-
- Konu Sahibi Papatyam__321
Rica ederim canım bende de üç tüp kullanıldı hep dışaroya aktı rahim agzım çok dar onun için bizi zorluyor dedi ve üçüncüde açıldı tüpl
Ne kadar süre oldu hamilelik oldumu sizjnRica ederim canım bende de üç tüp kullanıldı hep dışaroya aktı rahim agzım çok dar onun için bizi zorluyor dedi ve üçüncüde açıldı tüplerim
Ay aynısı bende de oldu canım ama benim açildi inşallah senin de açılmıştır nerede çektirmiş yine ücreti ne kadardıDoktor ter içinde kaldı bnde hoc böyle bişey görmedim dedi ama kivranmaktan açıdan bişey anlayamadım
Sağ açık görünüyor ama solu göremedim. Diğer çekimleri de atabilir misiniz? 3 kere çekilmiş olması gerekiyor
Üniversite de özelde çekildim 450 TL alindiAy aynısı bende de oldu canım ama benim açildi inşallah senin de açılmıştır nerede çektirmiş yine ücreti ne kadardı
Çok iyi benden özelde 10 bin istediler bende devlette çektirdimÜniversite de özelde çekildim 450 TL alindi
Bence özel devlet önemli değil iyi bilen ypsa yeğenim devlette yptrdi o ay hamile kldiÇok iyi benden özelde 10 bin istediler bende devlette çektirdim
Maşallah ya inşallah bizde hamile kalırızBence özel devlet önemli değil iyi bilen ypsa yeğenim devlette yptrdi o ay hamile kldi
Kuzenim izin tüpleri tıkalımıymış
Anlayamadım?Kuzenim izin tüpleri tıkalımıymış
Kuzeninizin tüpleri demi tıkalı çıkmıştıAnlayamadım?
Dolum defekti ne oluyo bişey demedi ama
AnladımDolum defekti ne oluyo bişey demedi ama
Aminn canım inşallah geç olsun da güç olmasinMaşallah ya inşallah bizde hamile kalırız
Hayır, ben öyle bir şey söylemedim karıştırdınız sanırımKuzeninizin tüpleri demi tıkalı çıkmıştı
Neyi anladım cnmAnladım
Bu benim hsg görüntüm. Daire içine aldığım da dolum defekti. Bunun ne olduğunu anlamak için sulu ultrasona girdim ve polip olduğu anlaşıldı, Kasım ayında da histeroskopi ile polipim alındı. Sizin hsg görüntünüzde de ortada küçük bir dolum defekti gibi bir şey gördüm gibi, o yüzden sormuştum ama doktor bir şey söylemediyse bir sorun yoktur. İçiniz rahat etmezse başka bir doktora daha gösterin isterseniz. Benimkine de küçük, bir zararı olmaz demişlerdi başka doktorlara gösterince alınmasının daha uygun olduğunu söyledilerDolum defekti ne oluyo bişey demedi ama
Kuzeninizin tüpleri demi tıkalıdıNeyi anladım cnm
Kusura bakmayın lütfenHayır, ben öyle bir şey söylemedim karıştırdınız sanırım
Yok canım doktor onunla ilgili hiç bişey demedi başka bı doktora cikicam ona göstercemBu benim hsg görüntüm. Daire içine aldığım da dolum defekti. Bunun ne olduğunu anlamak için sulu ultrasona girdim ve polip olduğu anlaşıldı, Kasım ayında da histeroskopi ile polipim alındı. Sizin hsg görüntünüzde de ortada küçük bir dolum defekti gibi bir şey gördüm gibi, o yüzden sormuştum ama ddegoktor bir şey söylemediyse bir sorun yoktur. İçiniz rahat etmezse başka bir doktora daha gösterin isterseniz. Benimkine de küçük, bir zararı olmaz demişlerdi başka doktorlara gösterince alınmasının daha uygun olduğunu söylediler