Rahîm filmi

GAMZELER

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
260
83
98
44
Merhabalar arkadaşlar
Ben haftaya rahim filmi cektirecegim bunu daha önce yaptıranlar varmıdır acaba nasıl oluyor neler yapılıyor ağrılı mi işlemden sonra hastanede kalınıyor mu yazarsanız çok sevinirim

Merhabalar arkadaşlar
Ben haftaya rahim filmi cektirecegim bunu daha önce yaptıranlar varmıdır acaba nasıl oluyor neler yapılıyor ağrılı mi işlemden sonra hastanede kalınıyor mu yazarsanız çok sevinirim
Çok kısa bir işlemdi (2dk) ama fazlasıyla agrılıydı bana göre . İşlem biter bitmez eve gidiyorsun sadece Bikaç gün lekelenmen olur ve iki üç gün ilişki yasaklanır o kdr

Çok kısa bir işlemdi (2dk) ama fazlasıyla agrılıydı bana göre . İşlem biter bitmez eve gidiyorsun sadece Bikaç gün lekelenmen olur ve iki üç gün ilişki yasaklanır o kdr
Geçmiş olsun.
Aletleri yerleştirirkende canınız yanıyomu yoksa sadece ilaç verilincemi ağrı oluyo.
Bendende istendi ama yapılmadı henüz

Geçmiş olsun.
Aletleri yerleştirirkende canınız yanıyomu yoksa sadece ilaç verilincemi ağrı oluyo.
Bendende istendi ama yapılmadı henüz
İlk aleti taktıklarında acımadı . Sonraki işlemleri bilmiyorum ama bnm canım çok acıdı inanılmaz bir ağırıydı. Doktorunuz öneriyorsa anestezili yapın bnce

İlk aleti taktıklarında acımadı . Sonraki işlemleri bilmiyorum ama bnm canım çok acıdı inanılmaz bir ağırıydı. Doktorunuz öneriyorsa anestezili yapın bnce
Detay konuşulmadı biraz henüz ama ben korkuyorum. Ben ilaç ağrısındanda değil o aletlerin yerleştirilmesi aşamasından korkuyorum.
Kasıldınızmı nasıl dayandınız

Detay konuşulmadı biraz henüz ama ben korkuyorum. Ben ilaç ağrısındanda değil o aletlerin yerleştirilmesi aşamasından korkuyorum.
Kasıldınızmı nasıl dayandınız
Cnm alttan muayene olduğunu farzet yani o alet ilk yerleştirildiğinde acımıyor hiç . Ama ilaç agrısı felaketti kimisi acımıyor diyor da ben şaşırıyorum

Cnm alttan muayene olduğunu farzet yani o alet ilk yerleştirildiğinde acımıyor hiç . Ama ilaç agrısı felaketti kimisi acımıyor diyor da ben şaşırıyorum
Kişiden kişiye değişen bi durum kesinlikle.
Çok kolay yada çok çok zor diye bi genelleme yapılamıyo bunu anladım.
Kimi ölsem asla yaptırmam daha diyo kimiside bumuymuş diyo

Gözünde hiç büyütme çok basit bi işlem rahim filmi çekilmek

Ben iki defa yaptırdım farklı hastane farklı doktorlarda ilki biraz daha sıkıntılıdı ikinci kez ilaç verilirken uyarmadı ve biraz acıdı anlık adet sancısı gibiydi ilk günü hafif lekenmem oldu o kadar ama ikincisinde hiç sıkıntı olmadı ağrı hissetmedim daha uzun sürdü ve çok sıkıldım bitsede gitse dedim o gün adet oldum dış gebelik sonrası yapılmıştı zaten. Üstüne hamile kaldım

Bende bugün çektirdim normal vajinal muayene gibi hiç acımadı kişiye görene değişebilir bende çok korkarak gitmiştim bana tüplerden geçiş var az dediler acaba engelli bu bilen varmı

Bende bugün çektirdim normal vajinal muayene gibi hiç acımadı kişiye görene değişebilir bende çok korkarak gitmiştim bana tüplerden geçiş var az dediler acaba engelli bu bilen varmı
Ben anestezili cektirmistim cnm 10 dk uyuyup uyandim okadar hicbisey gormedim duymadim cokiyidi

Peki rahim filminde verilen ilaçtan dolayı hamilelik olasılığı artıyormuş sizde gebelik oldu mu

Ben de anestezili çektirdim ve hiç birşey hissetmedim eğer korkuyorsanız anestezili çektirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…