Rahim filmi

Benimki baskent universitesi hastanesiydi ama univ. Hastaneleri gibi degil ozel hastane gibi tup bebek merkezleri filan var gidince gerilmedim yani. Randevu aldim adetin 10.gunune verdiler gunu gittim muayene oldum doktor istedi filmi ben baska sehirden gittigim icin ayni gune hemrn aldim rahim filminide cekildim o gun kurtuldum ama korktugum kadar olmadi birde ceken doktor hemsire cok ilgiliydi korktugumu anladilar beni cok rahatlattilar. Yumurtlama olmadan hemen cekilmek gerek adet bitimine randevu verirler zaten .
Hadi hayirlisi cnm çok tsk ederim ilginiz icin

Arkadaşım 5 dk bile ya sürüyor ya surmuyor bu kadar para vermeye degmez ki sen normal dogum yapma cesaretini gösteren bir kadınsın.Cümlenin sonunu anlayamadım o yuzden cevaplayamadım :)Tek bu gttinizz derken bir kere mi film çekildi demek istiyorsan evet bir kere film çekildi sonuç temiz çıktı yapışıklık falan yoktu.Filmden sonra 2 ay adet oldum sonra hamile kaldım çok şukur.
En sonunda bide tek mi gittiniz demek istedimyani cesaretinizeee hayran kaldım tabii buarada beni de cesaretlendirdiniz

Aminn ınş tatlim allah razı olsun içimi rahatlattiniz uyutmali olarak o kadar parada vermek istemiom acikcasi
Amin Allah hepimizden razı olsun :KK200:
150 lira falan fark ediyor sanırım, arkadaşım da anesteziyle yaptırmıştı, gerçi biz de şehir farkı da var.

En sonunda bide tek mi gittiniz demek istedimyani cesaretinizeee hayran kaldım tabii buarada beni de cesaretlendirdiniz
Evet canım yalnız gittim tekbaşıma :) Bende senin gibi gergindim ve korkuyordum ama gülerek çıktım:) Ve dediğim gibi öğle yemeğimide yedim üstüne ve işime döndüm.İstanbulda yaşıyorum düşün bak yol gittim filmi çektirdim yemek yedim ve işe döndüm.Öğle aram 1 saatti düşün yani bu film olayı ne kadar kısa sürüyor :) Sen normal doğum yapıp saatlerce sancı çekmiş bir kadınsın.O cesaret sendede var ben sana güveniyorum arkadaşım :)

Evet canım yalnız gittim tekbaşıma :) Bende senin gibi gergindim ve korkuyordum ama gülerek çıktım:) Ve dediğim gibi öğle yemeğimide yedim üstüne ve işime döndüm.İstanbulda yaşıyorum düşün bak yol gittim filmi çektirdim yemek yedim ve işe döndüm.Öğle aram 1 saatti düşün yani bu film olayı ne kadar kısa sürüyor :) Sen normal doğum yapıp saatlerce sancı çekmiş bir kadınsın.O cesaret sendede var ben sana güveniyorum arkadaşım :)
Ay cnm bnm nasil mutlu oldum yazdıklarına allah razı olsun gulum buarada bisi dicem herkes bisii dioo kimi cektir dio kimi de yaptırma dioo neymiş de rahimde radyasyon kaliyormus bu da bebeğin engelli olmasına sebep oluyormuş uf napcamii şaşırdım

Arkadaşlar Bişi soracağım benim adetim normalde ilk iki gün yığın gelirdi bu sefer ilk gün aktı ikinci gün çok az aktı sonrada hep pembe lekeler gelmeye başladı bugün 4.günüm adetimin ve prş günü rahim filmi çektircem Nasıl yapmalıyım hsmile vs değilimdir değil mi Nasıl anlarım acaba hani üstüne görme vs olmamıştır değil mi

Normalde 7-8 gün sonra temizlenirim bu sefer öle olmadı garip oldum yani napcam şaşırdım iştahım yok midem bulanıo şimdi prş günü DE rahim filmine gitçem endişeliyim hsmile olmadığımı net olarak çrş günü kan mı versem acaba öle mi öğrensem arkadaşlar içim rahat şeklde giderim film çektirmeye

Şişli echomar 550 ağrısız yöntem

iyi günler bende pazartesi günü devlet hastanesinde HSG çekimi yaptırdım sol tüpüm kapalı çıktı ve sitresden ne yapıcağımı şaşırdım araştırmalar sonucu internette Echomar Dr.Cevat Bayrak beyi buldum bugün sabah erkenden gittim kendisi gerçekten çok ilgili ve çok yardımcı oldu ve sol tüpüm açıldı çok şükür allah razı olsun kendisi ve çalışanlardan .O yüzdentüpüm tıkalı diye hemen üzülmeyin bence başka bir yerde daha yaptırmakta fayda var.

Ben bikaç gün önce Gaziantep te RadyoTek /Tömer'de çektirdim.. Doktorum oraya yönlendirdi ve kendisi gelip çekti.. Açıkçası ben çok korktum gerçekten internette o kadar kötü şeyler yazıyor ki.. Çok takılmamak lazım gerçekten herkesn bünyesi farklı arkadaşların da dediği gibi kimi ağrılı kimi normal geçer.. Ben anestezi ile çektirdim :21: 800 lira.. Anestezi olmazsa 600 dediler.. O kadar korkuyordum ki inanın ağlayarak girdim.. Amaçok ilgililerdi anlatamam size.. Anestezi Dr gelince çok gergin oldugumu söyledim baktı ki ağlıyorum onden az biraz sakinleştirici verdi o kadar rahatladım ki.. Oylece cektirdim.. Sonrasında belki ağrı olur diye bir de agır kesici yaptılar bana işlemden hemen once.. Size destek olan personel gerçekten çok önemli..sagolsunlar:KK200: Tek tavsiyem yanınızda yedek çamaşır ve hatta bir tane ped bulundurmanız.. Ben şehirdışından geldiğim için hazırlıklı olayım demiştim.. İyi ki de yapmışım ben de biraz kanama olmuştu rahat ettim:süslü: sonrasında hiç ağrı ya da ekstra bi durum olmadı.. Bir hafta oldu.. İnşallah hamile kalırım dua edin :anneadayı: Rabbim hepimizi sevindirsin:nazar::KK200:

Back