RAHİM FİLMİ TECRÜBEM

Sağol canım umarım hepimizin olur saglik la inşAllah..
Yaaa :KK43: ayy kiyamam. Bende aciya dayanıklı degilimdir ve diyorum ki kendime bi de çok acirsa keşke demesem mi diye ama şuan emin değilim. Bu ay erteledim zaten kismet artık. Çok geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda olsun bebisin hayırli zamanda

Sağol canım umarım hepimizin olur saglik la inşAllah..
Yaaa :KK43: ayy kiyamam. Bende aciya dayanıklı degilimdir ve diyorum ki kendime bi de çok acirsa keşke demesem mi diye ama şuan emin değilim. Bu ay erteledim zaten kismet artık. Çok geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda olsun bebisin hayırli zamanda

Kizlar o kadar korkum yoktu inanin korktum yazdiklarinizdan bende ilk defa cektirecegim devlet hastanesinde saat 2.30 da ama saat 1 se aprol fort içiniz yazıyordu kullanan var mi aranizda agru kesici ozelligi oluyormuş etki etti mi sizde bende korkmaya basladim 12 aralikta cekilecegim

Korkutmak gibi olmasın da ben 2 tane içtim fayda etmedi. Tabi herkesin bünyesi bir olmuyor ama . Ben çektirmek istemedim kaçtım o derece . Neyse ki doktorum sakinlestirdi...

Korkutmak gibi olmasın da ben 2 tane içtim fayda etmedi. Tabi herkesin bünyesi bir olmuyor ama . Ben çektirmek istemedim kaçtım o derece . Neyse ki doktorum sakinlestirdi...
Cok teşekkürler cevabin için herkes farkli söylüyor tabi kişiden kişiye degisir bunyeyle alakali ben o aleti yerlestirirken bile canim acıyor ki kaldiki ilacli si bende cok korkuyorum ama elimden birşey gelmiyor:cry:

1 düşük 1 kurtaj oldugu için bugun hsg istedi doktor hersey normal sadece hsg yi görmem lazim dedi devlettw yaptiracagim ama agri kesiciyi gorunce sevindim ne yalan söyleyim biraz olsun dindirir diye peki nasil bisey o sivi tarif edebilir misin buz gibimi sicacik mi ne bileyim ilk hissettigimde korkmayim:-)

Cok teşekkürler cevabin için herkes farkli söylüyor tabi kişiden kişiye degisir bunyeyle alakali ben o aleti yerlestirirken bile canim acıyor ki kaldiki ilacli si bende cok korkuyorum ama elimden birşey gelmiyor:cry:
Aynı benim gibisiniz ozaman . Emin olun bende alet ten bile çok korkuyordum. Ama ilaç verilirken ki aci bambaşka . :(

Aynı benim gibisiniz ozaman . Emin olun bende alet ten bile çok korkuyordum. Ama ilaç verilirken ki aci bambaşka . :KK43:
Offf dur hele bir zaten kasim kasim kasiliyorum:KK48: ayin 12sinde ydi herhalde hsg ama olecem korkudan alettte bile ciksin diye dovunuyorum canimi acitiyor ne deyim ilac cok mu yakıyor ya durulamayacak gibi mi mesela:KK43:

Birde ne zaman yaptılar sana canım benim adetim 30unda bitti ama ayin 12sine randevu verdi buradan duydugum adetin bitiminin 4.5.günü ama benim cok geçmiş oluyor

Birde ne zaman yaptılar sana canım benim adetim 30unda bitti ama ayin 12sine randevu verdi buradan duydugum adetin bitiminin 4.5.günü ama benim cok geçmiş oluyor
Aa aynen adetim bitiminden 3 gün sonra yapıldı . Senin ki niye bu kadar geçse . Ozaman sana filme kadar ilişkiye girmenin yasak olduğunu soylediler mi ?

Yooo iliski konusunda hicbirsey denmedi ayin 13unde hsg cekilecegim hicc duymadim daha once aciklama yapan olmadi oylemi gercekten ya oyleyse yandik:olamaz:

Aa aynen adetim bitiminden 3 gün sonra yapıldı . Senin ki niye bu kadar geçse . Ozaman sana filme kadar ilişkiye girmenin yasak olduğunu soylediler mi ?
HaHamildurumu olur diye 1 hafta önce ve 1 hafta sonra yasak. Çünkü o sıra hamile kalınırsa çocuk radyasyondan etkilenir diye

kızlar bısey sorucam cok duydum bunu rahım fılmınden sonra hamıle kalabılenler cok oluyomus dogrumudur?? kalan varmı aranızda ben daha tıkanıp tıkanmadıgınıda blmıyrm..sadece kurtaj sonrası koyukahve akıntılarım oldu doktor parca dedı antıbıyotık ıctım uzun sure..

canım merhaba bende evliliğimden 5 ay sonra hamile kaldım ama 8 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum sonrasında 1,5 sene denemelere rağmen ilaçlara rağmen hamile kalamadım doktor en son da rahim filmi istedi 23 nisan 2016 şişli echomar da ağrısız bir şekilde film çektirdim ve çok memnun kaldım veeeee film üzerine hemen hamile kaldım filmden sonra regli olmadım 17 mayıs ta hamileliğimi öğrendim

Kızlar doktora gittim rahim filmi ikiye ayrılır dedi. Hsg ve histeroskopi. Hsg ışın yayıyor ben yapmıyorum histeroskopi yapıyorum dedi. Sizce hangisi iyi. Of kafayı yiyeceğim. Stres korku kararsızlık. Hangisi iyi kızlar lütfen bilenler desin

Back