- 10 Ocak 2017
- 1.050
- 791
- 73
Hayatta en çok neyden korkarsam başıma geliyor ... 2 yıllık evliyim ve çocuğum yok .. Eşimin ailesi inanılmaz baskı yapiyo hatta bizi mutsuz ediyorlar .. Niyetler î torundan çok beni üzmek .. Gittiğim her doktor başka başka sorunlardan bahsediyo.. emin olduğum tek şey yumurtalık kisti olduğu .. Rahim filmini çektirmekten çok korkuyorum .. Daha önce yaptıranlar aci çektiğini söylüyor .. Geçen hafta doktor â gittim ve bana da rahim filmi çektir dedi .. bu cümle bile beni korkutmaya yetti .. Henüz rahim filmi çektirmedim.. Doktor â da istemediğimi söyledim .. Ama eninde sonunda çekilecek biliyorum .. Hangi doktor â gidersem gideyim 2 yıllık düzenli ilişki de çocuk olmadigi için direk rahim filmi diyecekler .. Şu an da çocuk sahibi olup bunu okuyanlar benim korkularımı saçma bulacak biliyorum .. Rahim filminin doğum sancisiyla es değer olmadığını da .. Lütfen beni biraz anlamaya çalışın .. Korkuyorum işte elimde değil .. Daha önce yaptıranlardan yorum bekliyorum .. bu benim için çok önemli .. İyi geceler hepinize ..