Evet baya bi okudum öyleymiş, yanlız tüpleri tıkalı ve laparoskopi ile açılmayan bayanlarda tüpleri alıyorlarmış, çünkü tüplerin içindeki sıvı toksitlendirip embriyoyu öldürüyormuş meşhur Cevat Bayrak beye hsg sonucumu maille gönderdikten sonra aradı, ve bu bilgiyi verdi, kendi doktorumda aynı şeyi söyledi, ve bir kaç
tüp bebek deneyenlerin yorumu da böyleydi, biraz iki ucu pis değnek gibi. Aldırsan bi dert aldırmasan bi dert ama
böyle duydum bende. Korona virüs dolayısıyla evde deneyeceğim ben alternetif tıp ile maydonoz ve süt buharını duymuşsunuzdur, doktorun ameliyat ile açamadığı tüpü acar mı bilmem de denemek lazım, aklımda kalmasın maksat.. birde ben öğretmenim yetişkin öğrencilerim öğrencimin kızı da hacamat ve sülûk tedavisi görmüş onun bir şeyi yokmuş ama hacamat yapan bir bayanla iletişime geçtim kesinlikle aldırmayın dedi. Bende koşa koşa gitmiyorum tabi aldırmaya ama öyle daha iyi sonuç verecekse bi yerde de mecburum.. bide burda hacamat ve sülük ile tüplerini açan bi arkadaş vardı onunla özelinden iletişime geçtim, tüpleri açılmış ama işlevleri yokmuş öyle dedi. Tüp bebeğe başlayacak yine hakkında herkesin hayırlısı olsun