Rahim filmi sonucuma bakabilir misiniz

ilza01

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
208
55
13
29
Kızlar merhaba
Bugün 4 gibi anestezi almadan hem de kataterli rahim filmi çektirdim. C kollu değildi yani. Burda okuduğum yorumlarla gitmeden 2 günüm çok zor geçti çok strese girdim ama hiç de öyle değilmiş.
Hissedilen tek şey baskı ve rahatsızlık. Ağrı bile diyemem yani. Ah bile demedim. Yalnızca sonlara doğru rahatsızlık hissinden dolayı bitsin artık dedim. Ben 3 kere anestezi aldığım için artık vücuduma anestezi almak istemedim ama iyi ki de istememişim gereksiz olurmuş.
Henüz rapor çıkmadı. Chatgpt de farklı farklı yorumlar yaptı.
Fotoğrafı yorumlayabilecek olan var mı?

Eklentiler

• IMG_7292.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Sol aşağıda inen yüzde 88 diyor çoğunlukla tüpler açık bence

Canım fotoğraf tam yüklenmeden ekran görüntüsü aldığın için inen 88 diyor. İndirme yüzdesi film sonucunun. Bende geçen ay çektirdim. Bence sağ taraf açık sıvı siyah alana yayılmış ama sol taraf sanki kapalı gibi. Genelde 3 adet fotoğraf olur bu 3. sü mü. Belki diğer foto da orası da yayılmıştır. Benim doktorum bana öyle anlatmıştı yanlardaki siyah alana beyaz sıvı yayılması gerekir demişti. Dumanlı gibi bir görüntü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…