- Konu Sahibi merak dolu
-
İnşallah cnm Allah bize de nasip etsinAdetimin 18.günü canım bugün. İğnenin de 6. günü. Test yaptım aşırı silik çıktı iğnenin etkisi geçmek üzere bakalm
Ben çekildim. Doktor sırf bunun için 2 ay ara verdi. Demek ki etkili. Hamile kalan da var kalmayan da var. Tamamen nasip.13 aralıkta rahim filmi çekildi doktor gebelik istemiyoruz dediği için korunduk bu ay umutluyuz rahim filmi sonrası hamile kalanlar varmı biraz morale ihtiyacım var
İnşallah cnm femara kullandım bu ay umutluyumBen çekildim. Doktor sırf bunun için 2 ay ara verdi. Demek ki etkili. Hamile kalan da var kalmayan da var. Tamamen nasip.
Ben de klomen kullandım. Ama hiç umutlu değilim. Adetime 6 gün var. Hiçbir belirtim yokİnşallah cnm femara kullandım bu ay umutluyum
Yumurtan gelişti mi kontrole gittinmiBen de klomen kullandım. Ama hiç umutlu değilim. Adetime 6 gün var. Hiçbir belirtim yok
Gittim sol tarafta 16 mm dedi. Çatlatma iğnesi vermedi. BekliyorumYumurtan gelişti mi kontrole gittinmi
Bende 3 tane geliştiGittim sol tarafta 16 mm dedi. Çatlatma iğnesi vermedi. Bekliyorum
Yok pcos. İnşallah hayırlısı olur ne diyim. Benim her adetten 10 gün öncesi cenemde mutlaka sivilce çıkar. Bu ay hiç çıkmadı. İlaçlardan diye düşünüyorum.Bende 3 tane geliştiçatlama iğnesi kullanmadım bende pcos varmı sende
Olabilir benim femara kullandığım ilk 1 2 gün baş dönmesi oldu başka beyirtim olmadı hafiften göğüs ağrım başladı bu kadarYok pcos. İnşallah hayırlısı olur ne diyim. Benim her adetten 10 gün öncesi cenemde mutlaka sivilce çıkar. Bu ay hiç çıkmadı. İlaçlardan diye düşünüyorum.
Aminn inşallah canımmİnşallah cnm Allah bize de nasip etsin
İnşallah canım benim de hsg sonrası 2. Ay bakalmBen 3. Ayda kaldım darısı başınıza
Adete kaç gün varBenim de adet olacak gibi 2 gündür karın özellikle bel ağrısı yaşıyorum. İnşallah adet olacağım dan değil de bebiştendirr
İğneyle öne çekti canım ona göre 9 gün var. Her zamanki döngüme göre de 13 gün varAdete kaç gün var
Daha varmış bakalım hayırlısıİğneyle öne çekti canım ona göre 9 gün var. Her zamanki döngüme göre de 13 gün var
Aynen beklemedeyim bakalmDaha varmış bakalım hayırlısı
Evet ilk denemede olduMerhaba bende letu ve ovitrelle oldum ocak ayında şuan da bekliyorum, ilk denemenizde mi hamile kaldınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?