• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba,
Cumartesi günü çektirdim çok canım acıdı kanallarım tıkalıymış flim çekerken açılmış kanalların tıkalıysa çok acı çekeblirsin bence riske atma şimdiki aklım olsa 600 dese anestezili çektririrdim.
Çekildiğin makine C kollu makinemiydi ?

Canım bilmiyorum nasıldı makina ama cok acıdı

Çekildiğin makine C kollu makinemiydi ?

Merhaba

Sizde çektirdiniz mi acaba filmi?
Çektirdiyseniz Fulya açık emar nasıldı memnum kaldınız mı?
Canınız yandı mı?
Sonuç ne oldu acaba?

Teşekkürler

Kızlar hiç korkulacak bişey değil bende geçen ay çektirdim tabi öncesinde burda birsuru sey okuduğum için çok korkulu gittim 2 dakikalık bi adet sancısı geliyo ve işlem biter bitmez geciyo sonrasında ne kanama ne ağrım olmadı ama burda okuduklarimdan okadar etkilenmiştim ki çıktığımda dudaklarım titriyordu stresten oyuzden yazılanlara bakmayın ve rahat bisekilde gidin.. hsg den sonra hemen hamile kalmayi bekliyodum yine burda yazılanlardan hevesle ama malesef o da olmadı bugün adet oldum bat dan iki gün önce hemde:(

Kızlar hiç korkulacak bişey değil bende geçen ay çektirdim tabi öncesinde burda birsuru sey okuduğum için çok korkulu gittim 2 dakikalık bi adet sancısı geliyo ve işlem biter bitmez geciyo sonrasında ne kanama ne ağrım olmadı ama burda okuduklarimdan okadar etkilenmiştim ki çıktığımda dudaklarım titriyordu stresten oyuzden yazılanlara bakmayın ve rahat bisekilde gidin.. hsg den sonra hemen hamile kalmayi bekliyodum yine burda yazılanlardan hevesle ama malesef o da olmadı bugün adet oldum bat dan iki gün önce hemde:KK43:
Çok geçmiş olsun.
İnş tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evladınız olur.
Ne zaman çektirdiniz?
6 ay içinde hamile kalma durumu olabilirmiş.
Kimisi hemen kalıyor kimisi 3 ay sonra. Nasip..

Canım teşekkür ederim 13 nisanda çektirdim ben daha yeni yani ama dedimya burda okuduklarimdan çok etkilendiğim için hemen hamile kalmayi bekledim olmayinca da yine yeniden çok uzgunum:(
Çok geçmiş olsun.
İnş tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evladınız olur.
Ne zaman çektirdiniz?
6 ay içinde hamile kalma durumu olabilirmiş.
Kimisi hemen kalıyor kimisi 3 ay sonra. Nasip..

Canım teşekkür ederim 13 nisanda çektirdim ben daha yeni yani ama dedimya burda okuduklarimdan çok etkilendiğim için hemen hamile kalmayi bekledim olmayinca da yine yeniden çok uzgunum:KK43:
Nasipte ne varsa o oluyor. Üzülmeyin desemde ne kadar faydası olur bilmiyorum.
İnsan isteyince hemen olsun istiyor. Sabır herhalde bu işin sırrı ve sakinlik. Ben öyle düşinüyorum.
İşin ucunu akışına burakmak gerek herhalde.
Olmadı olmadı olmadı mı yoksa gene mi olmadı bunu diye diye stres yaptık olacağı varsa da olmuyor işte.
Gerçekten akışına bırakınca su akıyor yolunu buluyor.
Ben yoruldum şahsen öyle çok istiyorum ki akışına bırakmayı. Tedavi olacaksın ama üstelemeyeceksin.
Hayırlı ve sağlıklı evlat versin Allah. Hayırsızı da zor.
Nasip ya inş herşey vakti gelince olacak.
Telkinleyin kendinizi ben şuanda en çok ona çabalıyorum. Akışına bırak diyorum. Yoruyorum beynimi yani. Aklım fikrim bebek.hayatımın tadını bile çıkaramıyorum. Yanlış işte inş hayırlısı ile doğrusunu yapabailiriz.
Umudunuzu yitirmeyin sakın. Herşey Allah tan. Hayırlısı olsun inş hakkınızda.

Nasipte ne varsa o oluyor. Üzülmeyin desemde ne kadar faydası olur bilmiyorum.
İnsan isteyince hemen olsun istiyor. Sabır herhalde bu işin sırrı ve sakinlik. Ben öyle düşinüyorum.
İşin ucunu akışına burakmak gerek herhalde.
Olmadı olmadı olmadı mı yoksa gene mi olmadı bunu diye diye stres yaptık olacağı varsa da olmuyor işte.
Gerçekten akışına bırakınca su akıyor yolunu buluyor.
Ben yoruldum şahsen öyle çok istiyorum ki akışına bırakmayı. Tedavi olacaksın ama üstelemeyeceksin.
Hayırlı ve sağlıklı evlat versin Allah. Hayırsızı da zor.
Nasip ya inş herşey vakti gelince olacak.
Telkinleyin kendinizi ben şuanda en çok ona çabalıyorum. Akışına bırak diyorum. Yoruyorum beynimi yani. Aklım fikrim bebek.hayatımın tadını bile çıkaramıyorum. Yanlış işte inş hayırlısı ile doğrusunu yapabailiriz.
Umudunuzu yitirmeyin sakın. Herşey Allah tan. Hayırlısı olsun inş hakkınızda.
aynı duyguları paylaşıyoruz ne desek ne yapsak boş işte Rabbim ol demeden olmaz olmuyo bunun bilincindeyiz ama yine de dediğin gibi hemen olsun istiyoruz belki Rabbim bize sabretmeyi ogretiyodur kimbilir :s

aynı duyguları paylaşıyoruz ne desek ne yapsak boş işte Rabbim ol demeden olmaz olmuyo bunun bilincindeyiz ama yine de dediğin gibi hemen olsun istiyoruz belki Rabbim bize sabretmeyi ogretiyodur kimbilir :s

İşte herşey aslında ders çıkarana sınav.
Buda sınav. Nasip herşey. Olursa olur olmazsada sağlık olsun diyebilmek çok önemli. İnş hayırlısı diyip akışına bırakabilenlerden oluruz. Ve inş hayırlısı ile sağlıklı bir evladımız hayırlı bir evladımız olur.

İşte herşey aslında ders çıkarana sınav.
Buda sınav. Nasip herşey. Olursa olur olmazsada sağlık olsun diyebilmek çok önemli. İnş hayırlısı diyip akışına bırakabilenlerden oluruz. Ve inş hayırlısı ile sağlıklı bir evladımız hayırlı bir evladımız olur.
amin inşallah.. siz çektirdiniz mi hsg nekadar zamandır deniyosunuz.? Benim 6 ay önce bi kimyasal gebeligim oldu ondan sonra hiç olmadı geçen ay gittim doktora tüm tahliller ve hsg temiz çıktı çok şükür sizde durum nedir?

Merhaba

Sizde çektirdiniz mi acaba filmi?
Çektirdiyseniz Fulya açık emar nasıldı memnum kaldınız mı?
Canınız yandı mı?
Sonuç ne oldu acaba?

Teşekkürler
Evet çektirdim bende arkadaşım fulya açık emardan cok memnun kaldım. Ağrı acı yok denecek kadar azdı. Regl olunca hissettiğin ağrı gibi hatta ondanda hafif. Zaten hemen bitiyor anlamıyosun yani

amin inşallah.. siz çektirdiniz mi hsg nekadar zamandır deniyosunuz.? Benim 6 ay önce bi kimyasal gebeligim oldu ondan sonra hiç olmadı geçen ay gittim doktora tüm tahliller ve hsg temiz çıktı çok şükür sizde durum nedir?

Bende farklı doktorlara gidip iyice beynimi buşandırmakla meşgulüm.
Hsg istedi doktor ama korkuyorum. Doktorada ilk kez gittim güvenemiyorum.
Benim dış gebeliğim oldu bayağı önce. Zaten o bana yetti psikolojim bozuldu. Öldüm öldüm dirildim desem yeridir. Sonra çocuk filan düşünmedim. Korundum. Şimdide sanırım Eylül dü yani olsun olmasın filan dedik. Eylülden beri deniyoruz olmadı. Hiç döllenme yok bende.
Tüpüm tamamen mi tıkalı bilmiyorum. Ama bakalım belki 2 ayda beklerim. Ne bilim hsg den korkuyorum ben.

Evet çektirdim bende arkadaşım fulya açık emardan cok memnun kaldım. Ağrı acı yok denecek kadar azdı. Regl olunca hissettiğin ağrı gibi hatta ondanda hafif. Zaten hemen bitiyor anlamıyosun yani

Çok sağolun bende orayı çektirmeyi düşünüyorum şimdi.
Echomar dedi herkes ama aradım telde hiç ilgilenmedi hemen randevu verelim tarzındalar.
Fulya açık olan yer bayağı dinledi. İnş hayırlısı ile güzel sonuç alırım.

Bende farklı doktorlara gidip iyice beynimi buşandırmakla meşgulüm.
Hsg istedi doktor ama korkuyorum. Doktorada ilk kez gittim güvenemiyorum.
Benim dış gebeliğim oldu bayağı önce. Zaten o bana yetti psikolojim bozuldu. Öldüm öldüm dirildim desem yeridir. Sonra çocuk filan düşünmedim. Korundum. Şimdide sanırım Eylül dü yani olsun olmasın filan dedik. Eylülden beri deniyoruz olmadı. Hiç döllenme yok bende.
Tüpüm tamamen mi tıkalı bilmiyorum. Ama bakalım belki 2 ayda beklerim. Ne bilim hsg den korkuyorum ben.
Anladım çok geçmiş olsun.. hsg için sana ne desem bilmiyorum inanki hiç ama hiç korkulacak bişey değil kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum ama bosyere aylarını geçirmekten se sadece 2 dakika hiç abartmıyorum 2 dakikalık bi sancı ve kesinlikle dayanilmayacak bişey olmayan bi sancıyı çekip sorununu öğrenebilirsin.. çünkü eninde sonunda bunu yaptırmak zorundasın oyuzden vakit kaybetme derim

Çok sağolun bende orayı çektirmeyi düşünüyorum şimdi.
Echomar dedi herkes ama aradım telde hiç ilgilenmedi hemen randevu verelim tarzındalar.
Fulya açık olan yer bayağı dinledi. İnş hayırlısı ile güzel sonuç alırım.
İnşallah temiz çıkar sonuçların canım. Fulya açık emara gittiğimde benle baya ilgilenmişlerdi. Korkulacak hiç birşey yok. Zaten c kollu makine anlamıyorsun bile rahat ol

Anladım çok geçmiş olsun.. hsg için sana ne desem bilmiyorum inanki hiç ama hiç korkulacak bişey değil kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum ama bosyere aylarını geçirmekten se sadece 2 dakika hiç abartmıyorum 2 dakikalık bi sancı ve kesinlikle dayanilmayacak bişey olmayan bi sancıyı çekip sorununu öğrenebilirsin.. çünkü eninde sonunda bunu yaptırmak zorundasın oyuzden vakit kaybetme derim
Umarım Bi Sorun Çıkmaz tabi..

Kızlar hiç korkulacak bişey değil bende geçen ay çektirdim tabi öncesinde burda birsuru sey okuduğum için çok korkulu gittim 2 dakikalık bi adet sancısı geliyo ve işlem biter bitmez geciyo sonrasında ne kanama ne ağrım olmadı ama burda okuduklarimdan okadar etkilenmiştim ki çıktığımda dudaklarım titriyordu stresten oyuzden yazılanlara bakmayın ve rahat bisekilde gidin.. hsg den sonra hemen hamile kalmayi bekliyodum yine burda yazılanlardan hevesle ama malesef o da olmadı bugün adet oldum bat dan iki gün önce hemde:KK43:
Evet bu söyledikleriniz baya rahatlattı teşekkürler . Hsg için öncesinde yapılması gereken bişey var mı acaba. Yada reglden sonra herhangi bir gün içerisinde çekinilebiliyor mu.

Rica ederim bende çok gereksiz stres yaptığımı gidince anladım oyuzden burda yazmak istedim benim gibi uykusuz günler geçirmeyin bosyere diye.. adetin 9 yada 10. Gunu çekiliyor zaten doktor sizi ona gore yonlendiriyo antibiyotik yaziyo işlemden 3 gün önce başlıyorsunuz kullanmaya işlemden bi saat öncede bi ağrı kesici aliyosunuz hepsi bukadar sonra sıra bekleyip içeri giriyorsunuz ve 2 dakika sonra herşey bitiyo

İnşallah temiz çıkar sonuçların canım. Fulya açık emara gittiğimde benle baya ilgilenmişlerdi. Korkulacak hiç birşey yok. Zaten c kollu makine anlamıyorsun bile rahat ol
Çok sağolun bilgi için.
İnş hayırlısı ile çektiririm ve sonuçlar hayırlısı ile temiz olur gerçekten.

Bakalım ya bu kadar bekledim 2-3 ay daha beklerim. Kürler yaptım bir sürü. Bu süreçte o kürleride tamamen bitirmiş olucam. Ondan dolayı aslında kür sonunda gitmek istiyorum. Belki kürler varsa iltihap filan temizler.

Back