- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
Kızlar rahim filmi çekincem korkuyorum acı agrı oluyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani kötü düşünmemeye çalışıyorum ama kimi diyor ki çok aşırı acıyo kimi hiç hissetmedim diyorKorkmayin hatta buraya da sormak hata bence. Bana igne yapildiginda ben muhabbete devam ederim ama bi baskasi bayginlik gecirir. Bu kisiden kisiye gore degisir bence arastirip bosa stres yasamayin. En fazla ne olabilir ki diye dusunun. Gecer gider acisi varsa bile.
Anestezi ile yaptırma imkanınız var mı?Kızlar rahim filmi çekincem korkuyorum acı agrı oluyor mu?
Iste derler. O kimiler yuzunden tuttum keyfi sezeryan oldum ben. Keske susmayi bilse insanlar.Yani kötü düşünmemeye çalışıyorum ama kimi diyor ki çok aşırı acıyo kimi hiç hissetmedim diyor
Nerede çekineceksin? Eggger devlette cekineceksen kork tabii çok haklısın..Ölüp ölüp diriliyorsun..Sana tavsiyem parana kıy son teknoloji ile yapılan yerler var orada cektir.ben devlette cekindim beceriksiz Dr yapamadı kan içinde kaldım üç gün evde dinlendim.400 liraya Fındıkzade de biyer vvar orada cektirdim.Allah onlardan razı olsun hicmi acımaz ya.Hemde insan gibi muamele görüyorsun helal olsun verdiğim paraya.İsim vermek yasakmi bilmiyorum merkezin adı radyomardi.Kızlar rahim filmi çekincem korkuyorum acı agrı oluyor mu?
oluyor vallaKızlar rahim filmi çekincem korkuyorum acı agrı oluyor mu?
ben özelde çekindim ama acıdan ölücem sandımNerede çekineceksin? Eggger devlette cekineceksen kork tabii çok haklısın..Ölüp ölüp diriliyorsun..Sana tavsiyem parana kıy son teknoloji ile yapılan yerler var orada cektir.ben devlette cekindim beceriksiz Dr yapamadı kan içinde kaldım üç gün evde dinlendim.400 liraya Fındıkzade de biyer vvar orada cektirdim.Allah onlardan razı olsun hicmi acımaz ya.Hemde insan gibi muamele görüyorsun helal olsun verdiğim paraya.İsim vermek yasakmi bilmiyorum merkezin adı radyomardi.
ben kalamadım bana da aynı şeyi dediler :)Çektirmedim ama filmden sonra hamile kalanı çok duydum :)
Aynen yazılanları okuyunca stres oluyor insanBen de bu tarz seyleri arastirip strese girmemenizi oneririm. Ben beyin mri icin arastirdigimda neler neler yaziyordu, yok o sesler cildirtiyormus insani, yok mezara girmek gibiymis, kriz gecirip butona basmislar bilmem ne. Ben girdim, panik atagim olmasina ragmen hicbir problem yasamadan ciktim. Ama mesela herkesin rahatca kan vermesi de bana garip gelir cunku her seferinde fenalasiyorumyani kisiye gore degisiyor bu isler, strese girmeyin.
Çektirmedim ama filmden sonra hamile kalanı çok duydum
Valla şuan sadece çektirme aşamasını düşünüyorum
Sizdeki sorun neydi?ben kalamadım bana da aynı şeyi dediler :)
bir bucuk yıl oldu hala çocuksuzum![]()
Özelde mi çektirdin canım??oluyor valla
ben inanılmaz acı çekmiştim korkutmak gibi olmasın ama
mecburdum ve yapacak birsey yoktu
birkaç dakika sürdü ve geçti
çekinmeden yarım saat evvel ağrı kesici iç
anestezili tercih edebilirsin rahat edemiyorsanKızlar rahim filmi çekincem korkuyorum acı agrı oluyor mu?