- 18 Aralık 2016
- 729
- 239
- 103
- 27
- Konu Sahibi Withcrennn
-
Ben de düşünüyorum şuraya bir ilişeyim yorumlar neler olacak diye?Herkese merhaba 4 gün sonra hsg (rahim filmi) çekileceğim. Anestezili veya anestezisiz çektiren var mı. Acılı bir işlem mi ?
Ankarada önerebileceğiniz yer var mı ?
Anestezi altında çektim çok rahat ve az bu kanama oldu eve geldim ve günlük hayatta devam ettimHerkese merhaba 4 gün sonra hsg (rahim filmi) çekileceğim. Anestezili veya anestezisiz çektiren var mı. Acılı bir işlem mi ?
Ankarada önerebileceğiniz yer var mı ?
Maşallah canım inşallah darısı başımıza tüplerin açık mıydi ben 25 Kasım'da çektim inşallah bakalım hayırlısı olsunAnestezisiz çektirdim çok rahat geçti 5 dk lık işlem çok az içeri sıvı verdiklerinde kasıklarımda ağrı oldu adet olcak gibi oda hemen geçti çektirdiğim ayda hemen hamile kaldım
Nerede çektirdiniz acabaAnestezisiz çektirdim çok rahat geçti 5 dk lık işlem çok az içeri sıvı verdiklerinde kasıklarımda ağrı oldu adet olcak gibi oda hemen geçti çektirdiğim ayda hemen hamile kaldım
Evet açıktı belki ondan rahat geçti bazen problem olunca da zorlayabiliyormuşMaşallah canım inşallah darısı başımıza tüplerin açık mıydi ben 25 Kasım'da çektim inşallah bakalım hayırlısı olsun
Ankaradasınız galiba ama ben ankarada yaşamıyorum sadece süreçle ilgili bilgilendirmek için yazdım oyüzden yer öneremiycemNerede çektirdiniz acaba
Tesekkür ederimAnkaradasınız galiba ama ben ankarada yaşamıyorum sadece süreçle ilgili bilgilendirmek için yazdım oyüzden yer öneremiycem
Bende dengeden oluşturdum. Uygun olduğu için biraz tedirginim ama telefondaki hanımefendi biraz sakinleştirdiaz önce dengeyi aradım cnm 1250 dedi doktorumda orayı önerdi bende salı günü yaptırıcam kısmet olursa
hayır cnm doktorum orayı önerdi daha önce farklı testlerde yaptırdım memnun kaldım sizin salı günü mü ?Bende dengeden oluşturdum. Uygun olduğu için biraz tedirginim ama telefondaki hanımefendi biraz sakinleştirdi
Evet salı. Doktorunuz kimhayır cnm doktorum orayı önerdi daha önce farklı testlerde yaptırdım memnun kaldım sizin salı günü mü ?
Evet salı. Doktorunuz kim
Henüz randevu almadım siz kimden aldınızEvet salı. Doktorunuz kim
Yok ben normalde hangi doktordan takiplisiniz diye sordum. Filmi çekecek doktoru bilmiyorumHenüz randevu almadım siz kimden aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?