Selam şekerim, ilaç tedavileri yumurta geliştirdi ancak maalesef gebelik yok. Ameliyat olacağım gibi gözüküyor. Sen nerede ameliyat oldun, şimdi durumun ne?Merhaba Kugu,
Merak ettm gelismeleri neler yaptin? ben de yakin zamanda gelip tup bebek denemesi yapmayi dusunuyorum. Nasil cikti sonuclarin, bir karar verilebildi mi?
Arkadaslar, Temmuz'da rahim filmi çektirdim. Sonucunda sol tüpümde hidrosalpenks çıktı. Doktorum tek tuple de hamile kalabileceğimi söyledi, ilac tedavisine başlattı. Klomen tarzı bir ilaçla. 3 ay oldu hala gebelik yok. Tup bebek icin hasarlı tüpün alınması gerektiğini biliyorum da acaba dogal yollardan hamile kalabilmek icin de mı tüpü aldırmak gerekiyor? Yani internetten baktım biraz ama net birsey bulamadım. Az buçuk ingilizcemle yabancı sitelere bile baktım. Kafam çok karışık. Benzer durumda olanlar tecrubelerini paylasabilir mı? Sız ne yaptınız?
Selam şekerim, ilaç tedavileri yumurta geliştirdi ancak maalesef gebelik yok. Ameliyat olacağım gibi gözüküyor. Sen nerede ameliyat oldun, şimdi durumun ne?
öncelikle geçmiş olsun benimde tüplerimde hidroselpinks vardı ben esure denilen bir alet takdırdım acık ameliyat yerine vajinadan girilerek takılıyor alet anestezi altında 3 ay iyleşme süresi var bende iki tüp bebek yaptım sonuç hüsran oldu cnm muhakak düşürüyor bebeği emeğin boşa gider tüpleri haletmezsen tekrar geçmiş olsun
öncelikle geçmiş olsun benimde tüplerimde hidroselpinks vardı ben esure denilen bir alet takdırdım acık ameliyat yerine vajinadan girilerek takılıyor alet anestezi altında 3 ay iyleşme süresi var bende iki tüp bebek yaptım sonuç hüsran oldu cnm muhakak düşürüyor bebeği emeğin boşa gider tüpleri haletmezsen tekrar geçmiş olsun
merhaba essure yöntemını denedıgınızı soylemıssınız bende onu yaptırmayı dusunuyorum bende de hıdrosalpenks var sonucu ne oldu acaba olumlumu merak ettım eger yazarsanız banada ışık tutmuş olucaksınız
Essure taktırdıktan sonra tüp bebek başarılı oldu mu? Benim tüplerimde de hidrosalpinks var ve Essure takılacak.Merhaba öncelikle geçmiş olsun..bende de hidrolalpinks var benim dr acıbadem maslakta.dr bana onu tavsiye etmedi,ameliyat dedi..siz essure yönteminden memnun kaldınız mı acaba.bunun olumsuz etkileri varmıdır birde size ne kadara mal oldu...teşekkürler.....
Essure taktırdıktan sonra tüp bebek başarılı oldu mu? Benim tüplerimde de hidrosalpinks var ve Essure takılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?