Nerede çektirdinz acaba özeldemi devlet hastanesindemi doktorunzda girdimihiç korkma korkulacak kadar büyük bir işlem değil ben salı ğünü çektırdım toplam da başlayıp bıtmesı beş dk surdu anestezi bile isteme yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerede çektirdinz acaba özeldemi devlet hastanesindemi doktorunzda girdimihiç korkma korkulacak kadar büyük bir işlem değil ben salı ğünü çektırdım toplam da başlayıp bıtmesı beş dk surdu anestezi bile isteme yani
Doktorun söylediği günlerde gidiyorsun ultrasonla yumurtalarına bakıyor ve ilişki olması gereken günleri söylüyorYumurta takibi. NAsıl yapılıyordu canım?
Konyada rahim filmi çektiren varmı arkadaşlar varsada nerede çektirdiz
Valla ben kayserideyim doğum evi çekmedi zaten kendı dr um çeksin istemiştim özelde yapıldı işlem 750 tl berdimNerede çektirdinz acaba özeldemi devlet hastanesindemi doktorunzda girdimi
Doktorum la bırlıkde bir bayan arkadaş ğirdi bayan arkadaş röntgen bölüm teknisyeni yaniValla ben kayserideyim doğum evi çekmedi zaten kendı dr um çeksin istemiştim özelde yapıldı işlem 750 tl berdim
Aneatesiz 750 anestzıli 1200 dediler bana hanği şehir desinizBen anestezisiz 300liraya cektirdm şok oldum a sinif hastanede oyle fiyati duyunca.doktor yapiyor zaten islemi bide rontgen teknisyeni oluyor isinin basinda.anestezi icin 60 lira daha veriyorsunz
Aneatesiz 750 anestzıli 1200 dediler bana hanği şehir desiniz
Ben 2 kez çektirdim. Aneztezisiz. İkisinde de acı ağrı hissetmedim.
90 tl yeHaline şükretmen lazim canım ne kadar güzel yumurtlama nda sıkıntı yok en azından incir kuru yapabilirsin adettin bitince rahim filmine gelicek olursak ben de özelde 90 TL ye çektirdim kişiden kişiye değişiyor acı valla benim acıdı biraz adetim bitti ertesi gun gel dedi doktor bende öyle çektirdim benim sol tupumde yapisiklik varmış sağolsun doktor o sıvı basincla açtı her sorun sıkıntı ortaya çıkıyor valla sorun falan varsa inş seninde kolay geçer canım o kadar dayanilmiycak bi ağrı değil korkma sakin ol rahatlıkla cektirirsin