Rahim filmi :(

Bende yarın rahim filmi çektirecem kızlar anestezili olucak ama yine de korkum var daha önce dış gebelik geçirdim ve hamile de kalamadım sonrasında. Bu yüzden rahim filmi çekilcek.
Cnm korkma hic korkma bosuna stres yapma sakin sana şöyle söyleyim hem anestezili hemda anestezisiz cekıldm...ilki anesteZiliydi sabah kadar uyumadm korkudan hıc bır şey hissetmıyeceksinki..gecen haftada anestezi almadan yapıldı yıne strea yaptm ki bunda bıle rahat gecti..güven bana yarın aksam haklıymıssın bosa stres yapmısım diyeceksin...şimdi aklından cıkar ve guzel guzel uyu:)

Bende yarın rahim filmi çektirecem kızlar anestezili olucak ama yine de korkum var daha önce dış gebelik geçirdim ve hamile de kalamadım sonrasında. Bu yüzden rahim filmi çekilcek.

Echomarda çekileceksen hiç anezteziye gerek yok. C kollu makinalar için geçerli tabi bu.

Ben Antalya'da yaşıyorum canım. Zaten bugün sabah çekildi film. Anestezi verdiler. Hissetmedim bişey. Başlangıçta çok korktum. Iyi geçti :)

Ben 2 kere çektirdim birini fulya açık emar tıp merkezinde diğerini echomarda korkulacak hiç birşey yok.

Sabah çekildi film. Hiç bişey hissetmedim anestezi aldım. Şimdi biraz kanlı akıntı geliyor. Ama ağrım sızm yok

Merhaba bugün rahim filmi çektirdim Eskişehir tıp fakültesinde. Oncesinde buradan ve cevreden duydugum kadariyla zor oldugu iddia ediliyordu. 5 dk bile sürmedi. Vajinaya önce açılması için alet yerleştirilip ici bezle temizlendi. Ardından ilaç basıldı. yaklaşık 10 sn. Sürdü ilaç basimi ve işlem bitti. Ne hissettin derseniz ilaç basımı esnasında hafif bi agri. Adetin ilk günü nasıl ağrıyorsa o kadar. Korkmayın özele de o kadar para vermeye hic gerek yok. Sonrasında 50 dk yürüdüm hafif lekeleme var. Ilk tuvalete girince şancı girdi bi miktar şuan gayet iyiyim. Doktorum bugünden itibaren ilişki inerdi gün aşırı ve içeriye verilen sıvıdan dolayı hamile kalmayı kolaylaştıracağı için şansımın yüksek olduğu söyledi. Allah hepimize şifa versin. Sevgiler..

Ben hala cektirmedim.. ERTELİYORUM malesef .. özel e sordum 550 tl dedi .. Siz her kadar acı çekmedim deseniz bile bende ki bu önyargı olduğu sürece boş .. İlaçsız çekiştirirsem bi gün önceden korkudAn ölürüm heralde .. Keşke sizin kadar cesaretli olabilsem.

Lütfen ertelemeyin korkulacak bişey yok nerde yaşıyorsunuz

İstanbul sisli echomar hastanesine sordum 550 tl ..
hastane değil cnm görüntüleme merkezi. Bak ben orda çekildim inan senin kadar çok korkuyordum titreye titreye yattım masaya aşırı ilgili ve güler yüzlüler. Korktuğum için kızlardan biri destek olmak için elimi tuttu sohbet ettiler benimle. Tıpkı jinekolojik muayene gibi oluyo ilacı verirkende hiç anlamadım ne zaman vereceksiniz dedim ohoo çoktan verdim bitti bile dedi be kalktım yani çok temiz bi yer hiç erteleme aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyolar

Dün Echomarda hsg çektirdim. 3 dakika sürdü ve hiçbir ağrı hissetmedim. Çikolata kisti, miyomu ve polipi olan biri olarak hem de. Kesinlikle korköayın, benden önce çekilen bayan daha önce kolan hastanesinde çektirmiş, çok ağrısı ve 3 gün kanaması olmuş, bu başka birşeydi dedi, hiç ağrımadı, gerçekten de ne ağrım ne kanamam oldu, Cevat Bey işinin uzmanı bence.

bence anesteziye hiç gerek yok hayatta en çok korkan bendim normal bir muayenedeki kadar sızı oluyor ve sonrasında hafif bir adet kanaması kadar kanama o kadar korkulacak birşey yok ihmal etmeyin Allah şifa versin

ben de buradaki olumsuz yorumlardan o kadar etklenmiştim ve acı beklentimi o yüksek tutmuştum ki.. hatta sözüm vardı kendime, nasıl bir tecrübe yaşarsam yaşayayım buraya onu yazacağım diye. sırf bu yüzden üye oldum :)

gayet kısa ve acısız bir süreçti. korku yüzünden kasıldığınızda mutlaka acınız oluyor çünkü rahime ulaşamayınca zorluyor sizi sıvı. o yüzden olabildiğince kaslarınızı rahat bırakırsanız minicik bir ağrı sonrası kendinizi kahraman gibi hissediyorsunuz :) sulu ultrasondan bile çok daha az acı vericiydi.

Kızlar ben Fulya açık emar da çektirdim rahim filmimi ve çok memnun kaldım. Bende sadece spekulum u yerleştirirken biraz acıdı onun dışında hiç birşey hissetmedim. Çeken dr çok ilgili, tek tek yaptığı işlemleri anlattı. Temiz ve hijyenik bir yer. Çalışanlar cana yakın ve güleryüzlü. Film sonrası enfeksiyon riskine karşı antibiyotik de yazdılar. Tek kullanımlık bir ilaç. Hiç korkmayın ve ertelemeyin. Ben echomarda da da çektirdim rahim filmi 2016 yılında. Orasına aynı idi. Acısız ağrısız.

İyi akşamlar Kızlar. Meryem suresi topiğimize hamile kalmak isteyen veya hamile takım arkadaşları arıyoruz (üç günde bir bir kişiye 41sure)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…