Rahim filmi :(

Şişli ecomarda ne kadar ücret ödediniz acaba ?bende adet bitimi 2. yi çektireceğim,ayrıca tıpkı anlattığınız gibi bende de basınçdan dolayı hafif bir acı da denmez ama zorlanma diyelim hissettim...
Canım echomarda 550 lira . evet aynen regli gibi hafif bir ağrı oluyor ama burda okuduklarım gibi birşey yaşamadım ben. Ki tüp bebek tedavisi gördüm. Opu- transfer derken hsg gayet masum kalıyor.

Siz şanslıymıssınız
Ben de abarttıklarını düşündüm ve anestesisiz oldum ve resmen öldüm sancıdan
; ki ben acıya dayankli bir insanım düşünün
Biraz şans işi o zaman gerçekten ağrı kısmı. Dediğim gibi tuplerimde iki tarafta da tıkanıklık olduğu halde, rahat oldu filmlerin hep.hatta laporoskopiyle açılacak yakında. Ama yine de ertelenecek bir durum değil. Çünkü çaresi var. Uyutularak yapilirsa, hiç anlaşılmaz bile.

Düşük,kürtaj, tüp bebek, laporoskopi, ameliyatla ugrasirken, film kısmı bana en çerez kısmı gibi görünüyor artık.bi çektirip gelim diyorum yani.

Canım echomarda 550 lira . evet aynen regli gibi hafif bir ağrı oluyor ama burda okuduklarım gibi birşey yaşamadım ben. Ki tüp bebek tedavisi gördüm. Opu- transfer derken hsg gayet masum kalıyor.
Teşekkür ederim,biz de tüp bebek merkezine gittik ve istenen tahlil ve film için gün sayıyorum. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin....Hsg için bende yorumlardan korkmuştum ama hiç de korktuğum gibi olmamıştı umarım ikincisi de ilki gibi ağrısız olur.....tekrar teşekkürler..

Biraz şans işi o zaman gerçekten ağrı kısmı. Dediğim gibi tuplerimde iki tarafta da tıkanıklık olduğu halde, rahat oldu filmlerin hep.hatta laporoskopiyle açılacak yakında. Ama yine de ertelenecek bir durum değil. Çünkü çaresi var. Uyutularak yapilirsa, hiç anlaşılmaz bile
Aynen bende de tek tüpte çikolata kistinden dolayı tıkanıklık vardı ona rağmen gayet sorunsuz oldu. Sanırım çekilen merkezle de ilgili. Bende ağrılı olanları okudukça şaşırıyorum. Bende mi sorun var acaba dedim?:110:

Teşekkür ederim,biz de tüp bebek merkezine gittik ve istenen tahlil ve film için gün sayıyorum. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin....Hsg için bende yorumlardan korkmuştum ama hiç de korktuğum gibi olmamıştı umarım ikincisi de ilki gibi ağrısız olur.....tekrar teşekkürler..
Hangi hastanede karar verdiniz tüp bebek için? Ben şişli memorial semra kahraman' ın hastasıyım.

Hangi hastanede karar verdiniz tüp bebek için? Ben şişli memorial semra kahraman' ın hastasıyım.
Medipol üniv. tüp bebek merkezi Ayşe hnm.Ön görüşmeye gidildi ve tüpe gerek kalmayabilir dedi ama tetkikler için beklemedeyim...Tetkik sonrası tekrar gidip konuşacağız, tamamen bana odaklandı çünkü eşimin morfolojisi 1 olmasına rağmen sorun yok dendi çok şaşkınım ama bakalım bana tedavi olarak ne sunacak?Sizin de benim de tüm isteyenlerin de kucağı bebişlerle dolsun:)))

Ben cektirdim ve hiç acı cekmedim bildiğim kadarıyla problem olmayınca acı cekmiyormuşsun yoksa verdikleri ilaç tıkanan rahim yollarını açarak gittiği için yoğun regl ağrısı gibi bir acı cekiyorlarmış Allaha şükür bende sorun yoktu hiç hissetmedim bile inşallah şişede yoktur

Biraz şans işi o zaman gerçekten ağrı kısmı. Dediğim gibi tuplerimde iki tarafta da tıkanıklık olduğu halde, rahat oldu filmlerin hep.hatta laporoskopiyle açılacak yakında. Ama yine de ertelenecek bir durum değil. Çünkü çaresi var. Uyutularak yapilirsa, hiç anlaşılmaz bile.

Düşük,kürtaj, tüp bebek, laporoskopi, ameliyatla ugrasirken, film kısmı bana en çerez kısmı gibi görünüyor artık.bi çektirip gelim diyorum yani.
evet şans işi
bende hiç sorun yokmus ama yine de cok acı cektım
kabusum oldu resmen ama cekılmesı gerekıyorsa işte yapacak birsey yok mecburuz

Bu kadar korkup endişelenmene gerek yok ki 10 dkklık bişey üstelik anestezi tercih edebilirsin ben öyle yaptım hiçbişey de hatırlamıyorum gayette memnun kaldım çok şükür

bende çektirdim zaten işlem 5 dk sürüyor ağrı da 1 dk bile sürmüyor dayanılmayacak bir şey değil bi de bana iki kez ilaç verdiler sol tüpten geçiş sağlanamadı dediler ve geçen ay laparoskopi yaptırdım hiç birşey yokmuş boşuna ameliyat oldum

Hayatta en çok neyden korkarsam başıma geliyor ... 2 yıllık evliyim ve çocuğum yok .. Eşimin ailesi inanılmaz baskı yapiyo hatta bizi mutsuz ediyorlar .. Niyetler î torundan çok beni üzmek .. Gittiğim her doktor başka başka sorunlardan bahsediyo.. emin olduğum tek şey yumurtalık kisti olduğu .. Rahim filmini çektirmekten çok korkuyorum .. Daha önce yaptıranlar aci çektiğini söylüyor .. Geçen hafta doktor â gittim ve bana da rahim filmi çektir dedi .. bu cümle bile beni korkutmaya yetti .. Henüz rahim filmi çektirmedim.. Doktor â da istemediğimi söyledim .. Ama eninde sonunda çekilecek biliyorum .. Hangi doktor â gidersem gideyim 2 yıllık düzenli ilişki de çocuk olmadigi için direk rahim filmi diyecekler .. Şu an da çocuk sahibi olup bunu okuyanlar benim korkularımı saçma bulacak biliyorum .. Rahim filminin doğum sancisiyla es değer olmadığını da .. Lütfen beni biraz anlamaya çalışın .. Korkuyorum işte elimde değil .. Daha önce yaptıranlardan yorum bekliyorum .. bu benim için çok önemli .. İyi geceler hepinize ..
biraz agri oluyor olmadan once kas gecsetici buscopan olabilir alirsan bir sey olmuyor

Ben yaklaşık 2 yıl önce anestezi alarak çektirdim. Eşimin dediğine göre uyuyup uyanmam 5 dakikayı geçmemiştir. Bi sonraki ay hamile olduğumu öğrendim . Kızım şuan 14 aylık :KK200: Darısı başınıza :KK16:

Acı falan olmuyor sadece adet ağrısı gibi ağrı ve çok az kanama oluyor. Anestelizi çektirin.

Ben de çektirdikten 1 ay sonra hamile kaldım bu arada.

Ben yillar once cektirdim kurtaj olmuştum tupler tikanik mi diye sonrasinda cekmisti jinekologum .minicik bir anestezi alinca hic hissedilmiyor bile

inanın hiç korkulacak bir ağrı değil. ben tek başıma gittim 5 dakikada anestezisiz çekindim çıktım. girmeden yarım saat önce bir tane ağrı kesici aldım. sadece 2 3 dakika gaz sancısı gibi bir şeydi. anestezi almaya bile gerek yok.

Seneler önce bende çektirmiştim.Cerrahpaşada özelde.Hiç acı olmadı ağrıda.Hatta filmi çektirdim sonra eşimle gezmeye gittik.Ama isterseniz minik anestezi alabilirsiniz.
Allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun.

Ozamn radyomar diye bı merkezi var oraya gidebilirsin son teknolojiyle çekiyorlar yalnız parasida çok ama değer.ben bikac yıl evvel 400 liraya cekindimya ama parama değdi.daha önce devlette cekindim hayatımda okadar acı cekmemistim.onuda cekememisler düşün.

Hayatta en çok neyden korkarsam başıma geliyor ... 2 yıllık evliyim ve çocuğum yok .. Eşimin ailesi inanılmaz baskı yapiyo hatta bizi mutsuz ediyorlar .. Niyetler î torundan çok beni üzmek .. Gittiğim her doktor başka başka sorunlardan bahsediyo.. emin olduğum tek şey yumurtalık kisti olduğu .. Rahim filmini çektirmekten çok korkuyorum .. Daha önce yaptıranlar aci çektiğini söylüyor .. Geçen hafta doktor â gittim ve bana da rahim filmi çektir dedi .. bu cümle bile beni korkutmaya yetti .. Henüz rahim filmi çektirmedim.. Doktor â da istemediğimi söyledim .. Ama eninde sonunda çekilecek biliyorum .. Hangi doktor â gidersem gideyim 2 yıllık düzenli ilişki de çocuk olmadigi için direk rahim filmi diyecekler .. Şu an da çocuk sahibi olup bunu okuyanlar benim korkularımı saçma bulacak biliyorum .. Rahim filminin doğum sancisiyla es değer olmadığını da .. Lütfen beni biraz anlamaya çalışın .. Korkuyorum işte elimde değil .. Daha önce yaptıranlardan yorum bekliyorum .. bu benim için çok önemli .. İyi geceler hepinize ..
Canım lokal anesteziyle cektir korkutmak istemem ama evet çok zor bence anesteziyle cektirmelisin

Back