rahim filmi sonunda hamile kalan varmı

KOSKOCA O.100 NEGATIF HAYALLER SUYA DUSTU AGLAYAMIYORUM ESIM KIZIYO

ah ah cok iyi anlıyorum seni iki sene her ay ağladım cekmeyrn bilemez. Ama suan şükür dokuzuncu ayimdayim az kaldi kizima kavusmaya aşılama yaptiracagimiz ay hamile olduğumu ogrenmistim soğan kuru denedim ilk ayda tuttu şükür :) sizin me kadardır olmuyor canm

Cok sevindim yeni goruyorum yazdigini .cok mutlu oldum Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah 17haftalik olmussundr sanirim suan.ben de 30.haftama grdim :)

Soğan kurunu nasil yaptınız ben daha adet olmadım adet olunca mi basliycaz

Evet adet olucak biticek ondan sonra başlanır .
Adetin 7.gunu başlanır 21.gunu bırakılır toplam 15 gün uygulanır. Yemeklik dışı kahverengi içi beyaz soğan kullanılır. İki su bardağı hazır su kaynatılır soganin kabuğu soyulur kaynayan suya atılır kapağı kapali bes dk kaynatılır süzülür ılık içilir. Sabah aksam ac içilir taze hazırlanır.

Saol Canim allah razi olsun

Bende merak ediyrm benm duyduguma gore hamile kalmayi kolaylastiriyomus ve hafif yapisikliklari aciyomus bende evlendikten sonra olmazsa eger cktirmeyi dusunuyrm insallah hayrlisi olur

Allahım kucağıniza sağlıklı şekilde almayi nasip etsin ins pko varmı ydi peki sizde bizde çok istiyoruz dün rahim filmi cekildim ama ilişkiye girmeye korkuyorum suan hala kanamam var acaba bi zararı olurmu süt hormonum da yüksek çıktı bu ay dostinex kulanmaya başladım inş bnde hamile kalabilirim bana da dua edin nolur

cnm çok az bi pko vardı ama o da kimyasal gebelik geçirdiğimde düzelmiş yani geçmişti doktor da şaşırdı rahmim çok temizdi rahim filmi de çekilince bebeğim geldi çok şükür. tavsiyem kanaman bitince gir ilişkiye cnm,durup dururken bi de enfeksiyon olma.... allahım tez vakitte nasip etsin inşaAllah sen ve senin gibi evlat isteyenlere

Cok sevindim yeni goruyorum yazdigini .cok mutlu oldum Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah 17haftalik olmussundr sanirim suan.ben de 30.haftama grdim :)
18+2 olduk teyzesi :) çok sağol allahım sağ salim kavuştursun inş seni de yavruna :)

Anladım cnm çok teşekkür ederim benimde rahim filmi temiz çıktı inş bnde güzel haberi alırım bu ay rabbim nasip etsin ins

Merhaba arkadaşlar...Allah öncelikle isteyen herkese hayırlı evlat sahibi olmayı kısmet etsin..Bebek bekleyenlere de sağlıklı bir şekilde doğum yapmayı nasip etsin...1 sene önce miyom ameliyatı geçirdim...Ameliyat sonrası yapışıklık ya da tüplerde tıkanma filan oldu mu diye endişeliydim..Geçen ay Hsg çektirdim..Çektirdiğim sırada sol tüpümün kapalı olduğunu öğrendim ama o anda açıldı ilaçla çok şükür...Sonra bir kaç gün afedersiniz sümüksü akıntı filan oldu..Adet zamanım geldi ama adet de garip oldu yani tam bitecek derken yine sümüksü akıntı geldi bu ay bitmek bilmedi adetim..Normalden biraz daha uzun sürdü kahverengi sümüksü akıntı filan oldu tam bitti derken..Temizlendi diye düşünüyorum..Önümüzdeki 3,4 ay umutluyum..İnşallah olur hayırlısıyla...

Merhaba araniza yeni katildm bnde gecen persembe rahim filmi cekdirdm cok zordu vok sancim oldu ama tuplerim acik cikdi 9 aydir cocugum olmiyor korunmama ragmen umarim bu ay olur

Gecmis olsun hayırlı olsun benim de tüpümn biri kapalı biri acık cıktı esimde de sayı düsüklügü vardı rahim filminden 3 ay sonra hamile kaldım filmin etkisi var mı bilmiyorum tabi dediginiz gibi kimse umudunu kaybetmesin rabbim ol desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…