Aminnn,çok sevindim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin İnşallah. :)Ben varım canım ocak ayında hgs çekildi polip çıktı rahimde ameliyat oldum ve suan hamileyim (8 yıldır olmuyodu) Rabbim tez vakkitte sanada nasip etsin.
Ne çok istiyorum anlatamam,Kimsenin kucağı boş kalmasın.Henüz film için gün alamadım bir sonraki aya kaldı,bu ay 10 gün geciktim .Ağdet devam ederken gitmeliymişim.Peki canınız acıdı mı?benim ağrı eşiğim yüksek ama anestezi tavsiye ettiler,sizler nasıl çektirdiniz?
Ben varım canım... ben özel bir hastanede çektirdim ama ömrümden ömür gitti çok kötü sancım oldu ama bazıları da hiç hissetmemiş bile sanırım doktor faktörü önemli. rahim filmi çekildiği ay hamile kaldım. ama benim tüplerim açık çıktı. sana tavsiyem rahim filmi çekildiğin gün bekle ertesi gün ağrın olsada ilişkide bulun sonra ayaklarını dik yat 1 saat inşallah tutar. benim öyle tutmuştu ama sonradan düşük yaptım. rabbim hayırlısını versin canımMerhaba sevgili arkadaşlar.83 Doğumluyum .Agustos da 6. yılımız olacak evliliğimizin.İlk 2 yıl doğum kontrol hapı ile korunmuşduk.Sonra çocuk yapmaya karar verdik fakat henüz olmadı.Bu sene eşime ve bana bir çok test yapıldı,normal herşey...Sadece rahim filmi çekilecek.Doktorum rahim filiminde tüplerde tıkanıklık var mı yok mu bakıcaz,tıkanıklık yoksa 3 ay kadar bekliyeceğiz çünkü rahim filiminden sonra hamilelik rasladığımız bir durum dedi.Bende acaba böyle bir şey yaşayan var mı merakettim.Teşekkürler.
ben de geçen hafta cektirdim.doktor 3 hafta korunacaksınız dedi.zaten antibiyotik de verdi..size korunma önermemişler miydi?Ben varım canım... ben özel bir hastanede çektirdim ama ömrümden ömür gitti çok kötü sancım oldu ama bazıları da hiç hissetmemiş bile sanırım doktor faktörü önemli. rahim filmi çekildiği ay hamile kaldım. ama benim tüplerim açık çıktı. sana tavsiyem rahim filmi çekildiğin gün bekle ertesi gün ağrın olsada ilişkide bulun sonra ayaklarını dik yat 1 saat inşallah tutar. benim öyle tutmuştu ama sonradan düşük yaptım. rabbim hayırlısını versin canım
doktorum hiç birşey söylemedi korunun yada korunmayın diye canım işlem sonunda antibiyotik iğne yaptı zaten birde düşük mg antibiyotik verdi. ben hep şansın yüksek olduğunu okuyordum o yüzden korunmadımben de geçen hafta cektirdim.doktor 3 hafta korunacaksınız dedi.zaten antibiyotik de verdi..size korunma önermemişler miydi?
sisli echomarda cektirdim canim anlamadim bile bitti dediklerinde hissetmedim yani cok agrisizdi. Turkiyede bikac tane varmis bu cihazdan. 3 ay sonra hamile kaldim ben rahim filminden sonra. Toplamda denemeye basladiktan sonra 1 yil 3 ay sonra hamile kaldim canim.Merhaba sevgili arkadaşlar.83 Doğumluyum .Agustos da 6. yılımız olacak evliliğimizin.İlk 2 yıl doğum kontrol hapı ile korunmuşduk.Sonra çocuk yapmaya karar verdik fakat henüz olmadı.Bu sene eşime ve bana bir çok test yapıldı,normal herşey...Sadece rahim filmi çekilecek.Doktorum rahim filiminde tüplerde tıkanıklık var mı yok mu bakıcaz,tıkanıklık yoksa 3 ay kadar bekliyeceğiz çünkü rahim filiminden sonra hamilelik rasladığımız bir durum dedi.Bende acaba böyle bir şey yaşayan var mı merakettim.Teşekkürler.
sisli echomarda cektirdim canim anlamadim bile bitti dediklerinde hissetmedim yani cok agrisizdi. Turkiyede bikac tane varmis bu cihazdan. 3 ay sonra hamile kaldim ben rahim filminden sonra. Toplamda denemeye basladiktan sonra 1 yil 3 ay sonra hamile kaldim canim.[/QU
size korunun dedi mi doktorunuz? bize 3 hafta korunma önerdi.geçen hafta cektirdim ben de..1yıloldu..inşallah ben de sizin gibi hamile kalırım.siz klomen iğne ilaç falan kullandınız mı gebelik için?
Bendende doktorum aşılama öncesi hsg istemişti. Yaklaşık 5-6 ay önce çektirdim çok şükür onda da bir sorun çıkmadı aşılama yapıldı ama maalesef gebelik olmadı. Sebepsiz benim durumum her ay bir umut bekliyorum. Ağrı için diyebileceğim, çok şiddetli bir ağrı değil anestezi almana gerek yok çok kısa süren bir işlem.
Merhaba sevgili arkadaşlar.83 Doğumluyum .Agustos da 6. yılımız olacak evliliğimizin.İlk 2 yıl doğum kontrol hapı ile korunmuşduk.Sonra çocuk yapmaya karar verdik fakat henüz olmadı.Bu sene eşime ve bana bir çok test yapıldı,normal herşey...Sadece rahim filmi çekilecek.Doktorum rahim filiminde tüplerde tıkanıklık var mı yok mu bakıcaz,tıkanıklık yoksa 3 ay kadar bekliyeceğiz çünkü rahim filiminden sonra hamilelik rasladığımız bir durum dedi.Bende acaba böyle bir şey yaşayan var mı merakettim.Teşekkürler.
Canım ben 3,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım. İlk 2,5 sene korundum son 1senedir de bebek olmuyordu. Doktorum herşeye baktı bi de hsg istedi. Şişli echomarda çektirdim. Hiç bir acı hissetmedim. Haziran ayında cektirmistim temmuzda hamile kaldım şu an hala soktayim inanamiyorum. Darısı başına ınş