami gosterioz yoksa orda bilgi vericekler mi sorun olup olmadigina dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…