- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 35
ben devlete gideceğim canım bir arkadaşda gitmiş o da acımadı demişti tabi bünyeden bünyeye değişir ama özele gidemem sanırım bu ara.bakalım bu sefer gideceğim doktora ilk defa gidiyorum o ne diyecek.ona göre çektirmeyi istiyorum inşalalh olur fazla bekletmedenbenim de adetlerim çok sancılı geçer o sancının yanında gerçekten hiç birşey değil film çektirmek benim kanamam da olmadı gittiğin yerde önemli ben ağrısız rahim filmi diye gittim hatta dedim bana anestezi verin o kadar korktum ama ısrarla böyle birşeye izin vermediler iyi ki de vermemişler :))
Canim ya yapmis oldugun butun yorumlari okudum cok guzel morel oldun benim icin tesekkur ederim benim yumurtaliklarim tembel ve kistlerim var yaklasik 3 ay klomen kullandim bir yumurtam olustu ama tutmadi cocuk bu sefer dr gittim rahim filmi istedi bakalim ne olcak insallah hayirli bir haber alirim ama korkuyorum iste aci hissetmekten ama sonucu insallah b3lki cek3cgim agriya deycek umudu ile insallahbende geçen nisan ayın da çektirdim hiç ağrı hissetmedim ve çekildiğim o ay hamile kaldım şuan 9.ayın başındayız ve inşallah hayırlısıyla bir kızım olacak :)
canım merhaba nasılsın sabah gittim doktora hormon tahlili yaptı sonuçlar çıkmadı daha birde klomen verdi bana da yumurtaların yeteri kadar gelişip çatlamadığından şüphe etti.salı günü de yumurta takibi için gel dedi.2 ay ilaçla deneyelim sonra rahim filmini çekeriz dedi.bakalım hakkımızda hayırlısı olsunInsallah canım güzel haberlerini alırız RABBİM gönlüne göre verir inşallah isteyen için zor bir süreç her ay yaşanan hayal kırıklığı ve her ay bir umut yeniden bende klomen kullandım 3 ay benim yumurtam oluyordu kendiliğinden her ay 2 yumurta veriyordum ama kaliteli olmadığı için çatlama gerceklesmiyordu o yüzden klomen ve catlatma ignesi kullandım ama bana göre bir kadının her ayı aynı olacak diye birşey yok ilaç tedavisini bırakıp biraz zaman geçtikten sonra tekrar gidip baktirdim yumurtalarim yine kaliteli olmuyormu diye ama bu sefer de normal cikti gayet kaliteli 2 yumurta ve kendiliginden catlar dedi doktor catladi da ama tutmadı öbür ay film cektirdim ve o ay 1 yumurtam olmustu sadece ve hamile kaldım hormon değerlerine baktilar mi senin de benim mesela tiroid rahatsızlığım da ortaya çıktı onunla alakali hergün ilaç aliyorum
canım merhaba nasılsın sabah gittim doktora hormon tahlili yaptı sonuçlar çıkmadı daha birde klomen verdi bana da yumurtaların yeteri kadar gelişip çatlamadığından şüphe etti.salı günü de yumurta takibi için gel dedi.2 ay ilaçla deneyelim sonra rahim filmini çekeriz dedi.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
çıkmış canım tahlillerim bende de hipotroidi vardı değerler iyiydi ama bu ara düzensiz kullandım bu yüzden çıkmış yine değer 7,85 olmuş tsh diğerleriş normal birde kanım düşük 8 e düşmüş adetli olduğumdan sanırım kanamam çok oluyor adetliykenInsallah canım güzel haberlerini alırız RABBİM gönlüne göre verir inşallah isteyen için zor bir süreç her ay yaşanan hayal kırıklığı ve her ay bir umut yeniden bende klomen kullandım 3 ay benim yumurtam oluyordu kendiliğinden her ay 2 yumurta veriyordum ama kaliteli olmadığı için çatlama gerceklesmiyordu o yüzden klomen ve catlatma ignesi kullandım ama bana göre bir kadının her ayı aynı olacak diye birşey yok ilaç tedavisini bırakıp biraz zaman geçtikten sonra tekrar gidip baktirdim yumurtalarim yine kaliteli olmuyormu diye ama bu sefer de normal cikti gayet kaliteli 2 yumurta ve kendiliginden catlar dedi doktor catladi da ama tutmadı öbür ay film cektirdim ve o ay 1 yumurtam olmustu sadece ve hamile kaldım hormon değerlerine baktilar mi senin de benim mesela tiroid rahatsızlığım da ortaya çıktı onunla alakali hergün ilaç aliyorum
hayırlısıyla güzel haberlerini duyarız inşallah filme filan gerek kalmadan canım :)canım merhaba nasılsın sabah gittim doktora hormon tahlili yaptı sonuçlar çıkmadı daha birde klomen verdi bana da yumurtaların yeteri kadar gelişip çatlamadığından şüphe etti.salı günü de yumurta takibi için gel dedi.2 ay ilaçla deneyelim sonra rahim filmini çekeriz dedi.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
inşallah canım çok sağol iyi dileklerin içinhayırlısıyla güzel haberlerini duyarız inşallah filme filan gerek kalmadan canım :)
benden sana en büyük tavsiye tiroid ilaçlarını almayı sakın unutma bende ihmal ettim onu bir içtim bir içmedim yumurtalarımı etkileyen en önemli şey o oldu çünkü yumurta gelişiminde tiroid (tsh hormonunun) önemi var bende 8 lerdeydi değer ve doktor kolay hamile kalabilmem için sürekli bu değerin 2 nin altına düşmesi gerektiğini söyledi şuan da her ay tiroid için ayrı kontrole gidiyorum ilaç dozum 2 ye çıkarıldı normal 50 mg kullanırken hamileliğin başından itibaren 100 lük kullanıyorum ayrıca bu ilacı sabah aç karnına alıp yarım saat bişey yeme iyi emilim yapması içinçıkmış canım tahlillerim bende de hipotroidi vardı değerler iyiydi ama bu ara düzensiz kullandım bu yüzden çıkmış yine değer 7,85 olmuş tsh diğerleriş normal birde kanım düşük 8 e düşmüş adetli olduğumdan sanırım kanamam çok oluyor adetliyken
geçmiş olsun arkadaşım bende çektirdiğim zaman hiç doktorum korun demedi o ay hatta baktı yumurtaya çatlamış hemen git eşinin yanına dedi gülerek :) her doktor da farklı şeyler söylüyorSelam kızlar. Ben de az önce rahim filmi çekindim. Doktorum çok iyi çok anlayışlıydı. Hafif adet sancısı gibi oldu oda 45 saniye sürdü. Tüplerimde de sıkıntı yokmuş. Korktuğum gibi değildi yani. Bana doktorum 1 ay korun dedi ama ben o kadar beklemek istemiyorum kararsızım. Fikir veriiin
dediklerin çok doğru canım bir kaç gün unutsam hemen değer çıkıyor belli de ediyor aslında kendini kendimde olmuyorum çoğu zaman aniden elim ayağım titriyor değer de yükseldikçe hamile kalmak da hayal oluyor bakalım gideceğim biraz sonra doktora ne diyecekbenden sana en büyük tavsiye tiroid ilaçlarını almayı sakın unutma bende ihmal ettim onu bir içtim bir içmedim yumurtalarımı etkileyen en önemli şey o oldu çünkü yumurta gelişiminde tiroid (tsh hormonunun) önemi var bende 8 lerdeydi değer ve doktor kolay hamile kalabilmem için sürekli bu değerin 2 nin altına düşmesi gerektiğini söyledi şuan da her ay tiroid için ayrı kontrole gidiyorum ilaç dozum 2 ye çıkarıldı normal 50 mg kullanırken hamileliğin başından itibaren 100 lük kullanıyorum ayrıca bu ilacı sabah aç karnına alıp yarım saat bişey yeme iyi emilim yapması için
Sağol canım. Ya ilaç veriyolar ya o yüzden korktu doktorum sakat falan olmasın sen 1 ay korun dedi. Ama bende ilk ay daha kolay oluyomuş die korunmak istemiyorum. Kafam çok karıştıgeçmiş olsun arkadaşım bende çektirdiğim zaman hiç doktorum korun demedi o ay hatta baktı yumurtaya çatlamış hemen git eşinin yanına dedi gülerek :) her doktor da farklı şeyler söylüyor
nerede çektirdin canım sen filmiSağol canım. Ya ilaç veriyolar ya o yüzden korktu doktorum sakat falan olmasın sen 1 ay korun dedi. Ama bende ilk ay daha kolay oluyomuş die korunmak istemiyorum. Kafam çok karıştı
Bursada. Medikabil hastanesindenerede çektirdin canım sen filmi
valla bana kalsa kendimden yola cıkarak hiç bekleme derim ama madem doktorun 1 ay korun demiş bir bildiği vardır o zaman diyorum onun da kendince sonuçta rahim filminin ilk 3-4 ay şans açısından etkili olduğunu söylemişti benim doktorumBursada. Medikabil hastanesinde
Tatlim bur suru tahlil yaptirdum ama ne yapildi inanki bilmiyorum ama dr eger aksi bir durum.olsaydi eminim.soylerdi ama tek.sorunum kistlerimin olmasi iste oda adetlerimi cok geviktiriyor bazen kac aydir olmaidgim oluyor ama iste onun icinda bana rahim filmi gerek dedi birde morelini bozma daha gencsin dedi istesem hemen hamile biraktirirm seni dedi ama gerek yok dedi yani maddi acidanda yormak istemiyrm dediInsallah canım güzel haberlerini alırız RABBİM gönlüne göre verir inşallah isteyen için zor bir süreç her ay yaşanan hayal kırıklığı ve her ay bir umut yeniden bende klomen kullandım 3 ay benim yumurtam oluyordu kendiliğinden her ay 2 yumurta veriyordum ama kaliteli olmadığı için çatlama gerceklesmiyordu o yüzden klomen ve catlatma ignesi kullandım ama bana göre bir kadının her ayı aynı olacak diye birşey yok ilaç tedavisini bırakıp biraz zaman geçtikten sonra tekrar gidip baktirdim yumurtalarim yine kaliteli olmuyormu diye ama bu sefer de normal cikti gayet kaliteli 2 yumurta ve kendiliginden catlar dedi doktor catladi da ama tutmadı öbür ay film cektirdim ve o ay 1 yumurtam olmustu sadece ve hamile kaldım hormon değerlerine baktilar mi senin de benim mesela tiroid rahatsızlığım da ortaya çıktı onunla alakali hergün ilaç aliyorum
Ben hsg yaptırdım canım. Diğerini bilmiyorum. 5 dk sürdü. Çok korkuyodum ama boşunaymış. Hafif adet sancısı gibi o kadarKızlar doktora gittim rahim filmi ikiye ayrılır dedi. Hsg ve histeroskopi. Hsg ışın yayıyor ben yapmıyorum histeroskopi yapıyorum dedi. Sizce hangisi iyi. Of kafayı yiyeceğim. Stres korku kararsızlık. Hangisi iyi kızlar lütfen bilenler desin
Anestezili mi yaptırdın canımBen hsg yaptırdım canım. Diğerini bilmiyorum. 5 dk sürdü. Çok korkuyodum ama boşunaymış. Hafif adet sancısı gibi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?