- 29 Mart 2015
- 119
- 42
- 29
-
- Konu Sahibi kivircikbimuhendis
Merhaba ben 2 yıl önce 5000 TL'ye çektirmiştim. Yaşadığım yerde hiçbir hastanede tamamlayıcı sağlık sigortası geçmiyordu o zaman. Ama rahim filmi tamamlayıcı sigortanızla çektirebilirsiniz diye biliyorum. Sadece doktor rapora ya da tanıya tüp bebek, infertilite, kısırlık gibi şeyler yazmayacak. O zaman kapsam dışı oluyor.Arkadaşlar merhaba,
1 senedir çocuk istiyoruz ancak henüz olmadı. Doktorum rahim filmi önerdi. Özelde tamamlayıcı sağlık sigortasıyla doktora gidiyorum. Rahim filmi için 8 bin tl istediler. Devlette çekilebiliyor mu? Ben kocaelideyim bu arada. Sizler ne kadara çektirdiniz bana yardımcı olabilir misiniz? Sağlık söz konusu olunca gerekliyse elbette paranın önemi yok ama 8 bin de bana biraz fazla geldi.
Arkadaşlar merhaba,
1 senedir çocuk istiyoruz ancak henüz olmadı. Doktorum rahim filmi önerdi. Özelde tamamlayıcı sağlık sigortasıyla doktora gidiyorum. Rahim filmi için 8 bin tl istediler. Devlette çekilebiliyor mu? Ben kocaelideyim bu arada. Sizler ne kadara çektirdiniz bana yardımcı olabilir misiniz? Sağlık söz konusu olunca gerekliyse elbette paranın önemi yok ama 8 bin de bana biraz fazla geldi.
Ben Kocaeli Konrad görüntüleme merkezinde 6500 TLye çektirdim Mayıs ayında.Arkadaşlar merhaba,
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, doktorumla görüşücem bu konuyuMerhaba ben 2 yıl önce 5000 TL'ye çektirmiştim. Yaşadığım yerde hiçbir hastanede tamamlayıcı sağlık sigortası geçmiyordu o zaman. Ama rahim filmi tamamlayıcı sigortanızla çektirebilirsiniz diye biliyorum. Sadece doktor rapora ya da tanıya tüp bebek, infertilite, kısırlık gibi şeyler yazmayacak. O zaman kapsam dışı oluyor.
Anestezili mi yapıldı acaba herhangi bir acı ağrı hissettiniz mi işlem esnasında veya sonrasındaBen Kocaeli Konrad görüntüleme merkezinde 6500 TLye çektirdim Mayıs ayında.
Evet ben de bugün geçerli olmadığını duydum ama doktoruma da sormadım, yüksek ihtimalle karşılamaz diye düşünüyorumBu arada bende de TSS var ama rahim filminde geçerli değildi.
Peki işlem esnasında veya sonrasında herhangi bi acı ağrı hissettiniz mi? Korkulacak bişeyi var mı yani işleminBen hafta başında Sonomed Kadıköy'de 6.000 TL ye çektirdim.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, doktorumla görüşücem bu konuyupeki siz bir sonuç aldınız mı rahim filminden sonra
[/QUOTEÇok teşekkür ederim yorumunuz için, doktorumla görüşücem bu konuyupeki siz bir sonuç aldınız mı rahim filminden sonra
Rica ederimMalesef sonuç alamadım. Hiçbir sorun olmamasına rağmen o günden bu güne kadar tüp bebek sürecindeyim. Kasım ayında 3. transferimi olacağım. Umarım bu kez olur.
Çok teşekkür ederim güzel temennileriniz içinMerhaba , öncelikle tez zamanda bebeğinize kavuşmanızı dilerim. Ben yaklaşık 2 ay önce Şişli Echomar’da 6000 tl ye çektirdim. Evet yüksek fiyatlar ama işlem hem kısa sürüyor hem de kullandıkları teknoloji sayesinde acısız ve ağrısız bir işlem oluyor. Sanırım devlette de çekim var ama çok acı çeken olduğunu duydum.
Anestezili oldu. Ağrı veya acı hissetmedim. 10dklık bir işlem. Sonrasında biraz kanama oldu ama bende 1-2 sürdü bitti.Anestezili mi yapıldı acaba herhangi bir acı ağrı hissettiniz mi işlem esnasında veya sonrasında
Benim tüpler açıktı, hic ağrı hissetmedim , kolay bir işlem ki ben 4 kez çektirdim, hepsi de acısız oldu çok şükür.Peki işlem esnasında veya sonrasında herhangi bi acı ağrı hissettiniz mi? Korkulacak bişeyi var mı yani işlemin
Şöyle ki , genelde işlem sonrasında gebe kalmamanın kolaylaştığı gibi bir görüş var. Ben bir kaç kere çektirdim hiç birinin sonrasında gebe kalmadım. Benim fikrime göre , tüplerde tıkanıklığı olan , ve bu işlemde verilen ilaç sayesinde tüpleri açılan kişilerin hamile kalması kolaylaşıyor.Çok teşekkür ederim güzel temennileriniz içino zaman çok da uçuk değilmiş bana söylenen fiyat. Peki siz olumlu bir sonuç alabildiniz mi? İşlem sonrasında herhangi bi acı ağrı oluyor mu?
Evet haklıdınız tüplerde bir tıkanıklık varsa ve sorun buysa açılmadan sonra genelik oluşuyordur muhtemelen, herkes için hayırlı olan farklı oluyor kimisinin doğal, kimisinin tüp bebekleŞöyle ki , genelde işlem sonrasında gebe kalmamanın kolaylaştığı gibi bir görüş var. Ben bir kaç kere çektirdim hiç birinin sonrasında gebe kalmadım. Benim fikrime göre , tüplerde tıkanıklığı olan , ve bu işlemde verilen ilaç sayesinde tüpleri açılan kişilerin hamile kalması kolaylaşıyor.
Ben tüp bebek sürecine tekrar başlamadan önce yeniden çekilmesini istemişti doktorum. Tüp bebek sonrası hamile kaldım.
Kesinlikle , nasıl olduğunun bir önemi yok. Herkesin yolu farklı. Sağlıklı ve kolaylıkla kavuşmalar nasip olsunEvet haklıdınız tüplerde bir tıkanıklık varsa ve sorun buysa açılmadan sonra genelik oluşuyordur muhtemelen, herkes için hayırlı olan farklı oluyor kimisinin doğal, kimisinin tüp bebekleherkes sağlıkla mutlulukla evladına kavuştuktan sonra yöntemin yolun bir önemi kalmıyor aslında
Siz nerede çektirdiniz acaba? İşlem esnasında veya sonrasında bi ağrı sızı oldu mu bir de sonucu hemen söylüyor mu doktorlarMerhaba bende kocaelideyim. Geçen hafta 8 bine çektirdim