Cnm korkma hic korkma bosuna stres yapma sakin sana şöyle söyleyim hem anestezili hemda anestezisiz cekıldm...ilki anesteZiliydi sabah kadar uyumadm korkudan hıc bır şey hissetmıyeceksinki..gecen haftada anestezi almadan yapıldı yıne strea yaptm ki bunda bıle rahat gecti..güven bana yarın aksam haklıymıssın bosa stres yapmısım diyeceksin...şimdi aklından cıkar ve guzel guzel uyu:)Bende yarın rahim filmi çektirecem kızlar anestezili olucak ama yine de korkum var daha önce dış gebelik geçirdim ve hamile de kalamadım sonrasında. Bu yüzden rahim filmi çekilcek.
Bende yarın rahim filmi çektirecem kızlar anestezili olucak ama yine de korkum var daha önce dış gebelik geçirdim ve hamile de kalamadım sonrasında. Bu yüzden rahim filmi çekilcek.
Sabah çekildi film. Hiç bişey hissetmedim anestezi aldım. Şimdi biraz kanlı akıntı geliyor. Ama ağrım sızm yokCnm korkma hic korkma bosuna stres yapma sakin sana şöyle söyleyim hem anestezili hemda anestezisiz cekıldm...ilki anesteZiliydi sabah kadar uyumadm korkudan hıc bır şey hissetmıyeceksinki..gecen haftada anestezi almadan yapıldı yıne strea yaptm ki bunda bıle rahat gecti..güven bana yarın aksam haklıymıssın bosa stres yapmısım diyeceksin...şimdi aklından cıkar ve guzel guzel uyu:)
Lütfen ertelemeyin korkulacak bişey yok nerde yaşıyorsunuzBen hala cektirmedim.. ERTELİYORUMmalesef .. özel e sordum 550 tl dedi .. Siz her kadar acı çekmedim deseniz bile bende ki bu önyargı olduğu sürece boş .. İlaçsız çekiştirirsem bi gün önceden korkudAn ölürüm heralde .. Keşke sizin kadar cesaretli olabilsem.
İstanbuldaLütfen ertelemeyin korkulacak bişey yok nerde yaşıyorsunuz
İstanbul sisli echomar hastanesine sordum 550 tl ..Lütfen ertelemeyin korkulacak bişey yok nerde yaşıyorsunuz
hastane değil cnm görüntüleme merkezi. Bak ben orda çekildim inan senin kadar çok korkuyordum titreye titreye yattım masaya aşırı ilgili ve güler yüzlüler. Korktuğum için kızlardan biri destek olmak için elimi tuttu sohbet ettiler benimle. Tıpkı jinekolojik muayene gibi oluyo ilacı verirkende hiç anlamadım ne zaman vereceksiniz dedim ohoo çoktan verdim bitti bile dedi be kalktım yani çok temiz bi yer hiç erteleme aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyolarİstanbul sisli echomar hastanesine sordum 550 tl ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?