• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi korkusu :/

Kızlar rahim filmi çekincem korkuyorum acı agrı oluyor mu?
şöyle söyleyim ben 2014 yılında çekildim rahmin sol tarafında yapışıklık varmış karnıma yapışmış rahim ve yarım rahimliymişim ... anestezi almadan çekildim öyle canım yandı ki anlatamam .... bu yüzden aneztezi altında çekilmeni tavsiye ederim

normal şartlarda rahim filmi ağrı acı vermez. ama eğer tüplerde yapışıklık tıkanıklık vs var ise verilen ilaç bu tıkanıklıkları açıyor ve acı duyuluyor. ben anestezili çektirdim. iyiki de öyle yapmışım tüplerim tıkalıymış. birisi hemen açılmış diğeri 2. kutu ilaçla ancak yüzde 50 açılmış. uyanık olsam muhtemelen çok acı duyardım.
işlem sonrasında çok hafif bir ağrı oluyor. ben 1 tane parol içtim geçti.

Geçmiş olsun. Ben çektirmiştim, çeken doktorun eli ağırdı, çok kabaydı, üstelik te kadındı. Tabi biraz da acı eşiğinizle alakalı bir durum.. Ama anestezili çektirmeye değmez yine de... Hayırlı sonuçlar..

Acı duymadım ama tabi kasmışım kendimi korkularım vardı
Anestezi olmadı bu arada
Sadece o takılan alet agrı yaptı bide ilaç ama adet agrısı gibi
Yani korkulacak bişey yokmuş

Nasıl hamile kalıyorlar filmden sonra? Hamile kalamayan tanıdıklarım var cidden merak ettim filmin olayını. Çok bildiğim bi konu degil.
Valla bende bilmiyorum ki kanallar tıkalıdır yada yapışıktır belki filmden sonra acılıodur diye düşünüyorum.
Boya falan sıkıolarmış.

Canım ben dün çektim ve narkozsuz o kadar pişmanım ki ben kolay geçer sanıyordum çünkü pcos var ve rahmimde bir tıkanıklık söz konusu olacağını hiç düşünmemiştim..evet yarım dakikalık bir durum ilk ilacı yolladi Dr ona dayandım bitti mi dedim hayır ilaç gecmedi sağ taraftan tekrar yollauacaz dedi ve içkiyi yolladı üçüncüyü yolladi ölüyorum sandım böyle bir acı hayatımda yaşamadım titriyordum kalakamadim bir süre ağladım hatta bayağı..diyeceğim o ki tıkanıklık olup olmadığını bilmediğimiz için sen narkoz iste canım inan ben bilsem hayatta yapmazdım böyle bir hata

Back