- 24 Nisan 2014
- 547
- 692
- 358
Canım ben Mayıs ayında laparoskopi ve Histeroskopi oldum. Iki tüpüm de tıkalıydı. Açmaya çalıştılar açamadılar. Bunun üzerine 3 ay dinledim ve hemen tüp bebek denedim. Şükür hamileyim. Bence iyi bir tüp bebek merkezine gidin. Orası ne derse ona göre davranın. Iyi şanslar dua ile inşallahBuradan lulinda arkadaşımıza danıştım alınıp tüp bebek yapılmasını öneriyor o da.. Nette araştırıyorum tüp tıkanıklığı olanların ivf şansı düşüyor, işte o oran önemli. Başarı oranını yüksek görüyorsa tüp bebek doktoru aldırmadan tüpleri bir kez deneyeceğim. Eşimde de morfoloji sorunu var benim yani doğal yolla hamileliğe tamamen elveda dedim. Kendimi psikolojik llarak 'tüpsüz' yaşamaya hazırlamya çalışıyorum bu aralar.
Ben de aynı durumdayım. Tup bebek deniyorum. Tupleri aldırmadan yapınca oranını dusuruyormus. Rabbim izin verirse hersey olur.benmde sol tupum tıkalı sag tupumdede sıvı var doktorum laporoskopi önerdı ne yapacagımı bılmıorum ACABA TUP BEBEKLE HAMILE KALAMAZ MIYIM
doktorum da aynen böyle söyledi. teşekkürler...benimki sadece korku,tedirginlik,endişe...Tuplerin acilma sansi varken neden tup bebek yapasinizki bence de en dogru karari vermissiniz normal yollarla hamile kalma sansiniz var sonucta
merhaba canım,Canım ben Mayıs ayında laparoskopi ve Histeroskopi oldum. Iki tüpüm de tıkalıydı. Açmaya çalıştılar açamadılar. Bunun üzerine 3 ay dinledim ve hemen tüp bebek denedim. Şükür hamileyim. Bence iyi bir tüp bebek merkezine gidin. Orası ne derse ona göre davranın. Iyi şanslar dua ile inşallah
Ben zonguldakta üniversite hastanesinde yaptırdım. Çalışan olduğum için ücret ödemedim canımmerhaba canım,
oncelıkle bebegın hayırlı olsun benımde 2 tupum tıkalı cıktı laparaskobi olmam gerek ama olmalımıyım onuda bılmıyorumSız hangı hast yaptırdınız ve ucretı ne kadar?
pekı acıldımı canımBen zonguldakta üniversite hastanesinde yaptırdım. Çalışan olduğum için ücret ödemedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?