Tüplerinizde bir sıkıntı var mıydı acaba benimkinde yok o yüzden belki bişey fark etmez diye düşünüyorumCanm benm 18 ay olmadı 13 nisan 2023 de rahim filmi çekildim . Sonra hamile kaldım.
27 mayıs son adet tarihimde sonra hamile kaldıgımı öğrendim
İnş güzel sonuçlar alırsın çünkü her yaptırdığın işlemde bi ümitleniyorsun olmayınca yıkılıyorsun rahim filmi çektirdiğimde şansım çok diye düşündüm olmadı üstüne bi ay daha denedim yine hayal kırıklığı bu ayda aşılama yaptırdım adete 6 gün kaldı ama benim hiç umudum yok nedenseHmm doktordan doktora fark ediyor demekki benimki bu ay deneyin demişti şansın yüksek demişti bakalım daha reglime 10 gün falan var
Bu kadar umutsuz olmayın Allah büyüktür elbet bir vakti vardır ben öyle düşünüyorum 16 aydır bekliyorum bende olmayınca olmuyor bazı şeyler yine de umudumu kaybetmedim geleceğini biliyorum umarım ikimizde en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırızİnş güzel sonuçlar alırsın çünkü her yaptırdığın işlemde bi ümitleniyorsun olmayınca yıkılıyorsun rahim filmi çektirdiğimde şansım çok diye düşündüm olmadı üstüne bi ay daha denedim yine hayal kırıklığı bu ayda aşılama yaptırdım adete 6 gün kaldı ama benim hiç umudum yok nedense
İnşBu kadar umutsuz olmayın Allah büyüktür elbet bir vakti vardır ben öyle düşünüyorum 16 aydır bekliyorum bende olmayınca olmuyor bazı şeyler yine de umudumu kaybetmedim geleceğini biliyorum umarım ikimizde en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız
Benim doktorum da bu ay kalamazsan önümüzdeki ay aşılama dedi bakalım hayırlısı olsun
Hiç bir sıkıntı yok dedi açık dediTüplerinizde bir sıkıntı var mıydı acaba benimkinde yok o yüzden belki bişey fark etmez diye düşünüyorum
Anladım o zaman gerçekten rahim filminin etkisi varHiç bir sıkıntı yok dedi açık dedi
Merhaba bende de arkuat uterus çıktı hafif derece, tüpler acık. Doktora da gittim. Gebeliğe engel değil bir sorun yok dedi. Bana hsg sonrası hiç ilaç da vermedi. İlişki yasağı da vermedi hatta hsg sonrası şans artıyor değerlendirin dedi. 2 gün sonra ilişki oldu. 3-4 ay daha olmazsa aşılama deneriz dedi.Ben randevu bulamadığım için gidemedim doktora pazartesiye kaldı ilaç falan verilmedi ama inşallah bi sorun olmaz çok teşekkür ederim
Tabiri varAnladım o zaman gerçekten rahim filminin etkisi var
Benim doktorum şansın yüksek demişti inşallah öyle olur hepimiz içinBende çekildim bu ay anestezili hsg. Sol tüpüm küçükken olduğum ameliyattan dolayı tıkalı çıktı. Sağ tüp sağlıklıymış ama şuana kadar gebelik olmadı. Sizce rahim filminden sonra şans varmı çok duyuyorum o ay hamile kalanları. Bir yanım çok umutlanıyor diğer yarım ağlamaklı
Meraba bnde 10 mayista rahim filmi cekildim bugun adetimin 18 gunu bugun lekelenmeler oluyor sizlerdede olmusmuydu acabaBenim doktorum şansın yüksek demişti inşallah öyle olur hepimiz için
Bende olmuştu canım bide reglm 9 10 gün filan sürdüMeraba bnde 10 mayista rahim filmi cekildim bugun adetimin 18 gunu bugun lekelenmeler oluyor sizlerdede olmusmuydu acaba
Bende lekelenme 2 gün sürdü filmden sonra bi daha hiç olmadı bilemedimMeraba bnde 10 mayista rahim filmi cekildim bugun adetimin 18 gunu bugun lekelenmeler oluyor sizlerdede olmusmuydu acaba
Doktor sorun yok dedi bide bnm reglim duzensiz adet duzensizligi icin ilac verildimi sizlereMeraba bnde 10 mayista rahim filmi cekildim bugun adetimin 18 gunu bugun lekelenmeler oluyor sizlerdede olmusmuydu acaba
Genellikle iliskiden sonra geliyor heraldeBende olmuştu canım bide reglm 9 10 gün filan sürdü
Valla bende ilişkiden sonra olmamıştı filmden sonra 3 4 gün sürdü sonra adetime 1 hafta kala az az lekelenmem olmuştu sonra adet olmuştumGenellikle iliskiden sonra geliyor heralde
Dunde geldi bnm adet duzensizligim oldugu icin bilemiyorumValla bende ilişkiden sonra olmamıştı filmden sonra 3 4 gün sürdü sonra adetime 1 hafta kala az az lekelenmem olmuştu sonra adet olmuştum
Adet olursam zaten femara ve ganofl diye bi ilac varmis onu kullanacam yumurta tembelligim varDunde geldi bnm adet duzensizligim oldugu icin bilemiyorum
Bende bu ay başladım femaraya inşallah güzel sonuçlar alırızAdet olursam zaten femara ve ganofl diye bi ilac varmis onu kullanacam yumurta tembelligim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?