• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi korkusu :/

Bugün çektirdim bende hemen deneyimlerimi yazayım yaptıracaklar için :KK56: özel hastanede anestezi ile oldum ben korktuğum için.narkozla hemen uyudum zaman,15dk kadar sürmüş söylediklerine göre.kahkaha krizine girerek uyandım tüm hemşire doktorlar benimle beraber gülmeye başladı karnım çok ağrıyordu 1saat kadar sürdü ağrısı. kanamam oldu hala var bi kaç gün devam ediyormus galiba,kasiklarimda arasıra ağrı hissediyorum onun dışında bir sıkıntım yok.sonucta temiz çıktı,bundan sonra ne yapacağız bakalım .s

Ben özel bir test goruntuleme merkezinde kendi kadın doğum doktorum çekti. Evet ağrı oluyor dayanılmaz değil ama garip tarif edilemeyecek bir ağrı. Ama şu da var herkesin aynı değil sanırım başka bir doktorum bana ağrı eşiğin yüksek demişti ben sadece psikolojik olarak etkilenip kendimi sıktım o sebeple bir süre ağlama halindydim. Doktorum ve orda gorevli asistan işlem bitince karnıma masaj yapmışlardı sıvı dagilsin diye. Kanama oluyor bir iki gün ama işlem sonrasında eve gelince ağrım olmadı.

Bende gecen ay cektirdim agrisiz islem olmasna ragmen agriyorr ama rahim filminden sonra qebelik sansi artiyor diyolar buda bi iy yani

Ben anlamıyorum 2.yila yaklaştık eşim sperm testi yaptırdı normal çıktı.Ben 4,5tane doktor değiştirdim hepsi de hiç biseyin yok dedi en son rahim filmi çektirdim problem o dur diye o da tertemiz çıktı yani n'olacak şimdi

Ben anlamıyorum 2.yila yaklaştık eşim sperm testi yaptırdı normal çıktı.Ben 4,5tane doktor değiştirdim hepsi de hiç biseyin yok dedi en son rahim filmi çektirdim problem o dur diye o da tertemiz çıktı yani n'olacak şimdi
Ben de anlamıyorum bu durumu canım..eşimde de bende de bişey çıkmıyo ama olmuyo

Rahim filmi hangi durumlarinizda dusunuldu kizlar?
Gecmis olsun herkese.

Kızlar rahim filmi çekincem korkuyorum acı agrı oluyor mu?
Merhaba ben 2 ay önce rahim filmi çektirmek için gittim ama masadan kalktım çığlıklarımdan kendim sağır olacaktım. Ve Dr beni azarladı psikolojim çok bozulmuştu. Ve yarım kaldı yani çekilemedi. Gecen hafta anestezili oldum inanılmaz heyecan yaptım hayatımda ilk defa anestezi alacaktım. Hemşire Damar yolunu açtı anesteziyi veriyordu son hatırladığım ama uyandığımda herşey bitmişti ve hiç Ağrım yoktu. Ben tüplerimden şüphelenmiştim. her ay kendimde hamilelik belirtisi arayıp test sonucunu negatif görüncede ağlıyordum. Ama iyi ki gitmişim tüplerim açık çıktı ama Rahmim Y şeklindeymiş. Histereskopi olman gerekiyor Dedi hiç Zaman kaybetmeden kabul ettim bir gün sonrası randevu alıp ameliyat oldum. Ve normal rahim şekline getirdiler. Yarın tam 1 hafta olacak lekelenme tarzı kanama oluyor o kadar. Ameliyat olduğum gün taburcu edildim. Sabah uyandığımda herşey yolundaydı... Hamile kalsam Bile bu durumda düşük olurmuş ya da erken doğum ve engelli olabilirmiş. Bana sorarsanız anestezili

Ben gecen hafta persembe cektirdim ve cok canim yandi ki aci esigim yuksek olmadina ragmen ve masada baya kaldim doktor siviyi temizliyirum dedi hemsire geldi beni teselli etmeye basladi ki ben sadece dislerini sikiyodum sesim cikmiyordu ayaga kalkmamla bir anda yerler kan oldu meger kananmam olmis oyuzden gelmisler 1.5 gun surdu ama 2 gun cok kotuydu sonrasinda herhangi birsey kalmadi ben zorlandim bilmiyrm korkutmakta istemem.ben korkmadan gitmistim ve cok kotuyduu

Bu arada tuplerim acikmis herhangi bir prblem yokmus allahtan o aciya deydi yani bunu ogrendikten sonra.

Kızlar rahim filmi çektirdiğim de buraya yazmıştım 21 Eylül'de cektirmistim hala hasta olmadım 10 a yakın idrar testi yaptım hepsi negatif (: son adet tarihim 14-18eyluldu.Hevesleniyorum tabi keşke hamile olsam ama olmadığımı hissediyorum doktora da boşuna gitmek istemiyorum adet gecikmelerim normalde de oluyor ama sizde olduğu hsg çekildiği ay böyle bir durum neredeyse 2aya yaklasacak

Back