Rahim filmi :(

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Hayatta en çok neyden korkarsam başıma geliyor ... 2 yıllık evliyim ve çocuğum yok .. Eşimin ailesi inanılmaz baskı yapiyo hatta bizi mutsuz ediyorlar .. Niyetler î torundan çok beni üzmek .. Gittiğim her doktor başka başka sorunlardan bahsediyo.. emin olduğum tek şey yumurtalık kisti olduğu .. Rahim filmini çektirmekten çok korkuyorum .. Daha önce yaptıranlar aci çektiğini söylüyor .. Geçen hafta doktor â gittim ve bana da rahim filmi çektir dedi .. bu cümle bile beni korkutmaya yetti .. Henüz rahim filmi çektirmedim.. Doktor â da istemediğimi söyledim .. Ama eninde sonunda çekilecek biliyorum .. Hangi doktor â gidersem gideyim 2 yıllık düzenli ilişki de çocuk olmadigi için direk rahim filmi diyecekler .. Şu an da çocuk sahibi olup bunu okuyanlar benim korkularımı saçma bulacak biliyorum .. Rahim filminin doğum sancisiyla es değer olmadığını da .. Lütfen beni biraz anlamaya çalışın .. Korkuyorum işte elimde değil .. Daha önce yaptıranlardan yorum bekliyorum .. bu benim için çok önemli .. İyi geceler hepinize ..

Merhaba, rahim filmi çektirmedim lakin okuduğum, deneyinleyen kişilerden duyduğum çok korkulacak birşey olmadı. Kendinizi doldurup korkutmayın. Gecmiş olsun şimdiden.

merhaba, 2 yıl boyunca çocuk denemem oldu. Aynen çok baskı altındaydık. Bu sureçte eşim de ben de çeşitli tetkiklerden geçtik. Benim için bunlardan biri de rahim filmiydi. Korkacak birşey değil inanın. Bana çeken hekim biraz kaba davrandı ve doğrusu canımı biraz yaktı ( üstelikte kadın hekim), ama asla korkulacak bir işlem değil benim nazarımda.. Artık yorulup da oluruna bıraktığımda hamile olduğumu öğrendim.. Çok şükür bir oğlum oldu. Az evvel acıktı, yedirdim yatırdım. Yatmadan evvel size cevap vermek te vardı kısmette. Hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah..

Canım ıkı ke cektırdım tavaıyem echomarda cektırmenı onerırım hıc acı yok temın ederım senı. Ancak cok korkuyosan sedasyon altında yaptır .10 dk kendıne gelıyorsun

Evet bende cok kötü seyler duydum ama cesaretliyim nedense çünkü sagdan soldan dinemektense arastirdim internette ve hic oyle korkulcak biseye benzemiyor yakinda bende cektircem soylediklerim sakin yapma diyor ama takmiyorum eger bu kadar korkuyosan özel de anesteziile yapiyorlar orda yaptir.

Meraba cnm korkma bence bende bu ay çektircem adet tarihini bekliyorum bende acı olduğunu duydum adet agrın nasıl oluyosa oyle bi agrı. Ben anestezi yaptırmadan cektirecegim korkuyorsan sen yaptır acı duymazsın bide şöyle duydum tüpleri açık olanda çok ağrı hissedilmiyomus ama bi tüp falan kapalı olunca ağrı olabiliyomus yani duyduğum kadarıyla bebek istiyosan eğer katlanmaya değer...

Kuzum ablam da problem.vardi rahim filmi çektirdi 3 gün sonra hamile olduğunu öğrendi o yüzden hiç kafana takma bak 3 . Bebekleri oldu.masallah 2 . İçim 7 yıl beklediler 3 kazayla oldu

Benim de korkum vardi anesteziyle yaptirdim. Oyle agir bi anestezi de degil 5 dk uyuttular o kadar.

Bir de ben hsg den sonraki ay hamile kaldigimi ogrenmistim. Hsg sonraki 6 ay boyunca hamilelik olasiligini cok cok yukseltiyor.

O acıyı yaşamayan bilmez..Korkmakta cok haklısın.inan bu sözü seni korkutmak için söylemiyorum tedbir Alman için söylüyorum.para vermeyim diye devlet hastanesinde yaptırayim deme.parana kıy ağrısız acısız çeken merkezleri araştır oralarda çekin lütfen.

Cabim bende cok korkuyodum seni en iyi ben anlarim okuyup okuyup korkuyodum.onuncin anesteziyle yapdirdim kalkdim bitmisdi hicbirseyde agrimadi sonrasinda.bende senin gibi dusunuyodum bebek isdiyodum evet ama cooook korkuyirdum kendime bir dert etmisdimki ama keskr daha once cekdirseydimde kurtulsaydim cekdirdim 2 ay sonra hamile kaldim.canim erteleme boyle korka korka beklemekdense benim gibi dert etme git cekdir hiiic korkma bende herkesin usdume usdume geldigini dusunuyordum.cekdirdikden sonra sanki yeniden dogdum.biliyordumki nereye gitsem doktorlar artik ne isdeyecekelrini bilmiyorlardi direk rahim filmi diyorlardi sanki herkes usdume geliyir beni anlamiyordu bak hic korka inan bana sen gecmisdr cekdirenleride okuma onlar iyi seylerle cekdirmemisler cekdir rahatla korkma benimki acikdi ama cekdirdim 2 ay sonra kaldim bendede gah kist bilmiyirum ne infeksiyon boyle seyler ama bir sey yokduki sebep isde bu diye bileyim.kismet diyilmis o zamaanlar hamile kalmak uzulme tamammi korkma Allaha dua et okuma abartanlarinda yazisini canim.

Bende yaptirdim zamaninda ve evet cok agriliydi.. bi muddet iliskiye giremedim.. oraya birseyin girme dusuncesi cok korkunc geldi.. sonra yavas yavas alistim.. ne kadar ertelersen ertele korkunun ecele faydasi yok canim.. bi an once yaptir kurtul.. cok onemli bi hastalik gecirmedikten sonra 1 kerelikbirsey oyle dusun.. ben cektirdigimde bi jinekolog birde asistani vardi ikiside erkek..asistanin ellerinden tuttum aglayarak yaptirdim islemleri., ha kimiside varki etkilenmiyo fazla.. belkide ben hassasimdir bilmiyorum..

Rahim filminin bu kadar abartılmasi çok garip geliyor bana. Her tedavim öncesinde rutin olarak istiyorlar. Öyle aman aman bir şey değil. Üstelik tuplerim de tıkalı. Biraz adet sancısı gibi yalnızca. Çok korku varsa sedasyon yapsınlar. Çok tatlı bir uyku gibi geliyor o da. Anlamazsın bile. Şişli ekomar da yaptır. Çok rahat edrrsin

Eşin de gtti mi dr a?
Ben de cok korkmustum ama mecburdum
Sancı 2-3 dakika sürüyor
Acıdan ölmedim gecti bitti:)

Siz şanslıymıssınız
Ben de abarttıklarını düşündüm ve anestesisiz oldum ve resmen öldüm sancıdan
; ki ben acıya dayankli bir insanım düşünün

Bende korkuyordum o Yüzden aneztezili çekildim inan bana hiç bişey yok..bi çekildiğim akşam belim ve kasıklarım ağrımıştı o kadar ama sonrasında hemen hamile kaldım ki benim filmimde kanallarım açık çıkmıştı.sana tavsiyem kesinlikle erteleme çektir

Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
İnş.tez zamanda bebeğinize sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz

Hsg çektirirmenin acılı olduğunu söyleyenleri
Okudukça acaba ben başka bir şey mi yaptırdım diye düşünüyorum. Kesinlikle ağrı, sızı olmadı ki çok kısa bir işlem zaten. İşleme tek başıma gittim bittikten sonrada toplu taşıma ile 45 dk uzaklıktaki evime gittim. Ben 1 kere çektirdim bu ay 2. Yi yaptırıcam. Belki yapılan merkeze göre değişiyordur bilemiyorum. Ben bakırköy radyomarda çektirdim. 2. Yi doktorumun önerisi ile şişli echomarda çektiricem daha detaylı gözüküyormuş onların makinelerde sanırım. Bence korkulacak bişey yok eğer çok korkuyorsanız anestezili yaptırın.

tam da konumun üstüne denk geldi 2 gün önce çektirdim anestezi ile 7 dk kadar uyudum..doktorum çok tatlı bir adam aneztezi almadan gereek yok işkence gibi olur dedi alet yerleştirirken rahim ağzına ağrı duyarsın dedi ona güvendim.. hiç bişey anlamadım biraz kanamam oldu bir de idrarımı yaparken çok hafif sızı oluyor vajinamda umarım geçer..şükür tüpler açık çıktı 1 yıldır anne olmaya çalışıyorum Rabbim bize de nasip etsin inşallah hırpalayaıcı bir süreç

Şişli ecomarda ne kadar ücret ödediniz acaba ?bende adet bitimi 2. yi çektireceğim,ayrıca tıpkı anlattığınız gibi bende de basınçdan dolayı hafif bir acı da denmez ama zorlanma diyelim hissettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…