-
- Konu Sahibi Papatyam__321
Bişey anlamadım bende ya 4 gün vardı günüme regl oldumDediğim gibi progesteron dan belli oluyor çatlayıp çatlamadıgı bende yumurta çatlatıcı iğne vuruldum bir hafta oldu hCG istedi 21 çıkti progesteron 28 çıktı yarın yine kan vericem iğne etkisinden mi yükseldi bilmiyorum doktor sanmam dedi ümitlendim
Üzülme canım hayırlısı böyleymiş inşallah bir dahaki aya hiç moralını bozma Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın el alemin yanında eksik gözüktütmesinBişey anlamadım bende ya 4 gün vardı günüme regl oldum
Çok teşekkür ederim amin inşallah olcani düşünmüyorum tüpler açık degilmis geçiş yok diyorÜzülme canım hayırlısı böyleymiş inşallah bir dahaki aya hiç moralını bozma Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın el alemin yanında eksik gözüktütmesin
Hsg çektir açılır herhaldeÇok teşekkür ederim amin inşallah olcani düşünmüyorum tüpler açık degilmis geçiş yok diyor
Bende devlette çektirdim açıldıgını söyledi tekrar çektır canım tüplerin tıkalıysa ne kullanırsan kullan olımsuz olur hep sonuçÇeken doktora kızıyorum neden açılmayan biseye açıldı diyor anlamış değilim
Orda anestezi yapıyorlar mı çekilirkenBende devlette çektirdim açıldıgını söyledi tekrar çektır canım tüplerin tıkalıysa ne kullanırsan kullan olımsuz olur hep sonuç
Çünkü çok canım yandı yattigim yerde kivrandim durdumBende devlette çektirdim açıldıgını söyledi tekrar çektır canım tüplerin tıkalıysa ne kullanırsan kullan olımsuz olur hep sonuç
Hayır anestezisiz çekildi ama tüplerin tıkalı olduğu için baya agrım oldu sıvı verince açılırksn agrı oldu mu dedi evet dedim açıldı dedi rahim agzım çok darmış tüm sıvı dışarı altıOrda anestezi yapıyorlar mı çekilirken
Benimde öyleydi ama açildı açılırken agrı olduÇünkü çok canım yandı yattigim yerde kivrandim durdum
Benimde hep dışına akti 3 kutu ilaç bittiHayır anestezisiz çekildi ama tüplerin tıkalı olduğu için baya agrım oldu sıvı verince açılırksn agrı oldu mu dedi evet dedim açıldı dedi rahim agzım çok darmış tüm sıvı dışarı altı
Benimde aynı şekildeBenimde hep dışına akti 3 kutu ilaç bitti
inşALLAH bebişim seninle kalır tutunur Bayram hediyesi olsunMerhaba çatlama igesinin üzerinden 1 hafta geçti doktor kontrolüne gittigimde hCG istedi 21 çıktu progesteron 28 çıktı sizce iğne etkisi mi doktor sanmıyprum iğne etkisi olduğunu dedi yarın yine kan vericem
İnşallah canıminşALLAH bebişim seninle kalır tutunur Bayram hediyesi olsun