• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filminden korkmayın

tupbebekis

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2023
231
80
13
Selam kızlar baya bir yazı gördüm herkes çok korkuyor anestesiye falan bir sürü para veriyor hiç gerek yok kızlar rahim filmi kısa bir işlem 5 dk sürmüyor hiç acımıyor çok az bişey anestesi falan gerek yok boşuna para vermeyin o kadar kafasında soru işareti kalanlar sorsun korkmanıza gerek yok basit bi işlem

Kime göre neye göre herkeste aynı değil bende çektirdim anestezi olmadan beni çok zorladi
Selam kızlar baya bir yazı gördüm herkes çok korkuyor anestesiye falan bir sürü para veriyor hiç gerek yok kızlar rahim filmi kısa bir işlem 5 dk sürmüyor hiç acımıyor çok az bişey anestesi falan gerek yok boşuna para vermeyin o kadar kafasında soru işareti kalanlar sorsun korkmanıza gerek yok basit bi işlem

Herkesin acı eşiği aynı değildir,o korkuyla girmektense ki belki de unutamayacağı bir acı yaşamaktansa o parayı vermek çok daha iyi,rahim filmi çektirip aylarca korkudanntedaviue başlatamayan yakınım var

Herkesin acı eşiği aynı değildir,o korkuyla girmektense ki belki de unutamayacağı bir acı yaşamaktansa o parayı vermek çok daha iyi,rahim filmi çektirip aylarca korkudanntedaviue başlatamayan yakınım var
Amaliyat yapmıyor ya niye öyle bir acı olsun niye böyle ürkütücü konuşup insanları korkutuyorsunuz

Siz niye çok kolaymış gibi insanları zor olduğu herkesçe bilinen birşeye çok kolay diye inandırmaya çalışıyorsunuz,
Çünkü o kadar zor bir şey değildi kendim acı yalasam aşırı çok zor olsa niye buraya zaten öyle yazayım ya çok korkutucu bir işlem değil kısa sürüyor çok acımıyor dayanılmıcak gibi değil diyorum hemen bitiyor zaten

Çünkü o kadar zor bir şey değildi kendim acı yalasam aşırı çok zor olsa niye buraya zaten öyle yazayım ya çok korkutucu bir işlem değil kısa sürüyor çok acımıyor dayanılmıcak gibi değil diyorum hemen bitiyor zaten
Peki biz niye çok kolay olduğunu düşünsek,acılı bir işlem gibi göstermeye çalışalım,derdim ne benim yalan borcum mu var,yine yazıyorum herkesin acı eşiği farklıdır,bana opu çok kolay gelir başkası günlerce yataktan kalkamaz mesela 🤷🏻‍♀️

merhaba bende bugün hsg cekildim,30 saniyelik adet sancısı kadar bir acı sonrasında azalarak sızı seklinde devam ediyor,korkulacak bir şey değil ama kişiden kişiye değişebilir tabi ki. burada en önemli faktör doktor, onun sizi rahatlaması işlemleri detaylı bir şekilde anlatması açıkcası beni rahatlatmıştı

Bence bu sizin deneyiminiz.
Aşırı ağrı çekenlerde var.
Anestezi alıp almamak herkesin kendi tercihi.

Benim amacım insanları korkutmak yerine destek vermek benim yaşadığımı yazdım korkmayın bu kadar çok acılı bir işlem değil diye sürekli korkutmak yerine rahatlamak
Onlarca kadın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum,anestezi olduğunu bilmiyordum yoksa anestezili yaptırırdım diyor,demek ki çok kolay bir işlem değil,ben insanlara anestezili bir seçenek olduğunu da söylüyorum

Peki biz niye çok kolay olduğunu düşünsek,acılı bir işlem gibi göstermeye çalışalım,derdim ne benim yalan borcum mu var,yine yazıyorum herkesin acı eşiği farklıdır,bana opu çok kolay gelir başkası günlerce yataktan kalkamaz mesela 🤷🏻‍♀️
Yumurta toplamada bir çok kişi rahat geçiriyor ne kadar yumurta toplanırsa sonrası biraz zorlu geçiyor orda bir işleme giriyorsunuz opu ayrı bu ayrı bir durum tabi ki hiç acımıyor demiyorum sürekli korkutmak yerine o kadar korkutucu bir durum değil benim için zorlu değildi girerken bende korktum ama birisi bana daha rahat olmamı söylese o kadar stres yapmazdım yaşadım girdim çıktım çok zor olmadı o yüzden burda korkan insanlar için öyle yazıyorum siz niye kötüye çekiyorsunuz şöyle mi böyle mi diye

merhaba bende bugün hsg cekildim,30 saniyelik adet sancısı kadar bir acı sonrasında azalarak sızı seklinde devam ediyor,korkulacak bir şey değil ama kişiden kişiye değişebilir tabi ki. burada en önemli faktör doktor, onun sizi rahatlaması işlemleri detaylı bir şekilde anlatması açıkcası beni rahatlatmıştı
Evet doktor önemli dediğiniz gibi kesinlikle

Yumurta toplamada bir çok kişi rahat geçiriyor ne kadar yumurta toplanırsa sonrası biraz zorlu geçiyor orda bir işleme giriyorsunuz opu ayrı bu ayrı bir durum tabi ki hiç acımıyor demiyorum sürekli korkutmak yerine o kadar korkutucu bir durum değil benim için zorlu değildi girerken bende korktum ama birisi bana daha rahat olmamı söylese o kadar stres yapmazdım yaşadım girdim çıktım çok zor olmadı o yüzden burda korkan insanlar için öyle yazıyorum siz niye kötüye çekiyorsunuz şöyle mi böyle mi diye
Siz bana neden insanları korkutuyorsunuz yazdınız bende açıklama yapıyorum banane isteyen istediği gibi çektirsin ama çok kolay rahat bir işlem falan değil üç kuruştan kaçılmaz bu acı için

Yumurta toplamada bir çok kişi rahat geçiriyor ne kadar yumurta toplanırsa sonrası biraz zorlu geçiyor orda bir işleme giriyorsunuz opu ayrı bu ayrı bir durum tabi ki hiç acımıyor demiyorum sürekli korkutmak yerine o kadar korkutucu bir durum değil benim için zorlu değildi girerken bende korktum ama birisi bana daha rahat olmamı söylese o kadar stres yapmazdım yaşadım girdim çıktım çok zor olmadı o yüzden burda korkan insanlar için öyle yazıyorum siz niye kötüye çekiyorsunuz şöyle mi böyle mi diy
Bazı insanlar aşılamaya bile dayanamıyor az önce gördüm çok zordu acılıydı yazan var,siz de böyle insanların olduğu bir gruba hsg çok kolay yazıyorsunuz 😂😂

Ben anestezi altında çektirdim uyandıktan sonraki acıya bile katlanamayıp parol serum taktırdım. Herkes herşeye katlanacak dayanacak diye bir kaide yok. Tabiki siz görüşünüzü belirtmişsiniz ama anesteziye gerek yok yazmanız insanları sıkıntıya sokabilir. Benim eltimin acı eşiği çok yüksektir anestezili girmeyeceğim diye artislik yapmıştı sonra neredeyse doktoru tekmeliyormuş canı çok yanmıştı. Kesin hüküm olarak yazmanız yanlış sadece yoksa siz tercih etmemiş olabilirsiz ama tavsiye etmeyin bari

Bende anestezili çekilmıstım anesteziye gerek olmasan doktor illa anestezili çekelim demez uyandıgımda kanamam olmustu anestezi almadan cekilemezdim bunları okuyanlar varsa eğer iyi arastırıp iyi sorsunlar ağrılı zor bir işlem ama anesteziyle bir sey hissetmıyorsunuz sonra antıbiyodık verıyorlar riske atmayalım die

Back