- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 83
Biz özel hastahanede 750 tl çektik anestezisiz üstelikBen 200e çektirdim canım anestezisiz
Hangi şehirBiz özel hastahanede 750 tl çektik anestezisiz üstelik
İskenderunHangi şehir
Ben trabzonda çektirdimİskenderun
Valla çok uyguna çekmişssiniz . Ama şükür bi sıkıntı çıkmadı o bana yeterBen trabzonda çektirdim☺
Çok şükür önemli olan oValla çok uyguna çekmişssiniz . Ama şükür bi sıkıntı çıkmadı o bana yeter
Doktorumuz bi akrabama karadenizde cektirmesini tavsiye etti 600 tl idi yakin zamanda imperial daha uygunmusİmperialde çektirdim canım sonraki aylarda da ihtimal varmış ama
Karadenizde herşey para. İmperialde hormon testine bile para vermeden yaptırdım kaç kereDoktorumuz bi akrabama karadenizde cektirmesini tavsiye etti 600 tl idi yakin zamanda imperial daha uygunmus
Canım az önce çektirdim Yalova’da ,çok olumsuz yorumlar okuyup gerilmiştim anestezili istedim,hiç bir şey hissetmedim uyudum ve uyandım çok şükür temiz çıktı çektireceksen Gün için döngünün 10.günü tavsiye ediyorlar benim doktorum öyle gün verdi 12 saat bir şey yeme gütmeden fiyatı 850 tl anestezi istemezsen fiyat düşüyorMerhabalar arkadaşlar
Ben haftaya rahim filmi cektirecegim bunu daha önce yaptıranlar varmıdır acaba nasıl oluyor neler yapılıyor ağrılı mi işlemden sonra hastanede kalınıyor mu yazarsanız çok sevinirim
Ben dün çektirdim devlet hastahanesinde ilaç verilene kadar ağrın olmuyor ama ilaç baya bir yakıyor sonrasında kanama oluyor bir iki gün sürebilir doktorun sana söyler zaten antibiyotik ve ağrı kesici veriyor sana doktorun çokta korkulacak bisey değil ama insan ister istemez korkuyor tabiki benim su anda biraz agrım var hala doktoru aradığımda olabilir alet koyuluyor oraya ağrı olması normal dediMerhabalar arkadaşlar
Ben haftaya rahim filmi cektirecegim bunu daha önce yaptıranlar varmıdır acaba nasıl oluyor neler yapılıyor ağrılı mi işlemden sonra hastanede kalınıyor mu yazarsanız çok sevinirim
Doktoruna sordun mu peki bu nedir gebeliğe engel mi diye?Kızlar merhaba bende bısey sormak istiyorum:) gecen ay rahim filmi cektirdim sonuclar temiz cik sukur sıkıntı yok dedi Dr ama ben anestezili cektirdim bana islem den sonra ıyıkı anestezili cektırmıssın ılac zor gitti iki kere denedik dedı rahim darlıgı warmıs dedı. O ne ki dedim, bazı kadınların yapısında oluyor dedi ama smdı nette bakıyorum da rahim agzı darlıgı diye bısey de war aynı sey mı gebelık ıcın sıkıntı olur mu anlayamadım bilgisi olan var mi acabaa??
Baska sehırde cektirdim o Dr u bıdaha gormem ıcın o sehırde sıra almam lazım. Eger ciddi bısey olsaydı werılen raporda yazarları dedı bir arkadasım da ama muallakta kaldımDoktoruna sordun mu peki bu nedir gebeliğe engel mi diye?
merhaba nerde çektirdiniz acabaBen iki defa yaptırdım farklı hastane farklı doktorlarda ilki biraz daha sıkıntılıdı ikinci kez ilaç verilirken uyarmadı ve biraz acıdı anlık adet sancısı gibiydi ilk günü hafif lekenmem oldu o kadar ama ikincisinde hiç sıkıntı olmadı ağrı hissetmedim daha uzun sürdü ve çok sıkıldım bitsede gitse dedim o gün adet oldum dış gebelik sonrası yapılmıştı zaten. Üstüne hamile kaldım
Hatay İskenderun da bir özel hastanede çekildimmerhaba nerde çektirdiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?