• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi korkusu :/

Korkmayin hatta buraya da sormak hata bence. Bana igne yapildiginda ben muhabbete devam ederim ama bi baskasi bayginlik gecirir. Bu kisiden kisiye gore degisir bence arastirip bosa stres yasamayin. En fazla ne olabilir ki diye dusunun. Gecer gider acisi varsa bile.

Korkmayin hatta buraya da sormak hata bence. Bana igne yapildiginda ben muhabbete devam ederim ama bi baskasi bayginlik gecirir. Bu kisiden kisiye gore degisir bence arastirip bosa stres yasamayin. En fazla ne olabilir ki diye dusunun. Gecer gider acisi varsa bile.
Yani kötü düşünmemeye çalışıyorum ama kimi diyor ki çok aşırı acıyo kimi hiç hissetmedim diyor

Kızlar rahim filmi çekincem korkuyorum acı agrı oluyor mu?
Nerede çekineceksin? Eggger devlette cekineceksen kork tabii çok haklısın..Ölüp ölüp diriliyorsun..Sana tavsiyem parana kıy son teknoloji ile yapılan yerler var orada cektir.ben devlette cekindim beceriksiz Dr yapamadı kan içinde kaldım üç gün evde dinlendim.400 liraya Fındıkzade de biyer vvar orada cektirdim.Allah onlardan razı olsun hicmi acımaz ya.Hemde insan gibi muamele görüyorsun helal olsun verdiğim paraya.İsim vermek yasakmi bilmiyorum merkezin adı radyomardi.

Ben de bu tarz seyleri arastirip strese girmemenizi oneririm. Ben beyin mri icin arastirdigimda neler neler yaziyordu, yok o sesler cildirtiyormus insani, yok mezara girmek gibiymis, kriz gecirip butona basmislar bilmem ne. Ben girdim, panik atagim olmasina ragmen hicbir problem yasamadan ciktim. Ama mesela herkesin rahatca kan vermesi de bana garip gelir cunku her seferinde fenalasiyorum :D yani kisiye gore degisiyor bu isler, strese girmeyin.

Nerede çekineceksin? Eggger devlette cekineceksen kork tabii çok haklısın..Ölüp ölüp diriliyorsun..Sana tavsiyem parana kıy son teknoloji ile yapılan yerler var orada cektir.ben devlette cekindim beceriksiz Dr yapamadı kan içinde kaldım üç gün evde dinlendim.400 liraya Fındıkzade de biyer vvar orada cektirdim.Allah onlardan razı olsun hicmi acımaz ya.Hemde insan gibi muamele görüyorsun helal olsun verdiğim paraya.İsim vermek yasakmi bilmiyorum merkezin adı radyomardi.
ben özelde çekindim ama acıdan ölücem sandım

Şişli echomar da çektirdim 1 ay önce İnan korktuğuma utandım ki ben de iğne olurken bayılardanım

Özelde çektirin ben geçen sene korktuğum için Şişli Echomada 500 tl ye çektirdim ve neredeyse hiç hissetmedim çok hafif bir adet Ağrı'sı gibi Bi sızı oldu o da çok hafifti. Ben de çok korkuyordum çok araştırdım . Bu sene yine çekilmem gerekiyor ve bu defa korkmuyorum radyomar daha uygunmuş bu sene büyük ihtimal radyomarda çekilicem.
Devlette çektirwnlwr ağrı olduğunu söylüyorlar evet ama bence para verin ve sanırım C kollu cihazdı benim çekildiğim son teknolojiydi hiç bir şey olmuyor .

Ben de bu tarz seyleri arastirip strese girmemenizi oneririm. Ben beyin mri icin arastirdigimda neler neler yaziyordu, yok o sesler cildirtiyormus insani, yok mezara girmek gibiymis, kriz gecirip butona basmislar bilmem ne. Ben girdim, panik atagim olmasina ragmen hicbir problem yasamadan ciktim. Ama mesela herkesin rahatca kan vermesi de bana garip gelir cunku her seferinde fenalasiyorum :KK70: yani kisiye gore degisiyor bu isler, strese girmeyin.
Aynen yazılanları okuyunca stres oluyor insan

Back