- 18 Haziran 2022
- 17
- 2
- 30
-
- Konu Sahibi AysimaNur94
Rabbim seni sevindirsin inşallah çok zor çektirmek ama tüpler açık değil açık olmadığı için aci cektin umarım açılmıştırMerhabalar
Pazartesi günü rahim filmi çekindim,benim için baya kötü bir durumdu. Çok zor oldu. Psikolojik olarak da çökeltti. Doktora da haftaya gitmek istiyorum. Kanamam hala devam ediyor Tüplerim açık mı yardımcı olabilir misiniz?
Rabbim seni sevindirsin inşallah çok zor çektirmek ama tüpler açık değil açık olmadığı için aci cektin umarım açılmıştır
Tüpleriniz filmde görünmüyor. Rahmin içine yayılmış ama tüplere gitmemiş. İkisi de kapalı gibi duruyor. Başka film fotoğrafı yok muYorumunuz için teşekkür ederim, kapalı olduğunu nasıl anladınız? Doktor yakınım var tüplerimin açık olduğunu söylemişti yapışıklık var demişti sadece.
İlaç iki yere gidince açık diye biliyorum belki de ben yanılıyorumdurMerhabalar
Pazartesi günü rahim filmi çekindim,benim için baya kötü bir durumdu. Çok zor oldu. Psikolojik olarak da çökeltti. Doktora da haftaya gitmek istiyorum. Kanamam hala devam ediyor Tüplerim açık mı yardımcı olabilir misiniz?
Yorumunuz için teşekkür ederim, kapalı olduğunu nasıl anladınız? Doktor yakınım var tüplerimin açık olduğunu söylemişti yapışıklık var demişti sadece.
Tüpleriniz filmde görünmüyor. Rahmin içine yayılmış ama tüplere gitmemiş. İkisi de kapalı gibi duruyor. Başka film fotoğrafı yok mu
Doktorunuz sonucu söyledi mi size, gösterdiniz mi yani?Başka görüntüm yok maalesef.
Tüplerin açık ilaç her iki tarafa yayılmış. Sadece rahim şeklin y şeklinde bu biraz sıkıntı yaratabilir ama yaratmaya da bilir. Benimde y şeklinde ama sağlıklı bir doğum yaptım.Merhabalar
Tüplerin açık ilaç her iki tarafa yayılmış. Sadece rahim şeklin y şeklinde bu biraz sıkıntı yaratabilir ama yaratmaya da bilir. Benimde y şeklinde ama sağlıklı bir doğum yaptım.
Hayırlı olsunBende rahim filmi çektirdim ve ertesi ya yani şuan testim bu şekilde
Pcosum bu arada