- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
Normal yani canımnormal bende de birkaç gün gelmişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal yani canımnormal bende de birkaç gün gelmişti
Neden cektireceksinKızlar rahim filmi çekincem korkuyorum acı agrı oluyor mu?
Ben de anlamıyorum bu durumu canım..eşimde de bende de bişey çıkmıyo ama olmuyoBen anlamıyorum 2.yila yaklaştık eşim sperm testi yaptırdı normal çıktı.Ben 4,5tane doktor değiştirdim hepsi de hiç biseyin yok dedi en son rahim filmi çektirdim problem o dur diye o da tertemiz çıktı yani n'olacak şimdi
Merhaba ben 2 ay önce rahim filmi çektirmek için gittim ama masadan kalktım çığlıklarımdan kendim sağır olacaktım. Ve Dr beni azarladı psikolojim çok bozulmuştu. Ve yarım kaldı yani çekilemedi. Gecen hafta anestezili oldum inanılmaz heyecan yaptım hayatımda ilk defa anestezi alacaktım. Hemşire Damar yolunu açtı anesteziyi veriyordu son hatırladığım ama uyandığımda herşey bitmişti ve hiç Ağrım yoktu. Ben tüplerimden şüphelenmiştim. her ay kendimde hamilelik belirtisi arayıp test sonucunu negatif görüncede ağlıyordum. Ama iyi ki gitmişim tüplerim açık çıktı ama Rahmim Y şeklindeymiş. Histereskopi olman gerekiyor Dedi hiç Zaman kaybetmeden kabul ettim bir gün sonrası randevu alıp ameliyat oldum. Ve normal rahim şekline getirdiler. Yarın tam 1 hafta olacak lekelenme tarzı kanama oluyor o kadar. Ameliyat olduğum gün taburcu edildim. Sabah uyandığımda herşey yolundaydı... Hamile kalsam Bile bu durumda düşük olurmuş ya da erken doğum ve engelli olabilirmiş. Bana sorarsanız anesteziliKızlar rahim filmi çekincem korkuyorum acı agrı oluyor mu?