Rahim filmi sonrası hamile kalanlar

13 aralıkta rahim filmi çekildi doktor gebelik istemiyoruz dediği için korunduk bu ay umutluyuz rahim filmi sonrası hamile kalanlar varmı biraz morale ihtiyacım var
Ben çekildim. Doktor sırf bunun için 2 ay ara verdi. Demek ki etkili. Hamile kalan da var kalmayan da var. Tamamen nasip.

Bende 3 tane gelişti çatlama iğnesi kullanmadım bende pcos varmı sende
Yok pcos. İnşallah hayırlısı olur ne diyim. Benim her adetten 10 gün öncesi cenemde mutlaka sivilce çıkar. Bu ay hiç çıkmadı. İlaçlardan diye düşünüyorum.

Yok pcos. İnşallah hayırlısı olur ne diyim. Benim her adetten 10 gün öncesi cenemde mutlaka sivilce çıkar. Bu ay hiç çıkmadı. İlaçlardan diye düşünüyorum.
Olabilir benim femara kullandığım ilk 1 2 gün baş dönmesi oldu başka beyirtim olmadı hafiften göğüs ağrım başladı bu kadar

Benim de adet olacak gibi 2 gündür karın özellikle bel ağrısı yaşıyorum. İnşallah adet olacağım dan değil de bebiştendirr

Ben de geçen hafta çektirdim doktor 3-4 gün ilişki olmasın dedi sadece biz de çalışmalara başladık şu an ovülasyon testim pik umarım bu ay 1 senedir aradığım mutluluğu yaşarım… Allah isteyen herkese versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…