Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahîm filmi
- Konu Sahibi GAMZELER
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- rahim filmi hsg
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah temiz çıkar sonuçlar .dediğin gibi canım ben anesteziyi sorayım doktoraİnşllh bişey çıkmaz canım işlemler için de korkutma kendini bence anestezili olmasa bile ağrı eşiğin yüksek ise dayanabilirsin
- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 83
Kanalları açtığı için ve rahimdeki yapısıklıgı giderdiği için sanırım hamilelik şansını arttırıyor ve doktorum hemen olmaz ama gebelik sansın artar demişti . Ben bu ay çektirdim daha henüz adetim gelmedi cnmPeki rahim filminde verilen ilaçtan dolayı hamilelik olasılığı artıyormuş sizde gebelik oldu mu
- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 83
Cnm bana da ağrı kesici vurdular öncesinde ama bi faydası olmadı yine çok acı hissettimBu konuyu araştırırken okudum bir arkadaş filmi çektirmeden önce ağrı kesici içip gitmiş hastaneye pek birşey hissetmesini diye yazmış
- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 83
Bnde bağırmıştımBen acıdan hastaneyi inletmiştim resmen teyzemin iki kez çekilmiş ve bayılmış bizim acı eşiğimiz düşük o yüzden sanırım çok acı hissettik siz kendinizi biliyorsanız tahmin edebilirsiniz
- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.108
- 408
- 31
Bide ben nasıl bişe olduğunu bilmiyorum giren çıkıyor ses seda yok dedim heralde normal film gibi hazırlıksız yakalandım anlıyacağınBnde bağırmıştım
- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 83
Ay Yok bnden önceki kadında çok bağırıyordu hatta bana sıra geldiğinde sordum hem doktora hem hemşireye bana korkmayayım diye o kadının işlemi farklı demişlerdiBide ben nasıl bişe olduğunu bilmiyorum giren çıkıyor ses seda yok dedim heralde normal film gibi hazırlıksız yakalandım anlıyacağın
- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.108
- 408
- 31
Valan giren sakin çıkıyordu ben çekilirken dedim ne dayanıklı insanlarmış anlamadım yaniAy Yok bnden önceki kadında çok bağırıyordu hatta bana sıra geldiğinde sordum hem doktora hem hemşireye bana korkmayayım diye o kadının işlemi farklı demişlerdi
- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
İmkânın varsa anestezili yaptir. Benim canım çok yanmıştı hatta hayatimda çektiğim en büyük aci demiştim çok kisa bir kaç dk sürüyor fakat ilaci verdikleri an oluyorum zannettim. Tüplerimde tıkalı değildi neden okadar canim yandi bilmiyorum. Cevremde hic aci cekmedim diyende var galiba işlemi yapan kisiylede alakali. Bitince giyinip cikiyorsun biraz lekelenme oluyor hastanede kalmaya gerek yok. Umarim siz benim gbi acılı gecirmezsiniz. Gözünüzü korkutmak istemem gercekten cok duydum hic aci hissetmedim diyenleriMerhabalar arkadaşlar
Ben haftaya rahim filmi cektirecegim bunu daha önce yaptıranlar varmıdır acaba nasıl oluyor neler yapılıyor ağrılı mi işlemden sonra hastanede kalınıyor mu yazarsanız çok sevinirim
- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
Nerde çektirdin canim bende umitlenmistim rahim filminden sonra gebelik ihtimali artıyor dediler sans bana vurmadiBen de bu ayın başında çektirdim dayanılmayacak bi acı değildi 3 dk falan sürdü ben daha çok aletin baskısını hissettim o canımı yaktı zaten onun dışında adet ağrısı gibi oldu bitince acı da bitti zaten, 1 gün lekelenmem oldu o kadar bu ay ümitliysim ama hamile kalmadım
Hadi ya peki yeni yöntem deniyor plastik malzemeyle yapılıyormuş onunla mı yapıldıCnm bana da ağrı kesici vurdular öncesinde ama bi faydası olmadı yine çok acı hissettim
AAYY canım üzülme Allah büyüktür herhangi bir sorun çıkmadı inşallah sonuçtaBen de bu ayın başında çektirdim dayanılmayacak bi acı değildi 3 dk falan sürdü ben daha çok aletin baskısını hissettim o canımı yaktı zaten onun dışında adet ağrısı gibi oldu bitince acı da bitti zaten, 1 gün lekelenmem oldu o kadar bu ay ümitliysim ama hamile kalmadım
O derece kötü muydu .bu ağrı esigiyle mi alakalı yoksa yeni yöntem deniyor onunla mi alakalı acabaBen acıdan hastaneyi inletmiştim resmen teyzemin iki kez çekilmiş ve bayılmış bizim acı eşiğimiz düşük o yüzden sanırım çok acı hissettik siz kendinizi biliyorsanız tahmin edebilirsiniz
- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
Bence isin büyük kismi çekimi yapan ekipte bir cok doktor videosu izledim özenli ve hassas cekim yapılırsa aci ağrı minimuma iner diye söylüyorlardı. Devlet hastanelerinde de yeterince hassas davranmiyolar demekki. Tabiki agri esigide önemli ki ben oyle canim tatli olan biride degilimdir olabildiğince canima cekerim ah vah etmem. 2 yil oldu eger tekrar isterse doktorum ozele gidip anestezili düşünüyorum 600 tl suan ozel hastanede umarim istemez goze alamiyorum cunkuO derece kötü muydu .bu ağrı esigiyle mi alakalı yoksa yeni yöntem deniyor onunla mi alakalı acaba
- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 83
Evet plastiktiHadi ya peki yeni yöntem deniyor plastik malzemeyle yapılıyormuş onunla mı yapıldı
- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
İmperialde çektirdim canım sonraki aylarda da ihtimal varmış amaNerde çektirdin canim bende umitlenmistim rahim filminden sonra gebelik ihtimali artıyor dediler sans bana vurmadi
- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Yok temiz çıktı çok şükürAAYY canım üzülme Allah büyüktür herhangi bir sorun çıkmadı inşallah sonuçta
- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Ben 200e çektirdim canım anestezisizBence isin büyük kismi çekimi yapan ekipte bir cok doktor videosu izledim özenli ve hassas cekim yapılırsa aci ağrı minimuma iner diye söylüyorlardı. Devlet hastanelerinde de yeterince hassas davranmiyolar demekki. Tabiki agri esigide önemli ki ben oyle canim tatli olan biride degilimdir olabildiğince canima cekerim ah vah etmem. 2 yil oldu eger tekrar isterse doktorum ozele gidip anestezili düşünüyorum 600 tl suan ozel hastanede umarim istemez goze alamiyorum cunku