• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi

Anestezisiz çektirdim çok rahat geçti 5 dk lık işlem çok az içeri sıvı verdiklerinde kasıklarımda ağrı oldu adet olcak gibi oda hemen geçti çektirdiğim ayda hemen hamile kaldım
Merhaba bende yeni çekildim benimde 5 dk sürdü ama aklımda şüphe kaldı çünkü doktor tüpler hakkında hiç yorum yapmadı sonuç yarın çıkar dedi bazı filmlerde hava falan veriyorlarmış tüplere sizde öyle bir şey oldu mu tüplerinizde sorun çıkmadı dimi

Ben de düşünüyorum şuraya bir ilişeyim yorumlar neler olacak diye?
Anestesisis çektirmeyin ben denedim iptal ettirdim dün anestesizli yaptıedım regl ağrısı gibi ağrım olduvajina girişim ağrıyo takılan aletten dolayı aksiyetem var bana göre değil anestesizis kasınc adaha çok ağrıyor

Ben de düşünüyorum şuraya bir ilişeyim yorumlar neler olacak diye?
Hiç korkulacak bi durum yok ben de anestezisiz oldum ağrı falan olmadı korkarak gitmiştim ama gayet iyi geçti şükür hiç kendinizi boşuna strese sokmayın. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 💮

Merhaba sevgili hanımlar ben yeni üye oldum ve fikirlerinize çok ihtiyacım var. Bugün rahim filmi çektirdim. Doktor bana geçişin sızıntı şeklinde olduğunu söyledi. Tüp bebek önerdi. Tüp bebek için şuan gücüm yok. Başına böyle bir durum gelen bar mı aranızda yada bir yol gösterebilecek? Çok ihtiyacım var

Back