Rahîm filmi

Ben geçen hafta persembe günü çekildim. Anestezi almadım
Doktor zaten herseyi tek tek söylüyor
O alet (sanırım ismi katater)
Onu takti sonra da ebe solusyon sürdü. Doktor orda ebeye talimat veriyor.Ondan önce iyi misin dedi. Iyiyim iyi olmaya çalışıyorum dedim doktor uzerine garip bir önlük giydi siz beni ameliyatmi ediceksiniz bu ne dedim güldü. Radyasyon icinmis sanirim o yelek içinde kursun varmis. Ondan evel ebeyle konustum yok acimayacak merak etme falan dedi sonra ince kanulu soktu o esnada dediki islemin yuzde 99 u bitti dedi.
Sonra sanırım sıvı yi verdi derin nefes al az kaldı vs dedi galiba tam hatirlamiyorum, ben de kasigim agriyooo dedim. O ağrı adet ağrısından azdı yemin ederim hafif bir sızı adetken daha beter oluyor insan.Icerde de bir kız var ona diyor ki çek simdi o da cekiyor
Sonra bana yanlis yatiyorsun dedi kalcami saga dogru tutmusum kiz geldi bacagimi biraz daha acti
Ben zaten zayıfım. 45 kglik insanım gulme tuttu orda salakligima yani :)

Sonra kiza bidaha cek bilmemne 3 4 defa kiz icerden foto çekti. Haydaa bitti gitti
Kalktım ebeye dedim ped takayim ki tak dedi. E acimadi dedim. Yok annem acımaz bu ne ki dedi sen benim yanima gelseydin ben sana soylerdim acimaz dedi.esim dışarıda bekliyordu cantam ondaydi aldim pedi taktim ve doktorun odasina çıktık . Sonra 7 8 damla kan geldi.carsiya gittim alisveris yaptim. Eve geldim yemek yaptim. Tuvaleti temizledim.
Doktor antibiyotik verdi oda persembeye biticek. 2 tane ayri ilac verdi lekelenmem oldu kahverengi sürüntü seklinde bugunde beyaza doğru dönmüş. Gecti gitti iste. Korkulcak hicbirsey yok inan ben boyle olcagini bilsem daha onceden cekilirdim. Aylarca erteledim.
Ozelde cektirdim 600 tl ödedim.
Gozumde amma büyütmüşüm dedim. Cok şükür cok rahat geçti. Doktorda eskiden inletenler oluyordu ortalığı eski aletlerden dolayi vs gibi biseler dedi artik yeni cihazlar acıtmıyor ozelde cektir gitsin. Toplamda 5 dakika sürdü

Merhabalar arkadaşlar
Ben haftaya rahim filmi cektirecegim bunu daha önce yaptıranlar varmıdır acaba nasıl oluyor neler yapılıyor ağrılı mi işlemden sonra hastanede kalınıyor mu yazarsanız çok sevinirim
Canım az önce çektirdim Yalova’da ,çok olumsuz yorumlar okuyup gerilmiştim anestezili istedim,hiç bir şey hissetmedim uyudum ve uyandım çok şükür temiz çıktı çektireceksen Gün için döngünün 10.günü tavsiye ediyorlar benim doktorum öyle gün verdi 12 saat bir şey yeme gütmeden fiyatı 850 tl anestezi istemezsen fiyat düşüyor

Kızlar merhaba bende bısey sormak istiyorum:) gecen ay rahim filmi cektirdim sonuclar temiz cik sukur sıkıntı yok dedi Dr ama ben anestezili cektirdim bana islem den sonra ıyıkı anestezili cektırmıssın ılac zor gitti iki kere denedik dedı rahim darlıgı warmıs dedı. O ne ki dedim, bazı kadınların yapısında oluyor dedi ama smdı nette bakıyorum da rahim agzı darlıgı diye bısey de war aynı sey mı gebelık ıcın sıkıntı olur mu anlayamadım bilgisi olan var mi acabaa??

Merhabalar arkadaşlar
Ben haftaya rahim filmi cektirecegim bunu daha önce yaptıranlar varmıdır acaba nasıl oluyor neler yapılıyor ağrılı mi işlemden sonra hastanede kalınıyor mu yazarsanız çok sevinirim
Ben dün çektirdim devlet hastahanesinde ilaç verilene kadar ağrın olmuyor ama ilaç baya bir yakıyor sonrasında kanama oluyor bir iki gün sürebilir doktorun sana söyler zaten antibiyotik ve ağrı kesici veriyor sana doktorun çokta korkulacak bisey değil ama insan ister istemez korkuyor tabiki benim su anda biraz agrım var hala doktoru aradığımda olabilir alet koyuluyor oraya ağrı olması normal dedi

Doktoruna sordun mu peki bu nedir gebeliğe engel mi diye?

Merhaba kizlar ben de bugun şisli echomar da cektirdim cektirmeden once burda o okuduklarimdan dolayi acikcasi biraz korktum amaaaa gel gor ki hic acimadi hatta sadece alet girerken girdiğini hissettim orda bile acimadi sadece 2 dk sürdü. Ilaci verirken bile hicbirsey hissetmedim . Yani demem o ki acimiyor . Hatta benimle beraber bir kac bebek bekleyen bayanlardaha vardi . Hocbiri de aci hissetmediklerini soylediler . Cok sukur sonuclarim da iyi cikti her hango bir sorun cikmadi .

merhaba nerde çektirdiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…