• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yenidelhi

Zamanla değil duayla gelir beklenen😍
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
1.464
5.939
108
Arkadaşlar benim rahim filmimde doktor bir yumurtalığın yok doğuştan rahmin yarım dedi. Bu özeldeki doktordu. Bugün kendi doktoruma yumurta takibi için gittim. Dedim ki bir yumurtalığım yokmuş. Doktor dedi ki hayır her iki tarafta da yumurta görüyorum. Belki tüpün kapalıdır dedi. Gerçekten de her iki yumurtalığımı da içindeki yumurtaları da alttan muayene ile gösterdi. Çatlatma iğnesi verdi Allah'ın izniyle olur inşallah dedi. Yarın çatlatma iğnesi yapicam. Şimdi sorun şu ki eğer benim tek yumurtalığım varsa nasıl ikisinde de yumurta oluyor. Eğer iki yumurtalık varsa neden filmde bir tane var. Aklım karıştı. Anlayan bakabilir mi? Lütfen 🙏😔

Eklentiler

• IMG_20200821_151413.webp
    IMG_20200821_151413.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_20200821_151431.webp
    IMG_20200821_151431.webp
    79,1 KB · Görüntüleme: 108
  • 1598012199082193652186298715964.webp
    1598012199082193652186298715964.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 114
  • 15980122620375537524336677896716.webp
    15980122620375537524336677896716.webp
    19 KB · Görüntüleme: 114
Bence şu ay da bi geçsin gebelik olmazsa tamamen başka bir doktora git ama bana böyle böyle dediler diye anlatma filmi göster o yorumlasın usg ile o baksın görüyo mu bakalım. Kafanı hiç bulandırma.

Bence şu ay da bi geçsin gebelik olmazsa tamamen başka bir doktora git ama bana böyle böyle dediler diye anlatma filmi göster o yorumlasın usg ile o baksın görüyo mu bakalım. Kafanı hiç bulandırma.
İnanın hiçbir şey anlamadım ya. Biri böyle diyor biri tam tersi😔

Hadi bakalım hayırlı haberler. İğneni ol değerlendirmelerini yap. 14 gün sonra da çift çizgiyi gör inşallah. Şimdi başka şey düşünme. 🤗
Allah razı olsun inşallah 😍 Rabb'im tez vakitte hepimize nasip etsin ♥️🌺

Bence başka bir doktora da git bunu ilk kez mi söylüyorlar sana çok ilginç

Sol tüpünüz kapalı sanki filmde kanal çıkmamış

Sol tüpünüz kapalı sanki filmde kanal çıkmamış
İlaç verirken de sol kasığım ağrıdı diğer kasığım hiç ağrımadı. Doktor tek tüpün var diyince ona yormuştum. Diğerinde yok o yüzden ağrımadı diye 🙄

Kızlar merhaba. Benim sol tüpüm kapali tup bebek yaptırmak istiyorum ama kapali tüpte sıvı birikmesi falan oluyor mus ama hsg çeken doktorum sıvı ile ilgili birşey demedi.histeraskopi olmam gerekir mi ki

Kızlar merhaba. Benim sol tüpüm kapali tup bebek yaptırmak istiyorum ama kapali tüpte sıvı birikmesi falan oluyor mus ama hsg çeken doktorum sıvı ile ilgili birşey demedi.histeraskopi olmam gerekir mi ki
Bu konu hakkında bir bilgim yok😔

Bu konu hakkında bir bilgim yok😔
Canım bence ilk ısın farklı bir doktora git rahmin yarım diyemeyiz perdede olabilir bu yuzden ilk iş detaylı bir hıstereskopı yapılmalı doktor sacmalamıs yani benimde rahim filminde tuplerım gozukmıyordu cunku tıkalı ıdı yumurtalıklarımda vardı yani
Tuplerım acıldıktam sonra tekrar filim cekıldım hersey gozuktu
Sen en ince ıyı bir doktora git belki rahminde perde olabilir belki yarım rahımdır yanı bunlar ameliyatla duzelebılen seyler ihmal etme
Bu sekılde gebe kalsanda bebege yer olmaz erken dogum yaparsın o yuzden klomen le hamile kalmaya ugrasmakla falan vakit kaybetme

Canım bence ilk ısın farklı bir doktora git rahmin yarım diyemeyiz perdede olabilir bu yuzden ilk iş detaylı bir hıstereskopı yapılmalı doktor sacmalamıs yani benimde rahim filminde tuplerım gozukmıyordu cunku tıkalı ıdı yumurtalıklarımda vardı yani
Tuplerım acıldıktam sonra tekrar filim cekıldım hersey gozuktu
Sen en ince ıyı bir doktora git belki rahminde perde olabilir belki yarım rahımdır yanı bunlar ameliyatla duzelebılen seyler ihmal etme
Bu sekılde gebe kalsanda bebege yer olmaz erken dogum yaparsın o yuzden klomen le hamile kalmaya ugrasmakla falan vakit kaybetme
Allah razı olsun. Ben de öyle düşünüyorum çünkü ultrasonda gözüküyor yumurtalık. Peki bir şey sorucam kapalı olan taraftaki yumurtalarla gebe kalabilir miyim. Benim bu ay kapalı taraftaki yumurtalarım çatlamış 🙄

Allah razı olsun. Ben de öyle düşünüyorum çünkü ultrasonda gözüküyor yumurtalık. Peki bir şey sorucam kapalı olan taraftaki yumurtalarla gebe kalabilir miyim. Benim bu ay kapalı taraftaki yumurtalarım çatlamış 🙄
Tıkalı tüpünü açtılar tıkalı olduğu için ağrıdı doktorda sana yarım flan dememiştir tıkalı gibi bahsetmek istemştir diye düşünüyorum yarım olan bsey yokki burda

Tıkalı tüpünü açtılar tıkalı olduğu için ağrıdı doktorda sana yarım flan dememiştir tıkalı gibi bahsetmek istemştir diye düşünüyorum yarım olan bsey yokki burda
Film çekilirken sağ tarafım ağrımadı. Filmde de sağ taraf yok diyor. Rahminde sağ taraftaki kısmı yok dedi doktor. Diğer bir doktor da yarım yamalak çekilmiştir. Vajinaya tam oturtulmadigi için ilaç geri gelmiştir bu yüzden de sağ tarafı açmamıştir dedi.

Film çekilirken sağ tarafım ağrımadı. Filmde de sağ taraf yok diyor. Rahminde sağ taraftaki kısmı yok dedi doktor. Diğer bir doktor da yarım yamalak çekilmiştir. Vajinaya tam oturtulmadigi için ilaç geri gelmiştir bu yüzden de sağ tarafı açmamıştir dedi.
Evet açamamış olablir muhtemel sıvıyı tam geçiremedi o tüpte yine tıkalı kaldı bi ihtimal korkmayn bu yasa kadar ıllaki tüm batın ultrason flan çekilmşsinizdr bugne kdar tespit edilirdi yarım olsa yada olmasa diye düşünüyorum

Evet açamamış olablir muhtemel sıvıyı tam geçiremedi o tüpte yine tıkalı kaldı bi ihtimal korkmayn bu yasa kadar ıllaki tüm batın ultrason flan çekilmşsinizdr bugne kdar tespit edilirdi yarım olsa yada olmasa diye düşünüyorum
Doktor ultrasonla bakarken rahmimin 6.3 cm olduğun söyledi normali de 7 cmmis.

Back
X