- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Bi kaç kadeh bişeyler atsaydınHerşey bebiş için :)
Aman ne tatlı canım varmışşş
Keşke gelmeden bişeyler içseydim en azından kafayı bulur hatırlamazdım :)
Detaylara burda girmesem daha iyisizde sıkıntı neydi?
yasınız kaç
Ben özel bi hastanede çektirdim. 2 3 dk ya suruyor ya surmuyor. Stres yapmayin. Ne acilara katlaniyoruz.Kızlar rahim filmi çekincem korkuyorum acı agrı oluyor mu?
İnşaallah dizinde bebeğimiz olur benim 4 sene olmamıştıbenim eşimde sperm hareket azlığı var
ama dr filmden snr hareketli olan spermler bile yeterli olur kalırsın demişti kalamadım :)
bana da dediler 3 defa çekildi hala bekliyorumbenim eşimde sperm hareket azlığı var
ama dr filmden snr hareketli olan spermler bile yeterli olur kalırsın demişti kalamadım :)
inşallah olur sizin de kısa zamanda:)bana da dediler 3 defa çekildi hala bekliyorum
isteyen herkesin olur inşallah hayırlıysainşallah olur sizin de kısa zamanda:)
şöyle söyleyim ben 2014 yılında çekildim rahmin sol tarafında yapışıklık varmış karnıma yapışmış rahim ve yarım rahimliymişim ... anestezi almadan çekildim öyle canım yandı ki anlatamam .... bu yüzden aneztezi altında çekilmeni tavsiye ederimKızlar rahim filmi çekincem korkuyorum acı agrı oluyor mu?
normal şartlarda rahim filmi ağrı acı vermez. ama eğer tüplerde yapışıklık tıkanıklık vs var ise verilen ilaç bu tıkanıklıkları açıyor ve acı duyuluyor. ben anestezili çektirdim. iyiki de öyle yapmışım tüplerim tıkalıymış. birisi hemen açılmış diğeri 2. kutu ilaçla ancak yüzde 50 açılmış. uyanık olsam muhtemelen çok acı duyardım.Kızlar rahim filmi çekincem korkuyorum acı agrı oluyor mu?
Çekildin mi?Tamam canım çekindikten sonra yazarım iyi olursam :) :)
Geçmiş olsun. Ben çektirmiştim, çeken doktorun eli ağırdı, çok kabaydı, üstelik te kadındı. Tabi biraz da acı eşiğinizle alakalı bir durum.. Ama anestezili çektirmeye değmez yine de... Hayırlı sonuçlar..Kızlar rahim filmi çekincem korkuyorum acı agrı oluyor mu?
Çektirmedim ama filmden sonra hamile kalanı çok duydum :)
Valla bende bilmiyorum ki kanallar tıkalıdır yada yapışıktır belki filmden sonra acılıodur diye düşünüyorum.Nasıl hamile kalıyorlar filmden sonra? Hamile kalamayan tanıdıklarım var cidden merak ettim filmin olayını. Çok bildiğim bi konu degil.
Geçmiş olsun sonuçlar nasıl çıktı bir sorun yoktur inşallahAcı duymadım ama tabi kasmışım kendimi korkularım vardı
Anestezi olmadı bu arada
Sadece o takılan alet agrı yaptı bide ilaç ama adet agrısı gibi
Yani korkulacak bişey yokmuş
Kızlar rahim filmi çekincem korkuyorum acı agrı oluyor mu?
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun sonuçlar nasıl çıktı bir sorun yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?