- 25 Nisan 2024
- 275
- 53
- 13
- 24
- Konu Sahibi merak dolu
-
Hamileliği kolaylaştırdığını duymuştum13 aralıkta rahim filmi çekildi doktor gebelik istemiyoruz dediği için korunduk bu ay umutluyuz rahim filmi sonrası hamile kalanlar varmı biraz morale ihtiyacım var
İnşallah öyle olurHamileliği kolaylaştırdığını duymuştum
Rapor olarak verilmedi sonucum görüntü olarak var tüpler açık görünüyor denildiSonucunuz nedir
İyi maşallah inşallah en kısa sürede bebegınız olurRapor olarak verilmedi sonucum görüntü olarak var tüpler açık görünüyor denildi
Siz anlıyorsanız foto atayım sizde bakınİyi maşallah inşallah en kısa sürede bebegınız olur
Yok benimde tüplerim tıkalı çıktı ama anlamıyorumSiz anlıyorsanız foto atayım sizde bakın
Ameliyat ile mi açılacak nasıl olacakYok benimde tüplerim tıkalı çıktı ama anlamıyorum
İstanbul’da cevat bayrak a gittim açılmadı . Tüp bebek yaptıkAmeliyat ile mi açılacak nasıl olacak
Ya ne güzel sevindimİstanbul’da cevat bayrak a gittim açılmadı . Tüp bebek yaptık
Bize doktor 15 gün ilişki yasak sonraki 15 günde korunmalı dedi gebelik istemiyoruz bu ay dediBende rahim filmi sonrası hamile kalanlardanım ben çektiğim ay kalmıştım
Bende haziran ayında çekildim. Ama gebelik oluşmadı. Sonrasında kasımda klomen+ovitrelle kullandım öyle hamile kaldım13 aralıkta rahim filmi çekildi doktor gebelik istemiyoruz dediği için korunduk bu ay umutluyuz rahim filmi sonrası hamile kalanlar varmı biraz morale ihtiyacım var
Pcos var mıydı sizdeBende haziran ayında çekildim. Ama gebelik oluşmadı. Sonrasında kasımda klomen+ovitrelle kullandım öyle hamile kaldım
Hayır yoktu hiçbir problemPcos var mıydı sizde
Çatlatma iğnesi bende denedim ama sonuç alamadık bana hafif polikistik görünümü var dedilerHayır yoktu hiçbir problem
Yaa öyle mi. Ne zamandır istiyorsunuzÇatlatma iğnesi bende denedim ama sonuç alamadık bana hafif polikistik görünümü var dediler
1 buçuk yılı geçti artık hiç gebelik oluşmadı bende fsh hormonu yüksek biraz 10 civarı ama rakamlara da takılmak istemiyorum açıkçasıYaa öyle mi. Ne zamandır istiyorsunuz
Çekildiğim ay hamile kaldım darısı başınıza13 aralıkta rahim filmi çekildi doktor gebelik istemiyoruz dediği için korunduk bu ay umutluyuz rahim filmi sonrası hamile kalanlar varmı biraz morale ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?