Yaaaayy kiyamam. Bende aciya dayanıklı degilimdir ve diyorum ki kendime bi de çok acirsa keşke demesem mi diye ama şuan emin değilim. Bu ay erteledim zaten kismet artık. Çok geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda olsun bebisin hayırli zamanda
Yaaaayy kiyamam. Bende aciya dayanıklı degilimdir ve diyorum ki kendime bi de çok acirsa keşke demesem mi diye ama şuan emin değilim. Bu ay erteledim zaten kismet artık. Çok geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda olsun bebisin hayırli zamanda
Amin amin canımSağol canım umarım hepimizin olur saglik la inşAllah..
Bnde dsunuyrm cktrmeyi nkdr verdnBende şimdi çektirdim. İnanın bayilacaktimacidan. Doktorundan aşırı sinirliydi. Ama tabiki insan dan insana değişiyor.
Devlet hastanesinde çektirdim ucretsizBnde dsunuyrm cktrmeyi nkdr verdn
Korkutmak gibi olmasın da ben 2 tane içtim fayda etmedi. Tabi herkesin bünyesi bir olmuyor ama . Ben çektirmek istemedim kaçtım o derece . Neyse ki doktorum sakinlestirdi...
Aynı benim gibisiniz ozaman . Emin olun bende alet ten bile çok korkuyordum. Ama ilaç verilirken ki aci bambaşka .Cok teşekkürler cevabin için herkes farkli söylüyor tabi kişiden kişiye degisir bunyeyle alakali ben o aleti yerlestirirken bile canim acıyor ki kaldiki ilacli si bende cok korkuyorum ama elimden birşey gelmiyor
Offf dur hele bir zaten kasim kasim kasiliyorumAynı benim gibisiniz ozaman . Emin olun bende alet ten bile çok korkuyordum. Ama ilaç verilirken ki aci bambaşka .
Aa aynen adetim bitiminden 3 gün sonra yapıldı . Senin ki niye bu kadar geçse . Ozaman sana filme kadar ilişkiye girmenin yasak olduğunu soylediler mi ?Birde ne zaman yaptılar sana canım benim adetim 30unda bitti ama ayin 12sine randevu verdi buradan duydugum adetin bitiminin 4.5.günü ama benim cok geçmiş oluyor
HaHamildurumu olur diye 1 hafta önce ve 1 hafta sonra yasak. Çünkü o sıra hamile kalınırsa çocuk radyasyondan etkilenir diyeAa aynen adetim bitiminden 3 gün sonra yapıldı . Senin ki niye bu kadar geçse . Ozaman sana filme kadar ilişkiye girmenin yasak olduğunu soylediler mi ?
kızlar bısey sorucam cok duydum bunu rahım fılmınden sonra hamıle kalabılenler cok oluyomus dogrumudur?? kalan varmı aranızda ben daha tıkanıp tıkanmadıgınıda blmıyrm..sadece kurtaj sonrası koyukahve akıntılarım oldu doktor parca dedı antıbıyotık ıctım uzun sure..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?