Buyrun önerin lütfen
Biraz şans işi o zaman gerçekten ağrı kısmı. Dediğim gibi tuplerimde iki tarafta da tıkanıklık olduğu halde, rahat oldu filmlerin hep.hatta laporoskopiyle açılacak yakında. Ama yine de ertelenecek bir durum değil. Çünkü çaresi var. Uyutularak yapilirsa, hiç anlaşılmaz bile.
Düşük,kürtaj, tüp bebek, laporoskopi, ameliyatla ugrasirken, film kısmı bana en çerez kısmı gibi görünüyor artık.bi çektirip gelim diyorum yani.
Anestezi al, hafif bir anestezi o, normal ameliyat narkozu değil. Çok rahat olur. Ben de histereskopi filan olurken, uyutup yapıyorlar. Hiç bir şey anlamıyorsun.Çok kararsizim .. eşim hiç umursamıyor .. HİC CANIM YANMADİ diyen kadınları örnek gösteriyor .. Ne kadar canın tatlı diyo .. Ben kararsizim ama .. sanırım anestezi ile cektirecegim..
Tüp bebekte de aslında ilk adım, rahim filmi. Ben şişli memorial, semra kahraman a gidiyorum, orada standart isteniyor. Doktor; rahmi en ideal haline getirmeye çalışıyoruz, çünkü tüplerde tıkanıklık varsa, oraya çarpıp dönen sıvılar, yumurtanın tutunmasına engel olabiliyor, eğer hsg temiz çıkarsa, histereskopi gibi extra bir operasyona ihtiyaç kalmıyor dedi.Tup bebekte tabii istemezler, cunku dollenmis yumurtayi direkt rahme yerlestiriyolar. Yani tuplerle ilgili bi durum yok. Rahim filmi tupler acikmi diye filan yapiliyor.. ki asilama ve dogal yolla hamile kalmak imkansiz eger tupler tikaliysa..ben asilama olmadan en basta 1 kez cektirdim rahim filmi.. cektirmeden yapilsa tikali olmasi durumunda bosa kurek sallamis olacaktik.. cok sukur acikmis ki hamile kalabildim. Ama bildigin resmen dogum sancisi cektim ben resmen cok canim yanmisti..
Çok teşekkürler, sizin gibi bu süreçleri yaşayıp, etrafındakilere de tecrübelerini aktaran ve yardımcı olmaya çalışan kadınları seviyorum :) ben de zaten echomar a gidiyorum. Ve gerçekten iyiler, hem cihaz ve teknik olarak, hem de hastayı rahat hissettirme konusunda iyiler.Laporoskopi olmadan önce İstanbul Şişli eckomar da hsg ve selektif selpingografi yaptırmanızı tavsiye ederim . Benim tüpler hsg ve laporoskopide kapalı dendi ama eckomarda tekrar hsg yaptırdım sol tüp açık sağ tüp çok az açık çıktı . Loporoskopi işlemi çok sancılı oluyor Hsg gibi değil bir hafta çok berbat ağrı çektim nesef bile alamadım.
Eckomar Dr . Cevat Bayrak ın YouTube de videosu var bakın isterseniz .
Çok teşekkürler, sizin gibi bu süreçleri yaşayıp, etrafındakilere de tecrübelerini aktaran ve yardımcı olmaya çalışan kadınları seviyorum :) ben de zaten echomar a gidiyorum. Ve gerçekten iyiler, hem cihaz ve teknik olarak, hem de hastayı rahat hissettirme konusunda iyiler.Laporoskopi olmadan önce İstanbul Şişli eckomar da hsg ve selektif selpingografi yaptırmanızı tavsiye ederim . Benim tüpler hsg ve laporoskopide kapalı dendi ama eckomarda tekrar hsg yaptırdım sol tüp açık sağ tüp çok az açık çıktı . Loporoskopi işlemi çok sancılı oluyor Hsg gibi değil bir hafta çok berbat ağrı çektim nesef bile alamadım.
Eckomar Dr . Cevat Bayrak ın YouTube de videosu var bakın isterseniz .
Dogrudur..benim bi tanidigimin tupleri tikaliydi ve neyseki ilk tup bebegi tuttu..Tüp bebekte de aslında ilk adım, rahim filmi. Ben şişli memorial, semra kahraman a gidiyorum, orada standart isteniyor. Doktor; rahmi en ideal haline getirmeye çalışıyoruz, çünkü tüplerde tıkanıklık varsa, oraya çarpıp dönen sıvılar, yumurtanın tutunmasına engel olabiliyor, eğer hsg temiz çıkarsa, histereskopi gibi extra bir operasyona ihtiyaç kalmıyor dedi.
Teşekkür ederim , tecrübeli kişilerden bilgi edinmeyi ve paylaşmayı bende severim . gözünü korkutmak istemem ama evet biraz sancılı oluyor . Çalışıyorsanız rapor alın dinlenin derim. Olman gerekiyorsa da hiç geciktirme .Çok teşekkürler, sizin gibi bu süreçleri yaşayıp, etrafındakilere de tecrübelerini aktaran ve yardımcı olmaya çalışan kadınları seviyorum :) ben de zaten echomar a gidiyorum. Ve gerçekten iyiler, hem cihaz ve teknik olarak, hem de hastayı rahat hissettirme konusunda iyiler.
Ben de sizin gibi, gidecek arkadaşlara muhakkak öneriyorum, hsg için echomar ı, tüp bebek için şişli memorial, semra kahraman ın ekibini. Bu stresli süreci yönetirken, yardımcılar, bir de hastane ve doktor konusunda endişe çekmiyoeum yani. Çünkü ondan önce bir senemi gereksiz doktorların, gereksiz tedavileri, endişelendirmeleri ya da oyalamalarıyla geçirdim. Ve üzücüydü yani, şimdi olmasa da, nasip değilmiş diye biliyorum, doktor ihmali demiyorum en azından.
Laporoskopiden ben de biraz tedirginim açıkçası, biraz ağrılı oluyor galşba değil mi, nasıl geçti sizinkisi?
Merhaba ben 2 ay önce rahim filmi çektirmek için gittim ama masadan kalktım çığlıklarımdan kendim sağır olacaktım. Ve Dr beni azarladı psikolojim çok bozulmuştu. Ve yarım kaldı yani çekilemedi. Gecen hafta anestezili oldum inanılmaz heyecan yaptım hayatımda ilk defa anestezi alacaktım. Hemşire Damar yolunu açtı anesteziyi veriyordu son hatırladığım ama uyandığımda herşey bitmişti ve hiç Ağrım yoktu. Ben tüplerimden şüphelenmiştim. her ay kendimde hamilelik belirtisi arayıp test sonucunu negatif görüncede ağlıyordum. Ama iyi ki gitmişim tüplerim açık çıktı ama Rahmim Y şeklindeymiş. Histereskopi olman gerekiyor Dedi hiç Zaman kaybetmeden kabul ettim bir gün sonrası randevu alıp ameliyat oldum. Ve normal rahim şekline getirdiler. Yarın tam 1 hafta olacak lekelenme tarzı kanama oluyor o kadar. Ameliyat olduğum gün taburcu edildim. Sabah uyandığımda herşey yolundaydı... Hamile kalsam Bile bu durumda düşük olurmuş ya da erken doğum ve engelli olabilirmiş. Mutlaka rahim filmi çekil ama anestezili derin.Hayatta en çok neyden korkarsam başıma geliyor ... 2 yıllık evliyim ve çocuğum yok .. Eşimin ailesi inanılmaz baskı yapiyo hatta bizi mutsuz ediyorlar .. Niyetler î torundan çok beni üzmek .. Gittiğim her doktor başka başka sorunlardan bahsediyo.. emin olduğum tek şey yumurtalık kisti olduğu .. Rahim filmini çektirmekten çok korkuyorum .. Daha önce yaptıranlar aci çektiğini söylüyor .. Geçen hafta doktor â gittim ve bana da rahim filmi çektir dedi .. bu cümle bile beni korkutmaya yetti .. Henüz rahim filmi çektirmedim.. Doktor â da istemediğimi söyledim .. Ama eninde sonunda çekilecek biliyorum .. Hangi doktor â gidersem gideyim 2 yıllık düzenli ilişki de çocuk olmadigi için direk rahim filmi diyecekler .. Şu an da çocuk sahibi olup bunu okuyanlar benim korkularımı saçma bulacak biliyorum .. Rahim filminin doğum sancisiyla es değer olmadığını da .. Lütfen beni biraz anlamaya çalışın .. Korkuyorum işte elimde değil .. Daha önce yaptıranlardan yorum bekliyorum .. bu benim için çok önemli .. İyi geceler hepinize ..
Merhaba ben 2 ay önce rahim filmi çektirmek için gittim ama masadan kalktım çığlıklarımdan kendim sağır olacaktım. Ve Dr beni azarladı psikolojim çok bozulmuştu. Ve yarım kaldı yani çekilemedi. Gecen hafta anestezili oldum inanılmaz heyecan yaptım hayatımda ilk defa anestezi alacaktım. Hemşire Damar yolunu açtı anesteziyi veriyordu son hatırladığım ama uyandığımda herşey bitmişti ve hiç Ağrım yoktu. Ben tüplerimden şüphelenmiştim. her ay kendimde hamilelik belirtisi arayıp test sonucunu negatif görüncede ağlıyordum. Ama iyi ki gitmişim tüplerim açık çıktı ama Rahmim Y şeklindeymiş. Histereskopi olman gerekiyor Dedi hiç Zaman kaybetmeden kabul ettim bir gün sonrası randevu alıp ameliyat oldum. Ve normal rahim şekline getirdiler. Yarın tam 1 hafta olacak lekelenme tarzı kanama oluyor o kadar. Ameliyat olduğum gün taburcu edildim. Sabah uyandığımda herşey yolundaydı... Hamile kalsam Bile bu durumda düşük olurmuş ya da erken doğum ve engelli olabilirmişmerhaba hanımlar bir dış gebelik geçirdim tekrar olmasından korktuğun için rahim filmi çektirmek istiyorum Anadolu yakasında önerebileceğiniz bir yer var mı bide anestezili mi anestezisiz mi Yardım bekliyorum
Canım ıkı ke cektırdım tavaıyem echomarda cektırmenı onerırım hıc acı yok temın ederım senı. Ancak cok korkuyosan sedasyon altında yaptır .10 dk kendıne gelıyorsun
Hayatta en çok neyden korkarsam başıma geliyor ... 2 yıllık evliyim ve çocuğum yok .. Eşimin ailesi inanılmaz baskı yapiyo hatta bizi mutsuz ediyorlar .. Niyetler î torundan çok beni üzmek .. Gittiğim her doktor başka başka sorunlardan bahsediyo.. emin olduğum tek şey yumurtalık kisti olduğu .. Rahim filmini çektirmekten çok korkuyorum .. Daha önce yaptıranlar aci çektiğini söylüyor .. Geçen hafta doktor â gittim ve bana da rahim filmi çektir dedi .. bu cümle bile beni korkutmaya yetti .. Henüz rahim filmi çektirmedim.. Doktor â da istemediğimi söyledim .. Ama eninde sonunda çekilecek biliyorum .. Hangi doktor â gidersem gideyim 2 yıllık düzenli ilişki de çocuk olmadigi için direk rahim filmi diyecekler .. Şu an da çocuk sahibi olup bunu okuyanlar benim korkularımı saçma bulacak biliyorum .. Rahim filminin doğum sancisiyla es değer olmadığını da .. Lütfen beni biraz anlamaya çalışın .. Korkuyorum işte elimde değil .. Daha önce yaptıranlardan yorum bekliyorum .. bu benim için çok önemli .. İyi geceler hepinize ..
Hayatta en çok neyden korkarsam başıma geliyor ... 2 yıllık evliyim ve çocuğum yok .. Eşimin ailesi inanılmaz baskı yapiyo hatta bizi mutsuz ediyorlar .. Niyetler î torundan çok beni üzmek .. Gittiğim her doktor başka başka sorunlardan bahsediyo.. emin olduğum tek şey yumurtalık kisti olduğu .. Rahim filmini çektirmekten çok korkuyorum .. Daha önce yaptıranlar aci çektiğini söylüyor .. Geçen hafta doktor â gittim ve bana da rahim filmi çektir dedi .. bu cümle bile beni korkutmaya yetti .. Henüz rahim filmi çektirmedim.. Doktor â da istemediğimi söyledim .. Ama eninde sonunda çekilecek biliyorum .. Hangi doktor â gidersem gideyim 2 yıllık düzenli ilişki de çocuk olmadigi için direk rahim filmi diyecekler .. Şu an da çocuk sahibi olup bunu okuyanlar benim korkularımı saçma bulacak biliyorum .. Rahim filminin doğum sancisiyla es değer olmadığını da .. Lütfen beni biraz anlamaya çalışın .. Korkuyorum işte elimde değil .. Daha önce yaptıranlardan yorum bekliyorum .. bu benim için çok önemli .. İyi geceler hepinize ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?