Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anestezili özelde çektirdim. Devlet anestezi vermiyor bildiğim kadarıyla. Çekilmesi, uyuması, uyanması 15 20 dk sürdü. Sonrasında anestezi etkisi tam anlamıyla gidince evinize gidiyorsnz ağrı kesici veriyor doktor. Çok az ağrı oluyor bide anestezi den kaynaklı bende mide bulantısı kusma olmuştu.Hanımlar rahim filmi süreciniz neydi?özel de mi devlette mi cekildiniz?anestezili mi anestezi olmadan mi nasıldı,?
Anestezi olmasa çok mu ağrılı olur acaba?bu anestezi kurtajda verilen kısa süreli olandan mi ?bulantı ne kadar sürdü acaba?Anestezili özelde çektirdim. Devlet anestezi vermiyor bildiğim kadarıyla. Çekilmesi, uyuması, uyanması 15 20 dk sürdü. Sonrasında anestezi etkisi tam anlamıyla gidince evinize gidiyorsnz ağrı kesici veriyor doktor. Çok az ağrı oluyor bide anestezi den kaynaklı bende mide bulantısı kusma olmuştu.
Ağrı kişiden kişiye değişiyor. Anestezi almadan çeken kişilerin yorumlarını okudum kimi 5 dakikalık adet sancısı gibi hiç acımadı dio kimi acıdan çığlıklar atmış kii tesadüfen o çığlıklars a şahit oldum korkutmak istemem ama kadın doğum yapıyor sandım sordum rahim filmi çekiyor dediler. Ben çok cesaretli olmadığım için direk anestezi istedim.Anestezi olmasa çok mu ağrılı olur acaba?bu anestezi kurtajda verilen kısa süreli olandan mi ?bulantı ne kadar sürdü acaba?
Bikac kişide daha duydun bulantıyı da demekki aç olduğun için de olabilir.kendine gelene kdr hastanede kalıyorsun o zaman dmiAğrı kişiden kişiye değişiyor. Anestezi almadan çeken kişilerin yorumlarını okudum kimi 5 dakikalık adet sancısı gibi hiç acımadı dio kimi acıdan çığlıklar atmış kii tesadüfen o çığlıklars a şahit oldum korkutmak istemem ama kadın doğum yapıyor sandım sordum rahim filmi çekiyor dediler. Ben çok cesaretli olmadığım için direk anestezi istedim.
Kürtaj da kini bilmiyorum. Kısa süreli, az veriliyor ya dediğim gibi 15 20 dk da uyanıyorsnz. Bulantı kusma az sürdü benim migren var anestezi alınca aç karna gidiliyor ya o mu etkiledi anestezi mi etkiledi bilmiyorum açıkçası
Ben özelde yaptırdım önce dedim gerek yok anesteziye ama o an dayanamadım ağrıya , diğer gğn anestezi ile oldum. Her doktor bu şekilde ertelemez ama. Kimi hissetmiyorum bile ağrıyı demişti ben de sizin gibi burdan önce bakmıştım . Kusma bende olmadı hemen kendime geldim taburcu oldumAnestezi olmasa çok mu ağrılı olur acaba?bu anestezi kurtajda verilen kısa süreli olandan mi ?bulantı ne kadar sürdü acaba?
Açlık mecbur anestezideBikac kişide daha duydun bulantıyı da demekki aç olduğun için de olabilir.kendine gelene kdr hastanede kalıyorsun o zaman dmi
Anladım canım .fiyat aralığı ne kdr pekiBen özelde yaptırdım önce dedim gerek yok anesteziye ama o an dayanamadım ağrıya , diğer gğn anestezi ile oldum. Her doktor bu şekilde ertelemez ama. Kimi hissetmiyorum bile ağrıyı demişti ben de sizin gibi burdan önce bakmıştım . Kusma bende olmadı hemen kendime geldim taburcu oldum
Ben Ocak ayında yaptırırım benim gittiğim yer özel bi klinikti o sebeple normalden bira daha pahalıydı o tarihte , 5 bin civarı diye hatırlıyorum özelde sanki o sıralar 3-4 gibiydi . Şimdi nedir hiç bilmiyorum. Gebelikse sorununuz ben 3 aynsonrasında gene kalmıştımAnladım canım .fiyat aralığı ne kdr peki
Ben evlendim 2.ayda gebe kalmıştım.sonrasinda 5aylikken kaybettim .sonrasında 7aydir deniyoruz olmuyor da bide hsg yaptırmak istiyorum o yuzdenBen Ocak ayında yaptırırım benim gittiğim yer özel bi klinikti o sebeple normalden bira daha pahalıydı o tarihte , 5 bin civarı diye hatırlıyorum özelde sanki o sıralar 3-4 gibiydi . Şimdi nedir hiç bilmiyorum. Gebelikse sorununuz ben 3 aynsonrasında gene kalmıştım
Belki de kişinin bünyesine göre anestezi bulantı yapıyor. Evet kendiniz3 gelene kadar kalıyorsunuzBikac kişide daha duydun bulantıyı da demekki aç olduğun için de olabilir.kendine gelene kdr hastanede kalıyorsun o zaman dmi
Doktor mu önerdi tüp kanalları tıkalı oluyor bazen bide çok enfeksiyon geçiriyordum ben o sebeple olmuştum . Hamile kalabilmişisniz aslında en başta . İnşallah sizin içinde hayırlı sonuçlanır bence anestezi şart :)Ben evlendim 2.ayda gebe kalmıştım.sonrasinda 5aylikken kaybettim .sonrasında 7aydir deniyoruz olmuyor da bide hsg yaptırmak istiyorum o yuzden
Ufacık bir işleme ne kadar çok para istiyorlar ya yazık Cidden. Bende 2 yıl önce 1000 filme 70 de muaneye vermiştimBen Ocak ayında yaptırırım benim gittiğim yer özel bi klinikti o sebeple normalden bira daha pahalıydı o tarihte , 5 bin civarı diye hatırlıyorum özelde sanki o sıralar 3-4 gibiydi . Şimdi nedir hiç bilmiyorum. Gebelikse sorununuz ben 3 aynsonrasında gene kalmıştım
Evet 15 dk falan sürüyor işlem sanırım işte insan muhtaç olunca her şeyi göze alıyor kliniklerde bunu kullanıyor. Şükğr tabi hamile kaldım sonrasında yine olsa yine düşünmemUfacık bir işleme ne kadar çok para istiyorlar ya yazık Cidden. Bende 2 yıl önce 1000 filme 70 de muaneye vermiştim
Yok doktor demedi ama tahlilerimde bsey yok tek aklıma gelen o oldu.bazen erken doğumlarda kurtajlarda yapışıklık falan da oluyormuş ya o yüzden düşünüyorum acikcasiDoktor mu önerdi tüp kanalları tıkalı oluyor bazen bide çok enfeksiyon geçiriyordum ben o sebeple olmuştum . Hamile kalabilmişisniz aslında en başta . İnşallah sizin içinde hayırlı sonuçlanır bence anestezi şart :)
Çok şükür Canm sağlıkla alın kucağınızaEvet 15 dk falan sürüyor işlem sanırım işte insan muhtaç olunca her şeyi göze alıyor kliniklerde bunu kullanıyor. Şükğr tabi hamile kaldım sonrasında yine olsa yine düşünmem
Yok doktor demedi ama tahlilerimde bsey yok tek aklıma gelen o oldu.bazen erken doğumlarda kurtajlarda yapışıklık falan da oluyormuş ya o yüzden düşünüyorum acikcasi
teşekkür ederim siz de sağlıkla sağlıkla kucağınıza alınÇok şükür Canm sağlıkla alın kucağınıza
Mecbur olduğumuzu biliyorlar ve bunu çok iyi kullanıyorlar da. Sağlık olsun
Aminteşekkür ederim siz de sağlıkla sağlıkla kucağınıza alın
Daha 2 gün önce anestezi olmadan yaptırdım. 2 tüpüm de kapalıydı açmak için uğraştı.agri az oldu dediğim gibi kapali olmasına açmak için ugrasmasina rağmen dayandım sinek ısırığı gibi bir şey hissediyorsunuz daha sonrasında regl ağrısına benzer bir ağrı oluyor kayboluyor .işlem bitince normal hayatınıza devam edebiliyorsunuzHanımlar rahim filmi süreciniz neydi?özel de mi devlette mi cekildiniz?anestezili mi anestezi olmadan mi nasıldı,?