- 31 Mart 2023
- 330
- 113
- Konu Sahibi Derya12344
Amiiiinnnnnnn amiiinnn inşallah, Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun dermansız dert vermesingeçmiş gitmiş olsun rabbim saglıkl hayırlı evlat versın ınsallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiiinnnnnnn amiiinnn inşallah, Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun dermansız dert vermesingeçmiş gitmiş olsun rabbim saglıkl hayırlı evlat versın ınsallah
Şuan alcaklar hastanedeym 1 kızım var 3 düşüğüm var inşallah yüzüm güler artıkAmiiiinnnnnnn amiiinnn inşallah, Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun dermansız dert vermesin
80 nin çok ben Ankara dayım Medicana, başkeny, memorial sordumTekrardan merhaba ben bu gün maltepe üniversitesi hastanesinden fiyat aldım 80 bin dedi Allah aşkına çok değil mi ? Siz hangi hastaneye sormustunuz
Mesajları şimdi gördüm olmuşsunuz bile çok geçmiş olsun. Sonrasında rapor vs aldınız mı çalışmaya engel oluyor muİki hafta olucak sanırım bende çok tereddüt ettim ama histeroskopi oldum doktorum bana da gebe kalırsın bir ihtimal düşerse yapalım ya ada hiç o riski girme sen bilirsin dedi başka bir doktorum daha var ona da gosterdim direk ameliyat dedi ona yaptırdım ilk odama girdiğinde iyiki olmuşsun alan tahminimiz den daha büyükmüş baya alan torpuledik dedi çok şükür
10 gün raporluydum doktorum kaç gün istersin demişti baya dinlendimMesajları şimdi gördüm olmuşsunuz bile çok geçmiş olsun. Sonrasında rapor vs aldınız mı çalışmaya engel oluyor mu
Cook teşekkür ederim normalde o kadar rapor vermiyorlar sanırım, ben sadece ameliyat sonrasında ki gün pek yuruyemedim ağrım vardı baya sağa sola pek dönemedimMesajları şimdi gördüm olmuşsunuz bile çok geçmiş olsun. Sonrasında rapor vs aldınız mı çalışmaya engel oluyor mu
Anladım bir iki güne normale dönülüyor yani. Tekrardan geçmiş olsun bende alırım rapor bir hafta ama uzarsa iş yerinde sorun olur sanırım uzamaz…Cook teşekkür ederim normalde o kadar rapor vermiyorlar sanırım, ben sadece ameliyat sonrasında ki gün pek yuruyemedim ağrım vardı baya sağa sola pek dönemedim
Ben anestezili rahim filmi için 13 bin, histeroskopi için 30 bin ödedim. Devlette süreç uzayacağı için beklemek istemedim sabahtan yatis yaptilar iki serum takıldı, sonra iki hap verdiler kan sonuclarim çıkınca da ameliyata aldılar 1 saat 40 dk sürmüş 18 gün olmuş hatta, benim kanamam da daha yeni bitti en son hafif lekelenme kalmıştı şükür kesildi günlük ped kadar filan oluyorAnladım bir iki güne normale dönülüyor yani. Tekrardan geçmiş olsun bende alırım rapor bir hafta ama uzarsa iş yerinde sorun olur sanırım uzamaz…
Bir hafta da dinlenelim ya zaten… benim sağlık sigortam var onun zamanı gelmesini bekliyorum bir dahaki ay olacağım. Siz ne kadar ücret verdiniz.
Doktorum istirahat et, ağır kaldırma demişti sadece, ilaç olarakta ağrı kesici -antibiyotik ve doğum kontrol hapı verdi doğum kontrolde rahimde yapışıklık olmaması içinmişAnladım bir iki güne normale dönülüyor yani. Tekrardan geçmiş olsun bende alırım rapor bir hafta ama uzarsa iş yerinde sorun olur sanırım uzamaz…
Bir hafta da dinlenelim ya zaten… benim sağlık sigortam var onun zamanı gelmesini bekliyorum bir dahaki ay olacağım. Siz ne kadar ücret verdiniz.
Ben İstanbul'dayımAnkara'da yaptıran arkadaşlar ne kadara yaptırdınız
Anladım çok geçmiş olsun. Size de riskli olmak dediler sanırım. Bana gittiğim üç doktor bir şeyin yık dedi birisi ameliyat olman lazım aksi imkansız dedi diğer ikisi evet perde var t rahim de var ama ameliyat olmadan da çocuk sahibi olursun ameliyat olma dedi.Doktorum istirahat et, ağır kaldırma demişti sadece, ilaç olarakta ağrı kesici -antibiyotik ve doğum kontrol hapı verdi doğum kontrolde rahimde yapışıklık olmaması içinmiş
Aynilarini dediler, içim içimi yedi benimde gerek yok mu acaba bir de maddi baya gidicek diye düşündüm ama olduktan sonra doktorum iyiki olmuşsun tahmin ettiğimizden daha büyük bir alan torpuledik baya genişledi dedi kısa sürüyor da dediler benim 1 saat 40 dk sürmüş hatta işlem bitince hemen gün içerisinde cikartiyorlar ya ben sabah 8 de hastaneye girdim akşam 7 de çıktım anestezi sonrasi bir süre sonra çorba geliyor sonra da yurumeni bekliyorlar yatarken kalkıp koşarım dedim ayağa kalkınca baya mide maf oldu iki kere yuruyemedim midem bulandıgi için. Zaten oda veriyorlar size. Ben rahim filmi gibi diye dusunmustum orta da bekleyip hemen olup cikarim gibi. Ben zorluğu anesteziye yordum, sakın endişelenmeyin yazdiklarimdan benim işlem uzun sürmüş o yüzden uzun sürmüş herşey. Kanama da hayata engel olucak gibi asla değil. Çok az regl gibi asla değil. Gün icerisinde ağrı kesiciyi içince ağrı da yok gibi.Anladım çok geçmiş olsun. Size de riskli olmak dediler sanırım. Bana gittiğim üç doktor bir şeyin yık dedi birisi ameliyat olman lazım aksi imkansız dedi diğer ikisi evet perde var t rahim de var ama ameliyat olmadan da çocuk sahibi olursun ameliyat olma dedi.
Ben olmaya kendim karar verdim. Bekliyorum bakalım…ama doktorlara git gel düşün aylar geçti aylar… çocuk mu istiyordum, ne düşünüyordum, neden gittim geldim neyi bekliyorum kafam allak bullak
18 gün kanama uzunmuş ama süre, çok basit aşırı basit hemen işe dönersin dedikleri gibi değil sanırım. Yorucu bir işte çalışıyorum hep ayaktayım neyse bakacağız artık
Çok teşekkür ederim, sizede şimdiden çok geçmiş olsun. Doktorum ufak bir torpuleme bile gebelik ihtimalini çok arttırıyor dedi. Gebelikte şimdi dusunmeseniz bile ilerisi için dusunun Allah korusun şimdi kaldınız aklınızda hep o risk daha kötü olurAnladım çok geçmiş olsun. Size de riskli olmak dediler sanırım. Bana gittiğim üç doktor bir şeyin yık dedi birisi ameliyat olman lazım aksi imkansız dedi diğer ikisi evet perde var t rahim de var ama ameliyat olmadan da çocuk sahibi olursun ameliyat olma dedi.
Ben olmaya kendim karar verdim. Bekliyorum bakalım…ama doktorlara git gel düşün aylar geçti aylar… çocuk mu istiyordum, ne düşünüyordum, neden gittim geldim neyi bekliyorum kafam allak bullak
18 gün kanama uzunmuş ama süre, çok basit aşırı basit hemen işe dönersin dedikleri gibi değil sanırım. Yorucu bir işte çalışıyorum hep ayaktayım neyse bakacağız artık
Ben de evet neredeyse bir sene oldu düşünmemeye başlayalı… olmadı vs vs sonra işte bu perde ve t rahim dediler.. ne yapsak düşün derken zaman geçti gitti…Çok teşekkür ederim, sizede şimdiden çok geçmiş olsun. Doktorum ufak bir torpuleme bile gebelik ihtimalini çok arttırıyor dedi. Gebelikte şimdi dusunmeseniz bile ilerisi için dusunun Allah korusun şimdi kaldınız aklınızda hep o risk daha kötü olur
Tabiki normal yolla oluyor, doktorum bana ameliyat ayı yani bu ay sadece korun kanama bitince ilişkide olabilir sonraki ay da muayeneye geldiğinde kontrolünü yapalım sonraki ay istersen yumurta takibi de yaparız 6 ay çok onemli dedi yani nekleme süresi vermedi ama bazı hastalara rahim toplanması için daha uzun süre veriyorlarmisBen de evet neredeyse bir sene oldu düşünmemeye başlayalı… olmadı vs vs sonra işte bu perde ve t rahim dediler.. ne yapsak düşün derken zaman geçti gitti…
Peki gebe kalmak için ne zaman denemeye başlayabilirsiniz ve normal yolla oluyor sonrasında dimi?
Anladım evet iki ay kontrol süresi olabiliyormuş. Ameliyata göre değişiyor sanırım. Teşekkür ediyorum bilgiler içinTabiki normal yolla oluyor, doktorum bana ameliyat ayı yani bu ay sadece korun kanama bitince ilişkide olabilir sonraki ay da muayeneye geldiğinde kontrolünü yapalım sonraki ay istersen yumurta takibi de yaparız 6 ay çok onemli dedi yani nekleme süresi vermedi ama bazı hastalara rahim toplanması için daha uzun süre veriyorlarmis
Rica ederimAnladım evet iki ay kontrol süresi olabiliyormuş. Ameliyata göre değişiyor sanırım. Teşekkür ediyorum bilgiler için