lulinda şuraya bak istersen:Ben de bugun sol tüpün tıkalı sag tüpümde de sorun olduğunu öğrendim. Aynı zamanda sıvı birikmesi var solda. Benim yaşım 37. Direk tüp bebek önerdi doktor ama öncesinde hasarlı tüpler alınacak Laparoskopi ile. Çünkü biriken sıvı oluşacak embriyoya zarar veriyormuş.
Teşekkürler, bana bahçeci de bu operasyon 7000tl dedi. Tüp bebek tedavisyle aynı fiyat nerderyse normal mi?lulinda şuraya bak istersen:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/laparoskopi-olan-arkadaşlar.398922/
bu topiği açan arkadaş sonra hamile kalmış, umarım herşey yolunda gider
Ben de geçen hafta laparoskopi oldum. Tek tüpümü aldılar. 1-1,5 ay yeterli dedi doktor tedaviye başlamak için. Siz regl doneminden dolayı mı 2 ay beklenecek? Hangi merkezde tedavi olacaksınız?Benimda tupimda sivi vardi doktr bebek icin zararli dedii mejburan amelyat oldumm tupimi kapatilar simda 2 ay kecmasini bekliorum tup bebek icinn...
Geçen hatfa hem laparoskopi hem histeroskopiyi aynı anda oldum. AcıbademBakırköy de. 1 gece yatışlı 18000tl tuttu. Allahtann özel sağlık sigortası %100 karşıladı. Mikro cerrahi normal ameliyatlardan daha pahalıymış.benim bir arkadaşım yaptırdı aynı doktora, sanırım onun da öyleydi ödediği, emin değilim ama, bilenler daha iyi cevap verebilir
Esimm beklememi istiooo benimda doktrim basleyebilirsin dedi ammma bekliorumm dahaaBen de geçen hafta laparoskopi oldum. Tek tüpümü aldılar. 1-1,5 ay yeterli dedi doktor tedaviye başlamak için. Siz regl doneminden dolayı mı 2 ay beklenecek? Hangi merkezde tedavi olacaksınız?
Lapariskopide ne yapildi size?laparoskopi olalı 5 ay oldu ama hala tık yok
kapalı olan tüplerim açıldı canım..Lapariskopide ne yapildi size?
Ben de oldum ama laparoskopi de tüp açma olabileceğini duymamıştım. Benim tıkalı olan komple alındı. Sadece yapışıklık varsa açılabiliyor diye biliyorum.kapalı olan tüplerim açıldı canım..
yapışıklıkta da açılıyor canım tıkalı tüpler de açılıyor.insan başına gelmeyince bilemiyor gerçekten ama adetlerim çok ağrılı geçerdi benim belkide onunda etkisi vardı tüplerimin tıkalı olmasının.laparoskopiden sonra doktorlar dedi açıldı mukoza vardı temizlendi diye ama bakalım umarım birdaha kapanmazBen de oldum ama laparoskopi de tüp açma olabileceğini duymamıştım. Benim tıkalı olan komple alındı. Sadece yapışıklık varsa açılabiliyor diye biliyorum.
Inşallah, geçmiş olsun.yapışıklıkta da açılıyor canım tıkalı tüpler de açılıyor.insan başına gelmeyince bilemiyor gerçekten ama adetlerim çok ağrılı geçerdi benim belkide onunda etkisi vardı tüplerimin tıkalı olmasının.laparoskopiden sonra doktorlar dedi açıldı mukoza vardı temizlendi diye ama bakalım umarım birdaha kapanmaz
Mrb arkadaşlar pko luyum 3 ay yumurta geliştirici ilaç kullandım yumurtam gelişmesine rağmen hamile kalamadım eşimde sıkıntı yok rahim filmi çekindim ve sağ tüpümün tamamen tıkalı olduğu sol tüpümden de ilacın çok zor geçtiği söylendi.Bu durumda olan var mı aranızda direk tüp bebek yaptırmalı mıyız?Sizler neler yaşadınız doğal yoldan hamile kalma olasılığım sanırım düşük gibi?Birde bu şekilde gebelik riskli yazmışlar burda tüpler tam açık olmadığı için dış gebelik oluşmuş???Bazı doktorlarda film yeterli değil tıkanıklık teşhisi koymak için demişler bazen açık olduğu halde tıkanık gözükebiliyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?