• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi korkusu :/

Canım ben dün çektim ve narkozsuz o kadar pişmanım ki ben kolay geçer sanıyordum çünkü pcos var ve rahmimde bir tıkanıklık söz konusu olacağını hiç düşünmemiştim..evet yarım dakikalık bir durum ilk ilacı yolladi Dr ona dayandım bitti mi dedim hayır ilaç gecmedi sağ taraftan tekrar yollauacaz dedi ve içkiyi yolladı üçüncüyü yolladi ölüyorum sandım böyle bir acı hayatımda yaşamadım titriyordum kalakamadim bir süre ağladım hatta bayağı..diyeceğim o ki tıkanıklık olup olmadığını bilmediğimiz için sen narkoz iste canım inan ben bilsem hayatta yapmazdım böyle bir hata
Aaa çok geçmiş olsun canım
Sonuçlar nasıl?
Bende bişey çıkmadı tüpler açıkmış
Hafif agrı hissettim ama ben takılan alette zorlandım spekulum muydu neydi o tam oturmadı bana oyüzden o zorladı

Aaa çok geçmiş olsun canım
Sonuçlar nasıl?
Bende bişey çıkmadı tüpler açıkmış
Hafif agrı hissettim ama ben takılan alette zorlandım spekulum muydu neydi o tam oturmadı bana oyüzden o zorladı
Yok canım önemli birşey çıkmadı çok şükür işte sağ tarafta hafif tıkanıklık vardı açıldı üç seferde..sana da geçmiş olsun konunun başını okudum hala cektirmedin sanıyordum kay geçmiş ne güzel :)

Yok canım önemli birşey çıkmadı çok şükür işte sağ tarafta hafif tıkanıklık vardı açıldı üç seferde..sana da geçmiş olsun konunun başını okudum hala cektirmedin sanıyordum kay geçmiş ne güzel :)
Sağol canım atlattık çok şükür :)
Muhtemelen gelecek adette aşılama olacak
Sen ne yapcaksın

Sağol canım atlattık çok şükür :)
Muhtemelen gelecek adette aşılama olacak
Sen ne yapcaksın

Doktor bana iki ay bekleyelim rahim filminden sonra hamile kalma ihtimali artıyor dedi normalde bu ay iğne kullanicaktim iki aya kadar kalmazsam hamile iğneye baslayacam canım senin adet ne zaman peki aşılama için ne zaman baslayacaksin iğneye? İnşallah hayırlı olur tedavin canım

Doktor bana iki ay bekleyelim rahim filminden sonra hamile kalma ihtimali artıyor dedi normalde bu ay iğne kullanicaktim iki aya kadar kalmazsam hamile iğneye baslayacam canım senin adet ne zaman peki aşılama için ne zaman baslayacaksin iğneye? İnşallah hayırlı olur tedavin canım
Evet ben de öyle duydum canım hayırlısı olsun
Ben eylül sonunda adet olcam işte bugün yarın rahim filmini doktoruma göstercem ona göre takibe başlar sanırım

Asla korkulacak birşey yok 2 kere çektirdim ben hiçbirşey anlamadım kısa bir işlem zaten

Asla korkulacak birşey yok 2 kere çektirdim ben hiçbirşey anlamadım kısa bir işlem zaten
Herkeste aynı olmuyor maalesef ben de çok rahat girdim ama sağ taraf tıkalı olduğu için doktor bayağı uğraştı ve ben de o sırada mahfoldum tabi bence her ihtimale karşı hafif narkoz alınmalı ben tekrar çektirmek zorunda kalsam kesinlikle narkoz almadan cektirmem değmez o acıyı cekmeye

Nasıl hamile kalıyorlar filmden sonra? Hamile kalamayan tanıdıklarım var cidden merak ettim filmin olayını. Çok bildiğim bi konu degil.
kullanılan ilaç antiseptik özellikte. tüpler tıkalı yada yapışıksa açıyor. hafif bir iltahap yada sıvı birikimi baksa tüplerde onuda açıyor.yada hafif bir iltahap durumu vs varsa onuda temizliyor. ama yanılgı şu. mesela konu sahibi tüplerim açıktı dedi ya. bazen o spermin geçmesini engelleyen hafif tıkanıklık ilaç enjekte edildiği gibi açılıyor. tüpler açıkmış deniyor ama aslında tıkalı oluyor.sonrada ilk seferde hamilelik oluyor.
benimde sağ tüpüm ilk ilaçta açıktı sol 2. ilaçla ancak yüzde 50 açıldı. doktorum ya sağda da hafif tıkanıklık vardı ilaçla hemen açıldı yada en başından açıktı bilemeyiz dedi. eğer 3 ay içinde gebelik olursa hafif tıkanıklık vardı açılmış demektir dedi. gerçekten de ilk ay hamile kaldım.

Herkeste aynı olmuyor maalesef ben de çok rahat girdim ama sağ taraf tıkalı olduğu için doktor bayağı uğraştı ve ben de o sırada mahfoldum tabi bence her ihtimale karşı hafif narkoz alınmalı ben tekrar çektirmek zorunda kalsam kesinlikle narkoz almadan cektirmem değmez o acıyı cekmeye
ben ilk rahim filmimi çektirdiğimde her iki tüpümde tıkalı çıkmıştı. Çekim yapılan yer çok önemli bence

Tek tarafla da hamile kalabilirsiniz inşallah kucaginiz dolar en kısa zamanda rabbim büyük
Amin inşallah. Tek tüple hamile kalan çokmuş buna da şükürrr herzmaan bir ümit vardır. Allah evlat yolu bekleyen herkesin yardımcısı olsun

Cidden çekilen yer önemli kızlar ben özelde çektirdim memnun kalmadım
Echomarı çok duydum keşke orda çektirseydim diyorum :/

Nedeni ise; hastaneye gittim iki saat doktoru bekledim dışardaymış bana 4e randevu verdiler doktor 6da geldi bekle bekle gerildimm
Doktor geldi anestesisiz oldum ben acı hissetmedim ama giriş dar mıymış hassasmıymış spekulumu doktor takıyo o çıkıyo takıyo geri çıkıyo bi türlü ilacı enjekte edemedi
Ettikten sonra rahatladım
Ama dediğim gibi korkulacak bişey değilmiş sadece hafif agrı oluyo

Peki kızlar iki gün oldu ara ara kahve kan geliyo normal mi sizce?

Cidden çekilen yer önemli kızlar ben özelde çektirdim memnun kalmadım
Echomarı çok duydum keşke orda çektirseydim diyorum :/

Nedeni ise; hastaneye gittim iki saat doktoru bekledim dışardaymış bana 4e randevu verdiler doktor 6da geldi bekle bekle gerildimm
Doktor geldi anestesisiz oldum ben acı hissetmedim ama giriş dar mıymış hassasmıymış spekulumu doktor takıyo o çıkıyo takıyo geri çıkıyo bi türlü ilacı enjekte edemedi
Ettikten sonra rahatladım
Ama dediğim gibi korkulacak bişey değilmiş sadece hafif agrı oluyo

Peki kızlar iki gün oldu ara ara kahve kan geliyo normal mi sizce?
normal bende de birkaç gün gelmişti

Back