- 30 Mart 2022
- 5.334
- 3.040
- 103
- Konu Sahibi onbirmayis
-
Amiiiinnn inşaAllah hayırla sağlıkla ve kolaylıkla nasip etsin inşaAllahRabbim sana tez zamanda anne olmayi nasib etsin canim
1 gün lekelenmem oldu 1 hafta ilişki yasaktı antibiyotik vermediğine göre sizde enfeksiyon riskine karşı en az 5 gün bekleyin.Merhaba kızlar, bugün rahim filmi çekildim. İlk ön izlemeye göre tüplerim açıkmış... Bayram sonrası sonuç göstermeye gidicem. O zaman kesinleşir. Ben kapalı herhalde ki 1 senedir olmuyor,filmden sonra açılır hamile kalırım diyordum. Şimdi hangi bahaneye sığınacağım da çare arayacağım bilmiyorum
Sizin kanamanız ne kadar sürdü ve kaç gün ilişkiye ara vermiştiniz ?
Ayrıca bana antibiyotik falan da vermedi. Herhangi bilgilendirme de yapmadı. Ben de sizin tecrübenizi öğrenmek istedim fikir amaçlı.
Ben de pazartesi gününe kadar bekleyeyim diyorum.Hazır doktora kontrole gitmişken yumurtam var mı baktırırım ama bu geçen sürede ya yumurtlarsam sıkıntısı tuttu. O yüzden genel görüş almak istedim. Teşekkür ederim cevap için1 gün lekelenmem oldu 1 hafta ilişki yasaktı antibiyotik vermediğine göre sizde enfeksiyon riskine karşı en az 5 gün bekleyin.
Banada antibiyotik verilmemişti
Rica ederim bu ay olmaz bidahaki ay olurBen de pazartesi gününe kadar bekleyeyim diyorum.Hazır doktora kontrole gitmişken yumurtam var mı baktırırım ama bu geçen sürede ya yumurtlarsam sıkıntısı tuttu. O yüzden genel görüş almak istedim. Teşekkür ederim cevap için
Diye diye 15 ay olacakRica ederim bu ay olmaz bidahaki ay olur
15 ay beklemişsin 1 ayda beklersin canım olsunda hayırlısıyla inşallah bende 5 senedir bekliyorum 15 ay nekiDiye diye 15 ay olacak
Orası öyle tabi,sizin için de üzüldüm şimdi15 ay beklemişsin 1 ayda beklersin canım olsunda hayırlısıyla inşallah bende 5 senedir bekliyorum 15 ay neki
Hayır canım erkek faktörü bizimki 5 senedir tüp bebekle uğraşıyoruz zamanı gelmemiş demekki dahaOrası öyle tabi,sizin için de üzüldüm şimdisebepsiz infertilite mi
Benim kendi doktorum çekti filmi anestezi ve radyoloji ekibiyle birlikte. Ama hiç ilaçtan bahsetmedi. En iyisi 3-4 gün beklemek sanırımBenim hiç kanamam olmamıştı ilişki 3 4 gün yasaktı. Antibiyotiğide rahim filmi çekenler değilde kendi doktorum vermişti
Rabbim çok büyükHayır canım erkek faktörü bizimki 5 senedir tüp bebekle uğraşıyoruz zamanı gelmemiş demekki daha
İstersen ulaşabiliyorsan mesajla falan sor doktoruna. İlaç vermesini rica edebilirsin içinin rahat etmesi için enazından.Benim kendi doktorum çekti filmi anestezi ve radyoloji ekibiyle birlikte. Ama hiç ilaçtan bahsetmedi. En iyisi 3-4 gün beklemek sanırım
Amin canım inşallahRabbim çok büyükbizi bizden daha iyi biliyor. Umarım bizim için güzel şeyler yazmıştır
Teşekkür ederim cevabınız içinİstersen ulaşabiliyorsan mesajla falan sor doktoruna. İlaç vermesini rica edebilirsin içinin rahat etmesi için enazından.
Yani bencede beklemende fayda var biraz
Amiiiinnnn inşaAllahMerhaba 1.5 ay oldu sanırım cektirdim narkozlu.. 1 gün kanamam oldu. Doktor ilişki yasağı yok devam edin dedi 3 ay içinde hamile kalacaksın dedi aşılama için sıcak bakmadı ayrıca tüplerimde acıktışimdi doktor degiştim klomen ve ovitrelle oldum reglime son 2 gün Rabbim bizi fazla bekletmesin inşallah
İnsallah gerek kalmaz. Ben rahim filmi sonrası aşılama dedim öyle karar verdik eşimle doktorum ısrarla olmaz dedi tüpleri acık çıkan kişilerin 3 ay içinde hamile kalma olasılığı cidden çok yüksekmiş insallah dizinde güzel haberlerinizi alırızAmiiiinnnn inşaAllah
Kanamamın kısa sürmesini umuyorum inşaAllah yarına bitmiş olurklomen denemem de oldu ama tutmadı
Rahim filminden sonra yine verir mi bilmiyorum önümüzdeki ay
Tabi gönlüm gerek kalmamasından yana
Ay inşaAllah hepimizinİnsallah gerek kalmaz. Ben rahim filmi sonrası aşılama dedim öyle karar verdik eşimle doktorum ısrarla olmaz dedi tüpleri acık çıkan kişilerin 3 ay içinde hamile kalma olasılığı cidden çok yüksekmiş insallah dizinde güzel haberlerinizi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?