Rahim filminden sonra hamile kalan var mı?

Yaaa yazini okuyinca ne kadar sevindim umut oldu sanki. Bende echomarla gorustum haftaua gidip cektircem hsg. Bizde 1 sene korunduk 1senedirde deniyoruz ama olmuyor. Siz ole yazinca bir daha ki ay hamile kalcakmisim givi hissettim kendimi. Yalnız bor sey merak ettim filmi cekip bize veriyorlar bizde diktorumuzami gosterioz yoksa orda bilgi vericekler mi sorun olup olmadigina dahil

Ordaki doktor bir rapor yazıyor o kadar bi de film sonucunu veriyorlar 15 DK falan sürüyor. Sen onu kendi doktoruna gösteriyorsun canım. Inş tez zamanda sen de hamile kalirsin :)

Ordaki doktor bir rapor yazıyor o kadar bi de film sonucunu veriyorlar 15 DK falan sürüyor. Sen onu kendi doktoruna gösteriyorsun canım. Inş tez zamanda sen de hamile kalirsin :)

Ins canm ama bizde morfoloji sorunuda var kismet bakalim. Doktor randevumda 1 ay sonra smear testi yaptirmisti doktor onun sonuclari cikinca gidicem artik. Hsgyide o zaman gosterebilirim

Benimde bir yıl oldu insan okuyunca umutlanıyor bende ekimde çektirceğim inşallah bende de eşimde de sorun yok artık rabbimin ol demesini bekliyoruz

Benimde bir yıl oldu insan okuyunca umutlanıyor bende ekimde çektirceğim inşallah bende de eşimde de sorun yok artık rabbimin ol demesini bekliyoruz
Bizimde 2 yıl oldu yeni cektirdim ama hala olmadı be yazıkki. Geçen ay çektirdim daha bekliyorum.

sisli echomarda cektirdim canim anlamadim bile bitti dediklerinde hissetmedim yani cok agrisizdi. Turkiyede bikac tane varmis bu cihazdan. 3 ay sonra hamile kaldim ben rahim filminden sonra. Toplamda denemeye basladiktan sonra 1 yil 3 ay sonra hamile kaldim canim.
Fiyatı nedir acaba canım?

Canım ben gaziantepdeyim,burada fiyat araştırması yaptım,bazıyerlerde 500 dediler anestezili,bazısında 400,benim ve eşimin gittiği hastahanede 300 dediler anestezili ama bana 250 ye çekeceklerini söylediler.
Bende iki yerde buldum istanbulda. İkisi de son sistem ağrısız acısız ilaçsız çekiyormuş biri 350 dedi biri de 450... Birkaç ay beklemeyi düşünüyorum

Ben yaptirdiktan sonraki 3.ay hamile kaldim tatlim. Kanallarim acik cikmisti Allahin bilcegi is tabi bilmiyorum ilgisi varmi. Esimde de bende de hicbir sorun yokken olmuyordu bizim.
Benim de öyle canım yaa.. Eşimde de bende de sorun yok ama sekiz aydır olmuyor. Birkaç ay daha beklicem olmazsa rahim filmi çektiricem :KK43:

Benim de öyle canım yaa.. Eşimde de bende de sorun yok ama sekiz aydır olmuyor. Birkaç ay daha beklicem olmazsa rahim filmi çektiricem :KK43:
Senin daha vaktin var canim bekle bence de bir sorun yoksa. Ben tam 1 yil dolunca cektirdim. Sonra yumurtlama takibi yaptirdim yne olmadi. Kendi haline biraktigim ay oldu.o ay calismaya baslamistim. Kafaya takmamak da cok onemli biliyorum cok zor bende yasadim ozamanlari ama bazen birakmak lazim. Cok yakinda olur canim merak etme.

Senin daha vaktin var canim bekle bence de bir sorun yoksa. Ben tam 1 yil dolunca cektirdim. Sonra yumurtlama takibi yaptirdim yne olmadi. Kendi haline biraktigim ay oldu.o ay calismaya baslamistim. Kafaya takmamak da cok onemli biliyorum cok zor bende yasadim ozamanlari ama bazen birakmak lazim. Cok yakinda olur canim merak etme.
Sağol canım inşallah. Bu aydan umutluydum çünkü tatildeydim kafam rahattı ama yine olmadı malesef :KK43:

Canım ben 3,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım. İlk 2,5 sene korundum son 1senedir de bebek olmuyordu. Doktorum herşeye baktı bi de hsg istedi. Şişli echomarda çektirdim. Hiç bir acı hissetmedim. Haziran ayında cektirmistim temmuzda hamile kaldım şu an hala soktayim inanamiyorum. Darısı başına ınş
canım peki belirtilerin var mıydı yazabilir misin ben de 11 temmuzda çekildim de film :/ bu ay çok umutluyum açıkçası

Malesef ama cidden çok acı verici canımdan can gitti resmn devlette oldum ben anestezisiz hafif uyustrucaz dediler ama çok fazla agrım oldu bikac gün Sürdü agrım ve kanamam sonra geçti yinede pişman değilim en azından tüplerim açıldı

X