- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Çektirdim canım acısız ağrısız denilen yerlerde çektir c kollu cihaz olmalı acı olmaması için.Ben haftaya çektireceğim fakat çok korkuyorum. Siz çektirdiniz mi çok ağrılı mıydı?
Maşallah tebrik ederimBen çektirdiğim ay gebe kaldım şimdi kızım 7 aylık
15 ay olmuştu birkere çatlatma iğnesi denedim kimyasal oldu ondan 6 ay sonra hsg çektirdim hamile kaldımMaşallah tebrik ederimöyle seviniyorum ki böyle güzel haberleri duydukça ne kadardır istiyordunuz?
Sağlıkla büyüsün minik15 ay olmuştu birkere çatlatma iğnesi denedim kimyasal oldu ondan 6 ay sonra hsg çektirdim hamile kaldım
Merhaba acaba istanbulda mı çektirdiniz ?Çektirdim canım acısız ağrısız denilen yerlerde çektir c kollu cihaz olmalı acı olmaması için.
Ben bugün çektirdim çok kasıldım çok hissettim sıvıyı doktorda şaşırdı normalde hissedilmez dedi ama regl dönemin ağrılımı dedi evet dediğimde ondan olabileceğini söyledi ağrı ilk başta olmadı ama şuanda regl ağrısı gibi sancım var normalmiş odaBen haftaya çektireceğim fakat çok korkuyorum. Siz çektirdiniz mi çok ağrılı mıydı?
evet canım 2015 de şişli ecomar ve 2023 kadıköy sonomedde oldum acısız tavsiye ederim.Merhaba acaba istanbulda mı çektirdiniz ?
normal canım bol su iç şifa olsunBen bugün çektirdim çok kasıldım çok hissettim sıvıyı doktorda şaşırdı normalde hissedilmez dedi ama regl dönemin ağrılımı dedi evet dediğimde ondan olabileceğini söyledi ağrı ilk başta olmadı ama şuanda regl ağrısı gibi sancım var normalmiş oda
Teşekkür ederim randevuları nasıl acaba uzun mu sürüyor vermeleri ve hangi doktor du son gittiğiniz sormamda sakınca yoksaevet canım 2015 de şişli ecomar ve 2023 kadıköy sonomedde oldum acısız tavsiye ederim.
Kadıköy sonomedde kadın ve erkek doktor var tercihine göre giriyor ben kadını seçtim zaten cihaz çekimi yapıyor. Tıkanıklık varsa hafif düzey o an açıyorlar ücretsiz. Çekimi de 5 dk sonra veriyorlar elinizeTeşekkür ederim randevuları nasıl acaba uzun mu sürüyor vermeleri ve hangi doktor du son gittiğiniz sormamda sakınca yoksa
Kadıköy sonomedde kadın ve erkek doktor var tercihine göre giriyor ben kadını seçtim zaten cihaz çekimi yapıyor. Tıkanıklık varsa hafif düzey o an açıyorlar ücretsiz. Çekimi de 5 dk sonra veriyorlar elinize
Harika teşekkür ederimKadıköy sonomedde kadın ve erkek doktor var tercihine göre giriyor ben kadını seçtim zaten cihaz çekimi yapıyor. Tıkanıklık varsa hafif düzey o an açıyorlar ücretsiz. Çekimi de 5 dk sonra veriyorlar elinize
Ben dün çektirdim anestezi almama rağmen baya ağrılı ve zor. Sizi korkutmak istemem ama kanama falan çok oluyorBen haftaya çektireceğim fakat çok korkuyorum. Siz çektirdiniz mi çok ağrılı mıydı?
Merhaba ben dün çektirdim hsg yi o kadar çok korkuyordum ki anestezi almayı düşünüp kaç hastaneyi aradım ama fiyat biraz pahalı geldi bütçemize uymadı devlet hastanesinde çektirdim 5 dakika sürdü sancı oldu sadece canım aşırı tatlı ben dayandım bunun için anestezi almaya gerek yok bence korkma kendini rahat bırakBen haftaya çektireceğim fakat çok korkuyorum. Siz çektirdiniz mi çok ağrılı mıydı?
Ben korkup anestezili yaptırdım bugün. Şimdi de biraz kanamam var ama normalmiş.Merhaba ben dün çektirdim hsg yi o kadar çok korkuyordum ki anestezi almayı düşünüp kaç hastaneyi aradım ama fiyat biraz pahalı geldi bütçemize uymadı devlet hastanesinde çektirdim 5 dakika sürdü sancı oldu sadece canım aşırı tatlı ben dayandım bunun için anestezi almaya gerek yok bence korkma kendini rahat bırak
Normal canım, ayağını üşütme bu ay çok güzel değerlendirin hsg sonrası şans artıyor Tabii Allah verecekse sebep hepsiBen korkup anestezili yaptırdım bugün. Şimdi de biraz kanamam var ama normalmiş.
Bu ay korunmamız gerekiyormuş. Klomen sonrası kist oluşmuş. Kist tedavisi dolayısıyla bu ay denemelere devam edemeyeceğiz yaniNormal canım, ayağını üşütme bu ay çok güzel değerlendirin hsg sonrası şans artıyor Tabii Allah verecekse sebep hepsisağlıkla nasip olsun
Amin canımBu ay korunmamız gerekiyormuş. Klomen sonrası kist oluşmuş. Kist tedavisi dolayısıyla bu ay denemelere devam edemeyeceğiz yani. Teşekkür ederim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?