Selam şekerim, ilaç tedavileri yumurta geliştirdi ancak maalesef gebelik yok. Ameliyat olacağım gibi gözüküyor. Sen nerede ameliyat oldun, şimdi durumun ne?
Merhaba Kugu,
Ben AMerikan Hastanesinde Cem Ayhan'a oldum ameliyatimi, super bir doktor tavsiye ederim, hem cok cok ilgili hem de ameliyat sonrasinda agrim bile olmadi, 1 gece kaldim hastanede, ertesi gun evde yemek bile yaptim dusun yani :) cok korkulacak bir operasyon degil, eminim tup bebek yaparsan da tutmazsa daha cok acir canin..ama bu ameliyati isinin ehli birilerine yaptirmak lazim, cok hassas cunku..Cem bey Fulya jinemed de de yapiyor ameliyatlarini bildigim kadariyla. Nerdesin bilmiyorum ama Istanbuldaysan bir gorusmeni oneririm.
Ben ayni durumdayim, yazin Turkiyeye geldigimde tup bebek deniycem insallah, simdilik beklemedeyim, ovulasyon testleriyle yumurtlama gunlerimi takip ediyorum, baska da bisey gelmiyor elimden cunku burdaki doktorlara hiiic mi hic guvenmiyorum..Bu arada bu hidrosalpenksten kurtulmadan bence baslama
tup bebege, ya da en azindan hidrosalpenksin kucukse, deniyelim derlerse bunu cok guvendigin biri soylesin..herkes tuccar olmus cunku maalesef, bisey olmaz gel deneyelim derler hemen, olmayinca da napalim bir daha deneriz..bizler icinse oyle kolay olmuyor maalesef..Semra Kahraman'a da gidebilirsin bence, ben tup bebek denememi orda yapmayi planliyorum, sisli memorialde. Super bir ekibi varmis, laboratuari da cok iyiymis diyorlar..gelismelerden haberdar et lutfen ve elini cabuk tut, benim gibi sallama:) gerci ben bosandim ameliyattan hemen sonra, yoksa beklemezdim bu kadar..hayirlisi herseyin, simdi iyi ki olmamis diyorum :)