- 18 Kasım 2023
- 30
- 3
- 6
- 23
İnslh ben bi adet olsaydim direk baslicagiz dualarim olmayan herkesler rabbim isteyen herkese nasip ederBende bu ay başladım femaraya inşallah güzel sonuçlar alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnslh ben bi adet olsaydim direk baslicagiz dualarim olmayan herkesler rabbim isteyen herkese nasip ederBende bu ay başladım femaraya inşallah güzel sonuçlar alırız
Amin inşallahİnslh ben bi adet olsaydim direk baslicagiz dualarim olmayan herkesler rabbim isteyen herkese nasip eder
Sizin ne sorununuz vardi ozur dileyerek soruyorum amaAmin inşallah
Yok ne özürü bende polikistik over var birde sağ tüpüm tıkalı oda dış gebelikten kaynaklı tıkandı maalesef ☺Sizin ne sorununuz vardi ozur dileyerek soruyorum ama
Peki adet duzensizliginiz varmi ben 50 veya 55 gunde bir oluyorumdaYok ne özürü bende polikistik over var birde sağ tüpüm tıkalı oda dış gebelikten kaynaklı tıkandı maalesef ☺
Sizin adiniza cok sevindim rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin sizin sorununuz nedir acabaÇekildiğim ay hamile kaldım arkadaşlar
Peki adet duzensizliginiz varmi ben 50 veya 55 gunde bir oluyorumda insalh tedaviniz olumlu sonuclanir bnm iki gundur lekelenmem olmuyor yumurtlama donemiydi heral akintida vardi
Yok her ay düzenli olurum ama bu ay geç yumurtladım düzensizleşebilir diye düşünüyorumPeki adet duzensizliginiz varmi ben 50 veya 55 gunde bir oluyorumda
Siz sonuc aldinizmi acabaYok her ay düzenli olurum ama bu ay geç yumurtladım düzensizleşebilir diye düşünüyorum
Bir kere dış gebelik geçirdim bu ay aşılama oldum 2 gün önce bakalım gün sayiyorum şuan ☺Siz sonuc aldinizmi acaba
Bende gün sayıyorum aşılama yaptırdım bakalım hayırlısı olsun inşallahBir kere dış gebelik geçirdim bu ay aşılama oldum 2 gün önce bakalım gün sayiyorum şuan ☺
Bende gün sayıyorum aşılama yaptırdım bakalım hayırlısı olsun inşallah
Benimki daha bugün olduinşallah siz ne zaman yaptırdınız
Benimki daha bugün oldu
Hepimiz icin hayirlisi olsun insalhHayırlısı olsun inşallah pozitifleri görürüz☺