- 4 Ocak 2024
- 389
- 98
- 18
- 23
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Hsg çektikten kaç gün sonra ilişki oldu acaba benin 4 günüm kanamam var halen acaba ne zmn ilişki olması lazımBen çektirdiğim ay gebe kaldım şimdi kızım 7 aylık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hsg çektikten kaç gün sonra ilişki oldu acaba benin 4 günüm kanamam var halen acaba ne zmn ilişki olması lazımBen çektirdiğim ay gebe kaldım şimdi kızım 7 aylık
Benim kanamam olmamıştı bir iki gün hafif leke olmuştu benim doktorum 5 gün yasakladı 5 günden sonra üstüste ilişki olmuştuHsg çektikten kaç gün sonra ilişki oldu acaba benin 4 günüm kanamam var halen acaba ne zmn ilişki olması lazım
Evet bu gün 4 gün olmasına rağmen halen kanamam var sizin kanamanız kaç gün sürdü acaba ve ne zman ilişki oldu sizde ben ne zman ilikli olur bilmiyorumBen dün çektirdim anestezi almama rağmen baya ağrılı ve zor. Sizi korkutmak istemem ama kanama falan çok oluyor
Benim kanamam olmamıştı bir iki gün hafif leke olmuştu benim doktorum 5 gün yasakladı 5 günden sonra üstüste ilişki oldu ge
Evet bu gün 4 gün olmasına rağmen halen kanamam var sizin kanamanız kaç gün sürdü acaba ve ne zman ilişki oldu sizde ben ne zman ilikli olur bilmiyorumBen dün çektirdim anestezi almama rağmen baya ağrılı ve zor. Sizi korkutmak istemem ama kanama falan çok oluyor
Benim kanamam olmamıştı bir iki gün hafif leke olmuştu benim doktorum 5 gün yasakladı 5 günden sonra üstüste ilişki oldu
Gebelik oldu mu peki yoksa daha yeni miEvet bu gün 4 gün olmasına rağmen halen kanamam var sizin kanamanız kaç gün sürdü acaba ve ne zman ilişki oldu sizde ben ne zman ilikli olur bilmiyorum
Ya bilmiyorum ki bu gün 4 gün ve halen kanamam var hiç bilşey anlamdımEvet bu gün 4 gün olmasına rağmen halen kanamam var sizin kanamanız kaç gün sürdü acaba ve ne zman ilişki oldu sizde ben ne zman ilikli olur bilmiyorum
Maşallah canım başka bir şey kullandın mı?Ben çektirdikten sonra ikinci ay hamile kaldım. Darısı başınıza
Hayır kullanmadım ama rahim filmi çektirip hamile kalan bi arkadaş her gün avokado yediğini söylemişti. Ben de her gün olmasa da ovulasyon günlerimde tüketmiştimMaşallah canım başka bir şey kullandın mı?
Tamam canım teşekkür ederimHayır kullanmadım ama rahim filmi çektirip hamile kalan bi arkadaş her gün avokado yediğini söylemişti. Ben de her gün olmasa da ovulasyon günlerimde tüketmiştim
Ayyy aminnnnnnnBen çektirdikten sonra ikinci ay hamile kaldım. Darısı başınıza
Bende aralıkta çekildim 5 gün sürdü kanamam korkulacak bir şey yok. Kanaman bittikten sonra ilişkiye girebilirsinYa bilmiyorum ki bu gün 4 gün ve halen kanamam var hiç bilşey anlamdım
Başladım ben de avakadoya inşallah şifa olurHayır kullanmadım ama rahim filmi çektirip hamile kalan bi arkadaş her gün avokado yediğini söylemişti. Ben de her gün olmasa da ovulasyon günlerimde tüketmiştim
Amin Rabbim en yakın zamanda bebişinize kavuştursunBaşladım ben de avakadoya inşallah şifa olur
Amin sonsuz aminAmin Rabbim en yakın zamanda bebişinize kavuştursun
Evvet daha yeni çektirdim 6 çektiridm ama benim zaten tüplerm açıktıEvet bu gün 4 gün olmasına rağmen halen kanamam var sizin kanamanız kaç gün sürdü acaba ve ne zman ilişki oldu sizde ben ne zman ilikli olur bilmiyorum
Gebelik oldu mu peki yoksa daha yeni mi
Abartmayın arkadaşlar ya ben çevremde böyle birinin beni korkutması yüzünden çekilemedim doktorum ikna etti sağolsun hiç kafamda kurduğum gibi değildi ve bence anestezili yaptırın bende öyle yaptırdım çekilmem ve kendime gelmem Max 15 dkBen dün çektirdim anestezi almama rağmen baya ağrılı ve zor. Sizi korkutmak istemem ama kanama falan çok oluyor
Canım ben de iki kere çekildim korkutmaya gerek yok evet ama tüpleri tıkalı veya dar olanlarda kolay geçmiyor çekim. Dayanılmadığında müdahale edilebilir gerçi paniklemeye gerek yokAbartmayın arkadaşlar ya ben çevremde böyle birinin beni korkutması yüzünden çekilemedim doktorum ikna etti sağolsun hiç kafamda kurduğum gibi değildi ve bence anestezili yaptırın bende öyle yaptırdım çekilmem ve kendime gelmem Max 15 dk
İsteğe bağlı rahim filmi çektirirebiliyor mu acaba illa bir sıkıntı mı olması gerekiyor?Canım ben de iki kere çekildim korkutmaya gerek yok evet ama tüpleri tıkalı veya dar olanlarda kolay geçmiyor çekim. Dayanılmadığında müdahale edilebilir gerçi paniklemeye gerek yok
Doktorun istemesi lazım canım günü vs o belirliyorİsteğe bağlı rahim filmi çektirirebiliyor mu acaba illa bir sıkıntı mı olması gerekiyor?